28.1.09

ΝΤΑΡΚΟ ΚΟΒΑΤΣΕΒΙΤΣ - ΓΙΓΑΝΤΑΣ!



ΝΤΑΡΚΟ, ΨΥΧΑΡΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!

14 σχόλια:

George είπε...

Μόνο ο λαος του Θρύλου ξέρει να τιμά...μόνο αυτός! Να είσαι πάντα καλά φίλε Ντάρκο...

δεν γράφω αλλο, συγκινηθηκα...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ George: Όντως, ΜΟΝΟ ο λαός του Θρύλου.

gatti είπε...

Σπουδαίος παίκτης! Και πολύ συμπαθητική φυσιογνωμία.

Βλέπεις, τον πραγματικά μεγάλο τον αναγνωρίζουν και οι αντίπαλοι. Κι ας τους έχει κλείσει το σπίτι. Και ο πραγματικά μεγάλος δεν χρειάζεται τερτίπια για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Αρκεί η κλάση του!

Καλημέρα!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ gatti: Καλό μεσημέρι, αγαπητή μου. Συμφωνά απολύτως. Ούτε ένας γαύρος δεν θα βρεθεί να αμφισβητήσει τη μεγαλοσύνη του Παπαεμμανουήλ, του Πανάκη, του Οικονομόπουλου, του Ελευθεράκη, του Αντωνιάδη, του Ζάετς, του Ρότσα, του Σαραβάκου, του Βαζέχα... Δεν αναφέρω τον Μίμη Δομάζο, γιατί είναι πολύ πιο πάνω και από αυτούς τους γίγαντες.

Hades είπε...

Ναι, είναι γεγονός ότι μόνο οι γαύροι ξέρουμε να θυμώμαστε. Είτε μας αρέσει, είτε όχι όμως, είμαστε και οι μόνοι που ξέρουμε να θυμώμαστε ΚΑΙ επιλεκτικά... Μην επανερχόμεθα, προσφάτως τα λέγαμε... γκουχ, γκουχ...

Unknown είπε...

Η αλήθεια είναι ότι πριν αποκαλυφθεί από τις ενοχλήσεις το πρόβλημά του και πάει στο νοσοκομείο θα υπέφερε τα μάλλα ώστε να έχει την απόδοση και να την διατηρεί σε κάθε αγώνα που επιβάλετε και που εκεί σημερα αναδυκνείτε το μεγαλείο ενός μεγάλου παίκτη, πού όχι μόνο μπράβο αξίζει αλλά και υπόκλιση από όλους εμάς τους Γαύρους.

Να είσαι καλά φίλε Ντάρκο.

Ο Πειραιώτης

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Έτσι είναι (δυστυχώς, αλλά και ευτυχώς).

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ο.ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ: Χαιρετισμούς γαύρικους.

Α. ΣΤΕΓΟΣ είπε...

Επιτρέπετε να ελαφρύνω λίγο το κλίμα; Κυκλοφορεί ήδη το παρακάτω ανέκδοτο: Ο ΝΤΑΡΚΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ... ΝΑΙ!! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!

Επί της ουσίας: πιστεύω ότι στα επόμενα σας βιβλία, αγαπητέ Γιώργο, ο Ντάρκο θα καταλαμβάνει περίοπτη θέση. Τη θέση που του ανήκει!! Σας χαιρετώ!!

Ανώνυμος είπε...

O Nταρκο ειναι μερος της θρυλικης ιστοριας . βρε Γιωργο
πηραμε Εγγλεζακι!. Λες να μου
ηρθε πακετο παλι;
νικος[θρυλοπιστος]

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Α.ΣΤΕΓΟΣ: Κυκλοφορεί από μέρες και εντός του ιστολογίου. Χαίρε!

@ ΝΙΚΟΣ: Μακάρι νά 'ναι καλός. Σαν τον Λου... Μακάρι!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Συμφωνω με ολων τα σχόλια, και επαυξάνω-αλλά δεν βλέπω εικόνα Δεστε την σελίδα Σπενς και άλλα-ηταν παρακληση πρόκληση του Νικου Πολύ σωστα George αλλά και Hades Εξοχο το ευρημα με τον ..Μακάρι, Γιώργο! Εμεις, μεχρι Μακάριο φτάσαμε , δις (και ο Παυλάκης Βασιλείου προ του Σταυρου Παπαδόπουλου)

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Ξεχασα, ομως Δεν βλέπω εικονα στην εγγραφή-ενα μεγαλο λευκο καρρε, μόνο! @ Θαυμάσιες οι τοποθετησεις των Gatti και του φίλου Πειραιώτη

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Α, μαλιστα Τωρα ανοιξε Ελαβον γνωση [και ο Μάριο , συμμόρφωση!] Μέγιστε Ντάρκο-λογοι μπήκαν σε τόσο λιγο χρόνο στο πάνθεον για τόσα πολλά