4.1.09

ΒΑΣΣΑΡΑΣ! ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΕ -ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ- ΚΥΡΟΣ


Οι πρασινοφυλλάδες, που έγραφαν ότι κερδίσαμε τον Αστέρα Τρίπολης με χαριστικό πέναλτυ, αύριο θα ουρλιάζουν για την αδικία που έγινε σήμερα στην ομάδα τους, καθώς ο Κύρος (τους) δεν τους έδωσε καθαρό πέναλτυ. Καί τι πέναλτυ; Πανομοιότυπο με αυτό που έδωσε σε εμάς χθες ο Παμπορίδης και αυτοί βγήκαν προ... εορτής να αμφισβητήσουν! ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ! ΦΤΥΣΤΟ! Αύριο θα το διεκδικούν.
Στο τυφλό τους μένος μέσα τα πρασινόφυλλα είχαν παραβλέψει μιά σημαντική λεπτομέρεια: ο παίχτης του Αστέρα, που υπέπεσε στο πέναλτυ, παραδέχθηκε ευθαρσώς ότι ανέτρεψε τον Ντιόγκο! (Αλλά αυτό μάλλον δεν μετράει...)

"Έφαγε" το πέναλτυ του ΠΑΟ ο Βασσάρας; Βεβαιότατα και το έφαγε!
Γιατί; Μα γιατί ο Βασσάρας (πέρα και πάνω από οτιδήποτε άλλο) είναι κακός διαιτητής. Όπως και ο Κάκος. Όπως και ο Παπασταμάτης. Όπως και ο Κασναφέρης και ο Ψυχομάνης παλιότερα. Όλοι τους κάκιστοι διαιτητές! Άσχετοι παντελώς.
Ποιά είναι η πλάκα; Η πλάκα είναι ότι οι Βάζελοι θέλουν παντού και πάντα διαιτητή τον Βασσάρα! Ας χαίρονται λοιπόν τις διαιτησίες του!
Και κάτι άλλο. Ο Ψυχομάνης βγάζει καλύτερο διαιτητή του πρωταθλήματος τον Βασσάρα. Η εταιρία PRO ZONE, την οποία επέβαλε ο Τζίγκερ στη Σουπερλίγκα, όταν ήταν πρόεδρός της, τον βγάζει τελευταίο! Μεσολαβούν ΜΟΝΟ 27 θέσεις μεταξύ της πρώτης και της τελευταίας. Είπατε τίποτα;

Να χαίρεστε, Βάζελοι, τους κορυφαίους.
Και πού να βγει στην ΕΠΟ ο Σοφοκλής Πιλάβιος (που ήταν και υπάλληλός σας)!...
Και πού να βγεί στην ΕΠΟ ο Βίκτωρ Μητρόπουλος (που ήταν ποδοσφαιριστής σας)!...

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Γεια στο στόμα σας (ή μάλλον στο χέρι σας), κ. καθηγητά. Συμφωνώ απολύτως με όσα γράφετε. Τα βαζελάκια έχουν μπλέξει σ' έναν φαύλο κύκλο που μόνοι τους δημιούργησαν και δεν μπορούν να βγουν με τίποτα. Κι όσο αυτή παραμένουν στον κύκλο τόσο εμείς θα σαρώνουμε τους τίτλους.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Βαγγέλης: Είδες τα βαζελάκια σήμερα; Λαλούν...