22.3.09

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3


Έπρεπε να μας ζορίσουν οι "πάνθηρες" για να ξυπνήσουμε. Ντάρμπισιρ, Τζώρτζεβιτς και Ντουντού τα γκολ του Θρύλου - και το 37ο πρωτάθλημα είναι πια γεγονός. και του χρόνου, σύγγαυροι.

ΥΓ.: Μαύρη μέρα σήμερα για τους Βάζελους. Περιμένανε τα χρυσά μου να πάρουν κύπελλο Ευρώπης... Χάσανε το ματσάκι στο βόλλεϋ, αφήσανε δυο βαθμούς στην Τρίπολη (γιατί έπιασε η γυροβολιά του Καούνου!), πήρε ο Θρύλος το πρωτάθλημα. Έτσι είναι η ζωή...

6 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Ένα, δύο, τρία γκολ παντού πανικός
Θρίαμβος, Νίκη, Ολυμπιακός

Κόκκινο-Ασπρο, παντιέρα γνωστή
από τις νικες παντού ξακουστή
Πρωτάθλημα, Αγώνας Φιλικός
Περαίας, θρίαμβος, «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

Ανώνυμος είπε...

Τωρα να τους πουμε οτι η ζωη συνεχιζεται θα τους παρηγορησει;
Εδω και 13 χρονια αυτο τους λεμε... Και καθε Μαη τα ιδια

Ανώνυμος είπε...

Τωρα να τους πουμε οτι η ζωη συνεχιζεται θα τους παρηγορησει;
Εδω και 13 χρονια αυτο τους λεμε... Και καθε Μαη τα ιδια

Unknown είπε...

Συγγνώμη για την έκφραση για την έκφραση, κ. καθηγητά, αλλά μας τα πρήξανε με το βόλλεϋ τόσες μέρες. Τι sold out λέγανε, τι 4 ευρωπαϊκά και πάμε για το πέμπτο, τι 500 τίτλους. Ο Γκαιμπελισμός σε όλο του το μεγαλείο. Ο Όργουελ θα υποκλινόταν στο μεγαλείο τους γιατί είμαι σίγουρος ότι κι αυτός δε θα μπορρούσε να σκεφτεί τέτοια πράγματα σχετικά με την παραποίηση της ιστορίας και της πραγματικότητας όταν έγραφε το "1984". Τελικά μόνο 10.000 πήγανε στο γήπεδο και τι το θέλανε; Μετά ήρθε και ο Καούνος και τους έκανε την κηδεία κανονικά. Μπράβο σας που τα χώσατε στη "Goalnews". Οι άνθρωποι είναι χυδαίοι. Συγχαρητήρια στη Θρυλάρα μας για το 37ο.
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας & Θάνος Πέππας & Βαγγέλης: ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Βαγγέλη, αγαπητέ σύγγαυρε, όλα σωστά και σύμφωνος, αλλά μου τα ..χαλάς στον επίλογο, Κεντρωτή παρόντος και αναγινώσκοντος "Ζήτω ο Ολυμπιακός" Ετσι, απλά; Ημιτελές, σαν να τόγραψε ο ..Σούμπερτ; "Ζήτω ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς"!