9.3.09

Ν' ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΣ!







Για να καταλάβουν μερικοί ότι άλλο είναι να "βαράς" από απόσταση (ώσπερ τζάμπα μπουγατσόμαγκας) και άλλο να τις "τρως" εξ επαφής (όπως, άλλωστε, σου πρέπει).
ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΝΤΩΝΗ, που, σαν κηπουρός που είσαι, του δώρισες του αληταρά, που πήγε να σου ορμήσει, ένα υπέροχο ΠΟΔΟΜΠΟΥΚΕΤΟ!

10 σχόλια:

kaltsovrako είπε...

Διαφωνώ. Γιατί φοβούμαι πως αν αυτό γινόταν με οπαδό του Ολυμπιακού και παίκτη άλλης ομ΄δας, σήμαρα δε θα λέγαμε τα ίδια. Για μενα ο Νικοπολίδης -έστω και αμυνόμενος- πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Ο Ολυμπιακός πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δείξει το δρόμο τιμωρόντας ποδοσφαιριστες του. Δεν έχει να φοβηθεί η διοίκησή του τίποτα (βλέπε, αντιδράσεις οπαδών του) και έτσι ίσως αναγκαστούν και οι υπόλοιπες ΠΑΕ ή αρμόδιοι φορείς να τιμωρήσουν το πατροπαράδωτο σουλάτσο από χαπακωμένους που συμβαίνει σε μερικά (όνομα και μη χωριό) γήπεδα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Kaltsovrako: Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε το αν ούτε το ποιός θα τιμωρήσει τον Νικοπολίδη. Με ενδιαφέρει που ένας κανονικός άνθρωπος αντέδρασε επιτέλους ως άνθρωπος στην άνανδρη επίθεση που δέχθηκε. Τί λουλούδια έχουμε κι εμείς είναι γνωστό. Έχουν ωστόσο περιοριστεί στη δράση ους. Σε χαιρετώ.

Ανώνυμος είπε...

Σέβομαι την άποψη του καθενός, αλλά εν αντιθέση με τον kaltsovrako, εγώ δεν διαφωνώ καθόλου με την αντίδραση του Αντ. Νικοπολίδη.
Πολύ σωστά, λουλούδια έχουμε κι εμείς και είναι γνωστά. Αλλά έχουν εξαλείψει τέτοιου είδους συμβάντα εδώ και καιρό, απο το 1991 όπου ο Δημόπουλος τότε σαν άλλος Carl Lewis έβγαλε φτερά στα πόδια.
Βλέπετε, αναλόγως με το τι ποτίζεις κάθε λογής λογής λουλούδια, αυτά διαμορφώνονται είτε με ροδοπέταλα, με ρόζους, ή με αγκάθια. Αν το ποτίζεις με Μακεδονολαγνείες και Κατεστημένα, τότε ακόμα και σημαία Βουλγάρικη θα αναρτήσουν.
Κατ΄εμέ, ήταν μια αντίδραση που θα την έκανε ο οιοσδήποτε στην θέση του βλέποντας έναν όχλο, ή έστω μιά δεκαριά καλόπαιδα, να έρχονται καταπάνω του. Προκαλώ οποιονδήποτε να μου προτάξει με επιχείρημα(τα) οτι σε μία ανάλογη περιπτώση θα καθόνταν να ανοίξει διάλογο με οπαδό αντίπαλης ομάδος που εξορμά καταπάνω του και δεν θα αντιδρούσε αναλόγως.
Δεν καταλαβαίνω γιατί Ο Ολυμπιακός πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δείξει το δρόμο τιμωρόντας ποδοσφαιριστες του όταν κανένας ποδοσφαιρίστης του Ολυμπιακού δεν έχει δώσε δικαίωμα, πόσο μάλλον αφορμή, εντός αγωνιστικού χώρου με την εν γένει συμπεριφορά τους στο να προκαλέσουν αντίπαλους ποδοσφαιριστές ή οπαδούς αντίπαλης ομάδος.
Ήταν μία αντίδραση βρισκόμενος εν αμύνη. Αν τιμωρηθεί τώρα, αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο.

Κάτι τελευτάιο, όταν ερωτήθη ο Σάντος για τον αγώνα, είπε τα εξής: "Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίξαμε με τον Ολυμπιακό ο οποίος έπαιξε καλά κι έκλεισε τους διαδρόμους.Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα εξασφάλισε μια θέση στα πλέι οφ και μαθηματικά. Οπότε να μην διαγράφουμε ότι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα και δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο τσατισμένοι που δεν κερδίσαμε. Τι περιμένουμε λοιπόν από τον ΠΑΟΚ;???"
Μα, κύριε Σάντος, δεν έχετε καταλάβει ακόμh οτί ο λόγος που οι οπαδοί του Μπάοκ ήσαν τσαντισμενοί ήταν δίοτι για να θεωρηθεί πετυχημένη η χρονιά του Μπάοκ, πρέπει σώνει και καλά να κερδίσει τον Ολυμπιακό.

Σας χαιρετώ όλους.
Καλημέρα σας και καλή συνέχεια,
Costas.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ να τιμωρηθεί παραδειγματικά γιατί τον πέτυχε
λίγο. ούτε όταν τρώνε ξύλο από
κάποιους που παράνομα μπαίνουν
στο χώρο τους για να τους δείρουν
δεν πρέπει να αντιδρούν; τουλάχιστον αυτός ο τύπος θα έχει κάτι να θυμάται και να τον κοροιδεύουν οι υπόλοιποι
νίκος θρυλοπιστός

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Costas: Το κακό έχει παραγίνει με τα κάθε λογής ρεμάλια. Δεν εξαιρώ και τα -φερόμενα ως- δικά μας. Βρίζουν, χυδαιολογούν, βαράνε εκατό μαζί κάποιον που είναι μόνος. Τα μεγαλύτερα ρεμάλια πάντως είναι αυτά που καθοδηγούν τα μικρορέμαλα: οι πάσης φύσεως κόλακες της μικρόνοιας και της χυδαιότητας. Σε χαιρετώ, σύγγαυρε.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ: Νίκο, καλό θα ήταν η κλωτσιά να του έχει αφήσει του ρεμαλιού μία βλάβη μόνιμη που να του θυμίζει (του ρεμαλιού) κάθε μέρα τί υπάνθρωπος είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νικοπολίδης βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι κάφροι και καθυστερημένοι. Τέτοια επεισόδια γίνονταν πριν από χρόνια. Δεν θυμάμαι σε εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια να μην μπορεί να εκτελέσει κόρνερ αντίπαλος.

Τέλος, κ. Κεντρωτή, θα ήθελα να κάνετε ένα σχόλιο για τον Γιώργο Μίνο. Δεν ξέρω αν τον ακούσατε στην Αθλητική Κυριακή. Φυσικά, δεν έκανε ούτε ένα σχόλιο για τις αθλιότητες των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Ο Μίνος είναι η κλασική περίπτωση του πλούσιου και καταπιεσμένου ολιγόνου που δεν έχει κανέναν σκοπό στη ζωή του. Κολλημένο κουτορνίθι είναι, που τό 'χουν διορίσει στο Δημόσιο χειρότερα κουτορνίθια απ' αυτόν και το πληρώνουμε όλοι, χωρίς να ξέρουμε ποιά είνα τα προσόντα του. Το μόνο που ξέρουμε είναι τα ελαττώματά του, που βοούν άλλωστε. Δεν είναι κακό να είσαι οπαδός - κακό είναι να είσαι μόνο οπαδός, και δη με μικρόφωνο κρατικό και αμειβόμενο.

Τα άλλα δύο αγαθά παιδιά της Αθλητικής Κυριακής είπανε τίποτα χτες; Ούτε καν τις γενικολογίες που λένε.

Ανώνυμος είπε...

Ισως θα ηταν καλυτερα να βαλετε και το βιντεο για να το ξαναδουμε κυριε καθηγητα...
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ... ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θάνο Πέππας: Δεν έχω το βιβτεάκι, αλλιώς θα το έβαζα.