8.3.09

ΣΚΩΡ


Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί την συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο και με τη συμπεριφορά τους απέδειξαν στις Κασσάνδρες ότι ο ΠΑΟΚ αλλάζει εποχή. Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού και για την εφαρμογή των μέτρων τάξης. Μέσα σ’ αυτούς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τους απλούς αστυνομικούς, που με αυτοθυσία εκτέλεσαν τις εντολές των ανωτέρων τους.
Πρέπει όμως να μας προβληματίσει όλους η εγκληματική επιπολαιότητα εκείνων που σχεδίασαν τα μέτρα και που έδωσαν εντολή για εκτεταμένη χρήση (ληγμένων) χημικών, εναντίον φιλάθλων που το μόνο τους παράπτωμα ήταν η προσέλευσή τους στο γήπεδο...
Πρέπει να προβληματίσει ακόμη και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού το γεγονός, ότι για να δημιουργήσουν την εμπόλεμη εικόνα που βόλευε την προπαγάνδα τους, αφενός ενεργοποίησαν αστυνομική δύναμη υπερπολλαπλάσια των πραγματικών αναγκών και αφετέρου έκαναν μικρά παιδιά να κλαίνε από τα χημικά και τον πανικό που δημιούργησαν.
Το ποδόσφαιρο που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ είναι μακριά από τον πόλεμο εντυπώσεων, από τους στρουθοκαμηλισμούς και την αλλαζονία. Αισθανόμαστε την ανάγκη παράλληλα με τη δική μας ομάδα, να βοηθήσουμε την εξυγίανση ενός ολόκληρου χώρου που πάσχει. Δεν ζητήσαμε ποτέ την παρουσία των...τανκς για την προστασία της ομάδας μας, δεν κλαφτήκαμε σε κανέναν για να μη μας αντιμετωπίζουν σκληρά, δεν δυναμιτίσαμε το κλίμα με ανακοινώσεις και ψευτοπαληκαριές κι όμως οι φιλαθλοί μας και μεις πάλι αντιμετωπίστηκαν ως... κατηγορούμενοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου!
Ας συναισθανθούν όλοι επιτέλους τη δική τους ευθύνη, μα περισσότερο ας σταματήσουν πλέον οι Αστυνομικές Αρχές να επιδεικνύουν επιλεκτική ευαισθησία εναντίον των φιλάθλων μας. Εμείς σας αποδείξαμε ότι προχωρήσαμε στην αυτοκάθαρση. Κάντε το κι εσείς, απομακρύνοντας τους ανίκανους και τους υποτελείς.

16 σχόλια:

El Patron είπε...

Ε ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ..!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ DIMITRI: Γιατί, τί έκανε ο Διάβολος;

Unknown είπε...

Έχουν ξεφύγει οι κακομοίρηδες. Δεν πειράζει. Όσο αυτοί δε βάζουν μυαλό τόσο εμείς θα τους "αγαπάμε". Το άλλο το είδατε; Ο Τεν Κάτε κάλεσε, λέει, στο ματς με τη Βιγιαρεάλ τις εφημερίδες που έχουν κόκκινο χρώμα. Καλά, ξέρουν τι λένε; Τι συμβαίνει; Μπορεί ο άνθρωπος να τρελαθεί από το παθητικό σεξ; Έχω πραγματικά μπερδευτεί.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Βαγγέλης: Τί να κάνουμε; Αφού μας θέλουν, να πάμε!

delfinoula είπε...

Δεν φτάνει που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι μη χ... μέσα..

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Delfinoula: Εύχομαι καλή πορεία στο ιστολόγιό σου. Νά 'σαι καλά.

delfinoula είπε...

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί την συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο και με τη συμπεριφορά τους απέδειξαν στις Κασσάνδρες ότι ο ΠΑΟΚ αλλάζει εποχή
(Ναι από την μέση η καφρίλα έφτασε στο απώγειό της).

Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού και για την εφαρμογή των μέτρων τάξης
(Με μπουκάλια, φωτοβολίδες, πέτρες, μπουνιές και κλωτσιές).

Μέσα σ’ αυτούς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τους απλούς αστυνομικούς, που με αυτοθυσία εκτέλεσαν τις εντολές των ανωτέρων τους
(Αυτοθυσία δεν λες τίποτα. Ξέρεις τι είναι τώρα να πρέπει να ανεβαίνεις στηνΤούμπα; Με τόση ησυχία βαριέσαι).

Πρέπει όμως να μας προβληματίσει όλους η εγκληματική επιπολαιότητα εκείνων που σχεδίασαν τα μέτρα και που έδωσαν εντολή για εκτεταμένη χρήση (ληγμένων) χημικών, εναντίον φιλάθλων που το μόνο τους παράπτωμα ήταν η προσέλευσή τους στο γήπεδο
(Τι μας πειράζει; Ούτως ή άλλως ληγμένα παίρνουμε πριν πάμε στο γήπεδο τα δακρυγόνα μας πείραξαν;)...

Πρέπει να προβληματίσει ακόμη και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού το γεγονός, ότι για να δημιουργήσουν την εμπόλεμη εικόνα που βόλευε την προπαγάνδα τους, αφενός ενεργοποίησαν αστυνομική δύναμη υπερπολλαπλάσια των πραγματικών αναγκών και αφετέρου έκαναν μικρά παιδιά να κλαίνε από τα χημικά και τον πανικό που δημιούργησαν
(Που δημιούργησαν οι οπαδοί μας, δημόσια πρόσωπα και μη).

Το ποδόσφαιρο που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ είναι μακριά από τον πόλεμο εντυπώσεων, από τους στρουθοκαμηλισμούς και την αλλαζονία
(Είναι πολύ κοντά σε άλλα πράγματα, δεν θα μας κάνετε εσείς να χάσουμε την αληθινή μας ταυτότητα).

Αισθανόμαστε την ανάγκη παράλληλα με τη δική μας ομάδα, να βοηθήσουμε την εξυγίανση ενός ολόκληρου χώρου που πάσχει
(Αφού πρώτοι εμείς κάναμε το βήμα για να πάσχει).

Δεν ζητήσαμε ποτέ την παρουσία των...τανκς για την προστασία της ομάδας μας (Εδώ πολυτεχνείο, εδώ Πολυτεχνείο),

δεν κλαφτήκαμε σε κανέναν για να μη μας αντιμετωπίζουν σκληρά
(μόνο για να μας σβήσουν τα χρέη, ενώ άνθρωποι που χρωστάνε πολύ λιγότερα πάνε μέσα),

δεν δυναμιτίσαμε το κλίμα με ανακοινώσεις και ψευτοπαληκαριές
(δεν φταίμε εμείς για τις δηλώσεις των και καλά οπαδών μας, λειτούργησαν αυτεπάγγελτα)

και μεις κι όμως οι φιλαθλοί μας πάλι αντιμετωπίστηκαν ως... κατηγορούμενοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου!
(Μάνα μη λύπασαι, μάνα μη μου κλαις),

Ας συναισθανθούν όλοι επιτέλους τη δική τους ευθύνη
(όπως κάνει ο μΠΑΟΚ τόσα χρόνια) ,

μα περισσότερο ας σταματήσουν πλέον οι Αστυνομικές Αρχές να επιδεικνύουν επιλεκτική ευαισθησία εναντίον των φιλάθλων μας
(μπας και πάει κανένας από τους δικούς μας φυλακή).

Εμείς σας αποδείξαμε ότι προχωρήσαμε στην αυτοκάθαρση
(με τον πιο εμφανή τροπο, γροθιά Γκαρσία σε Ντιόγο, φτυσιά Κονσεϊσάο σε Ντάρμπισαϊρ, γροθιά Κονσεϊσάο σε Τζόρτζεβιτς).

Κάντε το κι εσείς, απομακρύνοντας τους ανίκανους και τους υποτελείς
(Να μας δείξετε τον τρόπο γιατί εμείς είμαστε το ίδιο ανίκανοι και υποτελείς για να το κάνουμε).

delfinoula είπε...

Ευχαριστώ πολύ. Να'σαι καλά.

spika είπε...

αυτη η ανακοινωση αποτελει μνημειο ανευθυνότητας , καλυψη της αλητειας και ειναι χειρότερο και απο την ιδια την αλητεία..για όλα φταιει ο ολυμπιακος,που ζητησε να ζησει,αποδειξαν λεει πως έχουν αλλαξει σελίδα.χα,χα,χα. .τι λενε ρε οι μπουγατσες ,θα μας τρελανουν όλους ..εχουν καταλάβει λαθος το ποδοσφαιρο..μαλλον ασχολουνται με λάθος αντικειμενο....αλλα ντροπη που τοσα χρονια γινονται τα ιδια καθε φορα με το θρυλο ..

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Delfinoula: Τρελαίνομαι για σημειολογική ανάλυση. Χαίρε!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ spika: Αχ, ρε Σπύρο! Αν είχανε μυαλό εκεί πάνω,... Άσ' τα - δικό τους πρόβλημα.

delfinoula είπε...

Χαίρε αγαπητέ μου. Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

(το έκανα και ανάρτηση στο μπλογκι, προσπάθησα να συγκρατηθώ αλλά η βλακεία κάποιων είναι ανίκητη!)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Delfinoula: Η βλακεία αγαπητή μου είναι η μόνη ανίκητη. Ανεπανάληπτα το έχει πει ο Φρειδερίκος Σίλλερ: "Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens" - "Με τη βλακεία παλεύουν εις μάτην και οι Θεοί ακόμα". Σε ξαναχαιρετώ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το απόφθεγμα: "Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens" - "Με τη βλακεία παλεύουν εις μάτην και οι Θεοί ακόμα"(Φρειδερίκος Σίλλερ), με καλύπτει πραγματικά.
Όσο για την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟκ, μη και καταδικάσουν τα καλόπαιδα τους και κατέβει ο αριθμός διαρκείας το καλοκαίρι.
costas,

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε κάτι, ποιό είναι το πιο τραγελαφικό. Το ότι πραγματικά, και το πιστεύουν είμαι σίγουρος, γι'αυτούς ότι έγινε πριν, κατά, και μετά τη λήξη του αγώνος με τον Ολυμπιακό είναι ένα απολύτως σύνηθες γεγονός και δεν έγινε δα και τίποτα αφού δεν σκοτώθηκε και καλά κανένας παίχτης/παράγοντας του Ολυμπιακού με τις κοτρώνες που εκσφενδονίζονταν.
Ας είμαστε όσο πιο σκληροί και αληθινοί γίνεται, όπως είμαστε, και ήμασαν, με τους δικούς μας κάποτε επιστήμονες στη θύρα 14-15. Εκεί πάνω, και ιδίως στη Τούμπα, δεν έχουν ξεφύγει ακόμα απο την νοοτροπία της δεκαετίας του '80, του απόλυτου χουλιγκανισμού.
Βλέποντας τον αγώνα χθες το βράδυ, σε μία φάση παρατήρησα κάποιους τύπους να τριγυρνάνε ελεύθερα στα πέριξ του γηπέδου δίχως να φοράνε τίποτα. Δηλαδή γυμνοί. Σκέφτηκα, "μπα, αποκλείεται, ή δεν βλέπω καλά, ή μεγάλωσε η μυωπία μου, ή πάω για πρεσβυωπια και θέλω laser." Δεν έδωσα σημασία.
Ερχόμενος το απόγευμα απο τη δουλειά, έπιασα μια αθλητική εφημερίδα, και διάβαζα για τον χθεσδινοβραδυνό αγώνα. Σε ένα αρθρο, που φιλοξενεί και φωτογραφικό υλικό, έκαναν νύξη για τους γυμνούς που στριφογυρνώσουν στα πέριξ του γηπέδου σε σημέιο μέθης, που δεν μπορούσαν να τους συγκρατήσουν οι Security, με τους συνηθισμένους αφοριμσούς: " ω τι ντροπη, για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, κου, λου, που."
Δεν θέλω να φανεί οτί διαφημίζω εφημερίδα, αλλά απο την άλλη όμως δεν θα ήθελα ούτε να αφήνω υπονοούμενα ιδίως με τις 15 αθλητικές εφημερίδες που κυκλοφορούν. Απλά το μόνο που θα πω είναι οτι σ΄αυτή την εφημερίδα που φιλοξενεί φωτογραφία και άρθρο για τους γυμνούς (όχι στο δρόμο, αλλά στα πέριξ του γηπέδου), γράφει και ένας δημοσιογράφος συνωνόματος ενός Αρχαίου Αθηναίου Πολιτικού της κλασικής εποχής.

Σας χαιρετώ όλους, καλή συνέχεια.
Costas

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Costas: Συμφωνώ, φίλτατε σύγγαυρε. έχουν μείνει πάρα πολύ πίσω. Φαντασιώνονται τον αδικημένο. Εδώ πετροβολάγανε τον Μαραντόνα... σε εμάς θα κωλώσουν;...