10.7.07

Ο ΠΑΟ - Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ





Διαβάζουμε τον φιλοπράσινο τύπο - με κλίκ πάνω στην εικόνα διευκολύνεται η ανάγνωση των πρωτοσέλιδων:

"Θηρίο ο Ντιογέ θύμιζε τον Γιάγια Τουρέ", γράφει κάτω χαμηλά η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα Αθλητική Ηχώ. Παραμένει ασχολίαστο το όλον, εκτός του σημείου εκείνου με το θηρίο. Κοιτάξτε μη σας βγει το παιδί για τα θηρία - ad bestias που λέγανε και οι αρχαίοι Ρωμαίοι.

"Έρχεται εποχή Παναθηναϊκού. Ολυμπιακός τέλος" γράφει η Πράσινη ότι δήλωσε ο συμπαθής κ. Πεσέιρου. Εδώ θα σχολιάσουμε ως εξής: Δες, παιδί μου, πρώτα την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, κάνε μετά Χριστούγεννα, και έπειτα βγες και μίλα!

Κοιτάξτε μονάχα, βαζελάκια, μην είσαστε η εφετινή ευχάριστη έκπληξη του Πρωταθλήματος! Κάτι σαν Ξάνθη ή Ατρόμητος (παλιά Χαλκηδόνα).

9 σχόλια:

Stratos είπε...

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά ο Παναθηναϊκός ξεκινάει από την σχεδόν (;) σίγουρη Τρίτη θέση και από κει και πέρα ότι καλύτερο προκύψει, καλώς να έρθει.

Η ομάδα έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις μέχρι στιγμής για να εδραιώσει τα περσινά και τα προπέρσινα κεκτημένα και πνέει άνεμος αισιοδοξίας στην Παιανία.

Ιδιαιτέρα τώρα με την απόκτηση του Κάρα, που έχει την πείρα ύστερα από τα τόσα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει, να οδηγήσει την ομάδα στην υπέρβαση, στο ένα βήμα παραπάνω.

Ευχή όλων μας ένα πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό, το οποίο δεν θα έχει τελειώσει πριν το Φλεβάρη.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Δηλαδή πάνω-κάτω συμφωνούμε.

Φοινικιστής είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Stratos είπε...

Γιώργο... όχι μόνο πάνω κάτω, αλλά και αριστερά δεξιά. :)

Φίλε Φοινικιστής, τι ψάχνεις να βρεις τώρα...

Ανώνυμος είπε...

H επανάσταση που έγινε Ιούλιο ήταν μία, η Γαλλική!. Από κεί και πέρα η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα, έγραψε ο έχων τα ίδια γενέθλια με τον οικοδεσπότη μας Κάρολος (ανακάλυψα την γενέθλιο ημερομηνία σου-κοινή έχεις με την γυναίκα μου! σε προς Πέτρον επιστολή σου στο βιβλίο-και υπογράφεις και ως Υβ!) Καλό είναι να θυμηθούν λίγο την ιστορία οι ανιστόρητοι της Παιανίας, ο δε φετεινός Μεσσίας τους να διαβάσει και ένα κατασκεύασμα της γαλλικής επανάστασης-έργον ενός ιατρού του Dr Guillotine!

Ανώνυμος είπε...

Με κάθε ειλικρίνεια ζητείται βοήθεια εις θέμα μνήμης μείζονος Ολυμπιακής ιστορικής σημασίας. Ειδικά από τον Γιώργο Κεντρωτή-αν και κατά τι νεώτερος-αλλά και κάθε άλλον έχοντα καλή -και Ολυμπιακή μνήμη. Θέμα είναι πότε αγωνίσθηκε με τον Πανιώνιο εναντίον του Ολυμπιακού ο Βασίλης Μποτίνος. Το πρωϊ είχαμε διαφορά ενός έτους με έναν φίλο μου (αν 1973-74 ή 1974-75) και, ίσως, φαίνεται επουσιώδες. Το θέμα όμως είναι ότι το όνομα του φίλου μου είναι..Βασίλης Μποτίνος!
Απαντήσατε και βοήθήσατε!!:
http://theopeppasblog.pblogs.gr/2007/07/zhteitai-bohtheia-apo-olympiakoys-synomhlikoys.html

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ φοινικιστής και στράτος: Συμφωνούμε. Είπαμε - ο ΠΑΟ θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

@ θεόδωρος α. πέππας: Το παρατσοιύκλι μου επί έτη και έτη ήταν Ύβ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας βλέπω καλά φέτος.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ βαγγέλης παπ.: Βαγγέλη μου, είσαι εξόχως ασαφής.