18.7.07

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!





Η κατακόκκινη κ. Yamila Diaz σας εύχεται δι' εμού ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. (Το ξέρω ότι ευχαριστείτε και ανταποδίδετε, σύγγαυροι...)

Ο Νίκος-(δεν-ξέρω-τί-είναι-κούπα)-Λυμπερόπουλος δήλωσε ότι αν η διατησία αφήσει την ΑΕΚ, η ΑΕΚ φέτος θα σαρώσει τους τίτλους. Έθεσα τη δήλωσή του υπόψη της κ. Diaz, η οποία και μου έστειλε δίκην σχολίου τη δεύτερη εδώ δημοσιευόμενη εικόνα. Εύγλωττη: μια εικόνα χίλιες λέξεις (όπως άλλωστε και η εικόνα της αποστολέως, που με κλικ μεγεθύνεται...).

Τα παιδιά μας τρέχουν στο "Ζέεφελτ" (έτσι προφέρεται σωστά), ήγουν στο "Λιμνοχώραφο", όπως φαίνεται στην τρίτη εικόνα. Καλά κάνουν - για να μην τρέχουμε εμείς το χειμώνα...


Μέχρι τις 8-9 Αυγούστου δεν νομίζω ότι θα τα ξαναπούμε...

12 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Καλα μπανια και καλη ανταμωση!!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Ευχαριστώ πολύ. παρομοίως...

pananap είπε...

Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση!

Stratos είπε...

Καλά να περάσεις φίλε…

Ανώνυμος είπε...

Καλή ξεκούραση και να πάρεις δυνάμεις κ. καθηγητά. Μας περιμένει όλους πολλή και καλή δουλειά από φθινόπωρο!

τουκιθεμπλομ είπε...

Καλές διακοπές.
Θα λείπω κι εγώ. Άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά να ανακατευτώ με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όταν είδα τις μεταγραφές του λαγού.

Ανώνυμος είπε...

Mε το καλό να γυρίσεις, με το καλό να τα ξαναπούμε, να ξαναγκρινιάξουμε στα φιλικά, να αρχίσει η χρονιά και συμβιβαζόμαστε όλοι να είμαστε και του χρόνου έτοιμοι γιά διακοπές, πάλι ψιλογκρινιάζοντας, αλλά και πάλι πρωταθλητές. Πρός αλλόφυλους ρητό "Ο Πρώτος γκρινιάζει ωραιότερα από τον δεύτερο!".

Ανώνυμος είπε...

Είτε με Σωκράτη είτε με Πέτρο οι γελοιότητες συνεχίζονται. Αντάξια της ιστορίας της η διοίκηση του Ολυμπιακού φέρεται στον Καστίγιο λες και είναι ο Χούτος. Λίγη τσίπα επιτέλους. Λίγο σεβασμό στον κόσμο. Δεν είμαστε ζώα, αυτοί που πληρώσαμε το Καραισκάκη από την τσέπη μας είμαστε. Ξέρω ότι είστε διακοπές, αλλά κάπου έπρεπε να τα πω και βρέθηκα τυχαία στο μπλογκ σας

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ θλιμμένε Ολυμπιακέ, μην είσαι θλιμμένος. Ο Καστίγιο καθώς φαίνεται θα μείνει στο λιμάνι. Και νομίζω ότι η διοίκηση έκανε τους σωστούς χειρισμούς. Ο Ολυμπιακός δεν είναι φιλανθρωπική οργάνωση όπου ο καθένας μπορεί να εκφράζει την επιθυμία του κι αυτή να γίνεται πραγματικότητα. Ακούω ότι ο Καστίγιο ήθελε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του για να αντικατοπτρίζει αυτό την πραγματική του αξία. Σωστό! Αλλιώς, είπε, θα συζητούσε με τη διοίκηση τη μεταγραφή του σε Σαχτάρ ή σε Μάντσεστερ Σίτι. Κάνανε αυτές οι ομάδες ποτέ επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό; Όχι. Πολύ σωστά, λοιπόν, του είπανε ότι αν έχεις προτάσεις να τις φέρεις. Γιατί, λέω εγώ, παικταράς είσαι Νέρι μου αλλά δε θα δεχτούμε και εκβιασμούς που δε στηρίζονται και πουθενά. Η διοίκηση, λοιπόν, του έδωσε τα διπλά λεφτά, από ό,τι γράφεται, πράγμα που δεν ήταν υποχρεωμένη να κάνει. Το έκανε από καλή καρδιά και για να μην γκρινιάζει ο παίκτης. Φαντάζεστε τι θα γινόταν στο μέλλον αν δεχόταν να δώσει στον Καστίγιο 1,5 εκ. ευρώ που ζητούσε; Θα πεταγόταν ο κάθε Νούνιες, Νε, κ.λ.π. και θα ζητούσαν ό,τι τους κατέβαινε. Η διοίκηση του Ολυμπιακού με τη στάση της έδειξε ότι σέβεται τον Καστίγιο και αναγνωρίζει την μεγάλη του αξία. Γι' αυτό και του έδωσε τα διπλά λεφτά. Από την άλλη όμως έδειξε ότι στον Ολυμπιακό δεν είναι Ινδιάνοι που τους έδιναν οι Ισπανοί ένα καθρεφτάκι και αυτοί τους έδιναν ολόκληρες εκτάσεις γης. Έδειξε ότι ξέρει να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις με σύνεση και αποφασιστικότητα.
Οι αλλόθρησκοι τώρα θα λένε ότι δε σεβόμαστε τους παίκτες μας και τα τοιαύτα. Αφήστε το παιδιά, δε μασάμε.

Ανώνυμος είπε...

Αφού στο τέλοσ του τα έδωσαν προς τι οι λεονταρισμοί;

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε, κάνεις λάθος. Δεν του έδωσαν τίποτα. Ή μάλλον του έδωσαν αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός και όχι αυτό που ήθελε ο παίκτης και ο μπαμπάκας του. Την είδαμε όλοι "κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελέημωνα".
Καλός ο Νέρι, πολύ καλός, αλλά όχι και να κάνει ό,τι θέλει. Υπάρχουν και όρια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κόκκαλης είχε ένα όνειρο. Να αποκτήσει ένα δικό του γήπεδο και να το εκμεταλλεύεται εμπορικά για 50 χρόνια αυτός και τα εγγόνια του μακριά από τον κόσμο του θρύλου με φρουρούς τους εγκάθετους συνδεσμίτες. Η πολιτεία και οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ του το χάρισαν.
Ο Κόκκαλης είχε κι ένα άλλο όνειρο εδώ και 5 χρόνια. Να πουλήσει τον Νέρι.
Και ξαφνικά προέκυψε πρόταση πιο ακριβή και από εκείνη για τον Κιβού που σκοτωνονταν Ρεάλ και Μπάρτσα.
Με τα τόσα ψέμματα που έχει πει η διοίκηση του Ολυμπιακού, δεν πιστεύω στο ποσό των 15 εκ. Απλά το λέει για να μη φωνάζει ο κόσμος, για να τον αποστομώσει, αφού και με τα μισά θα πέταγε τη σκούφια του να τον δώσει.
Άλλωστε γιατί να κλωτσάει ο Νέρι αν το ποσό είναι αληθινό; Πολύ γουστάρω πάντως να τους τη χαλάσει. Τότε θα ανακαλύψουν και πάλι οι δημοσιογράφοι και οι εραστές της διοίκησης ότι ο Νέρι είναι κωλόπαιδο. όπως ήταν και ο δόλιος ο Τουρέ και τόσοι άλλοι.
Ο Κόκκαλης έχει κι άλλο ένα όνειρο. Να κάνει τον Λεμονή προπονητή.
Μόνο που τα όνειρα του Κόκκαλη, αρχίζουν να γίνονται εφιάλτες για τον κόσμο του Ολυμπιακού.