11.7.07

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΕΡΙ, ΓΑΥΡΕ!




Αντιγράφουμε από το πάντοτε ενημερωμένο σάιτ του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ:


ΝΕΡΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ: «Εγώ είμαι Θρύλος!»

Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στα γήπεδα της Βενεζουέλας, στο Κόπα Αμέρικα, είναι φυσιολογικό τα διεθνή Μέσα να τον στέλνουν κάθε εβδομάδα και σε διαφορετική ομάδα. Ο Τύπος του Μεξικού, πάντως, «κόλλησε» με τη Βαλένθια. «Αποκάλυψε» πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ προς τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο κι έντυσε ήδη τον μικρό στα χρώματα των «Νυχτερίδων»! Ο ίδιος, ωστόσο, έχει εντελώς διαφορετική άποψη επί του θέματος. Και με δηλώσεις που έκανε, παραμονή της μεγαλύτερης μάχης που έχει να δώσει στο πλαίσιο της διοργάνωσης η εθνική του ομάδα, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει με κανέναν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δήλωσε αιώνια πίστη στον Θρύλο, λέγοντας: «Εγώ είμαι Ολυμπιακός και αυτή είναι η ομάδα μου»!
Όλα αυτά, όπως είπαμε, λίγες μόλις ώρες πριν απ’ το παιχνίδι-σταθμός του Μεξικού κόντρα στην Αργεντινή, τα ξημερώματα της Πέμπτης, απ’ όπου θα κριθεί η δεύτερη ομάδα, η οποία θα συναντήσει την Βραζιλία στον μεγάλο τελικό. Μέχρι και την παραμονή της συγκεκριμένης αναμέτρησης ο Νέρι Καστίγιο δινόταν αμφίβολος απ’ τους συμπατριώτες του, αλλά όλοι ήλπιζαν σε παιχνίδι τακτικής από μεριάς Μεξικανών, δεδομένου ότι ο άσος του Ολυμπιακού είναι ο πλέον επικίνδυνος παίκτης των «πρασίνων» και ο πρώτος σκόρερ τους στο τουρνουά.



Επειδή οι δηλώσεις και οι κόντρα δηλώσεις ακολουθούνται μέρες τώρα από διαψεύσεις των δηλώσεων και των κόντρα δηλώσεων και -βεβαίως- από διαψεύσεις και κόντρα διαψεύσεις των διαψεύσεων και των κόντρα διαψεύσεων, και άρα ποτέ κανείς δεν ξέρει τη ρημάδα την αλήθεια, ας κρατάμε πάντοτε μικρό καλάθι.

Το ότι ο Νέρι είναι γαύρος -και για την ακρίβεια ΓΑΥΡΑΡΟΣ- το ξέρουμε εφτά χρόνια τώρα. Δεν χρειάζεται να μας το επανεπιβεβαιώσει από τη Βενεζουέλα!

Άλλο, όμως, αυτό και άλλο το αν θα μείνει στον Θρύλο. Μακάρι να μείνει άλλα δεκαπέντε χρόνια στο ερυθρόλευκο λιμάνι. Ποιός γαύρος δεν το θέλει;!

1 σχόλιο:

yannis7 είπε...

είτε φύγει είτε μείνει ο νέρι εμείς δίπλα στην ομάδα ,την νέα ομάδα με προπονητή τον τάκη ή οποιονδήποτε άλλο