28.11.07

ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΒΡΕΜΗ!


Απόψε παίζουμε στη Ρώμη με τη Λάτσιο. Εύχομαι να μη χάσουμε, για να έχουμε ελπίδες για κάτι καλό. Αν χάσουμε -όπερ απεύχομαι- μας βλέπω να ερχόμαστε τέταρτοι στον όμιλό μας. Τέλος πάντων - οι υποθέσεις περιττεύουν. Δεν πρέπει ωστόσο να ηττηθούμε! Αυτό είναι το σύνθημά μας. Πάμε, Θρύλε!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα, μέρα που ναι, ψάχνοντας τα μπλογκ για τον Ολυμπιακό μπήκα και στο δθκό σας που το βρίσκω πολύ ωραίο. Δε μου άρεσε όμως η ηττοπάθειά σας ότι θα βγούμε τέτερτοι.
Αλήθεια, τι είναι αυτή η ιστορία που σας προτείνουν να αναλάβετε πρόεδρος του Ολυμπιακού. Παίζει τέτοιο ενδεχόμενο;
Ο Ολυμπιακός έχει πρόεδρο και νομίζω πως όλη αυτή η προεδρολογία μόνο κακό μπορεί να κάνει και μόνο από εχθρούς της ομάδας μπορεί να προέρχεται. Ας αφήσουν ήσυχη την ομάδα σήμερα να κάνει το παιχνίδι της.
Θα σας επισκέπτομαι συχνά.

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΡΝΤΕΡ-ΡΕΑΛ 1
ΛΑΤΣΙΟ-ΟΣΦΠ 1
ΡΕΑΛ-ΛΑΤΣΙΟ 1
ΟΣΦΠ-ΒΕΡΝΤΕΡ ?
4η θέση ξανα;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ αρτέμης παπαγγελόπουλος: Να περνάτε να μας βλέπετε και να (μας) σχολιάζετε, εφόσον είσθε υπαρκτός και καλόπιστος. Το τελευταίο το γράφω καλοπροαίρετα, επειδή ακριβώς δεν σας γνωρίζω. Για τα "προεδρολογικά", σας παρακαλώ, δεν θέλω καμμία κουβέντα. Δύο τουλάχιστον αφελείς, ίνα μη είπω κακοήθεις, γράψανε ό,τι γράψανε. Πρέπει δηλαδή εγώ τώρα να το σχολιάσω περαιτέρω;
Αλήθεια, πού είδατε ότι είμαι ηττοπαθής; Αν δεν πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας σήμερα, πάμε φούλ για τέταρτοι, γιατί έτσι θα αποφασιστεί, αγαπητέ φίλε. Ρίξτε δε εσείς μια ματιά σε προηγούμενες εγγραφές, για να δείτε αν και κατά πόσο είμαι ηττοπαθής.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ βαγγέλης παπ.: Τα ξέρεις, Ευάγγελε, ή τα υποθέτεις. Αν τα ξέρεις, πάω πάσο - δεν έχω να πω τίποτε (καθότι δεν τυγχάνω μάντις). Αν τα υποθέτεις, συμφωνούμε.

pananap είπε...

Δε νομίζω ότι ο κ. Γιώργος είναι ηττοπαθής και είμαι σίγουρος, όπως και όλοι οι γαύροι, ότι ανυπομονεί για τη νίκη.
Όσο για απόψε,
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ολυμπιακός: Χαίρε, σύγγαυρε! Μόνο ηττοπαθής δεν είμαι. Από μεγα΄λαη αγάπη για τον Θρύλο λέω ό,τι λέω (και ποτέ δεν μουρμουρίζω). Πάμε για τη νίκη. Μακάρι να έλθει. Ολυμπιακοί θα είμαστε και αύριο (ανεξαρτήτως αποτελέσματος), και μεθαύριο και για πάντα. Και μετά θάνατον - εννοείται.

αντωνης είπε...

αν εχουμε και τυχη, οπως στη Βρεμη, πιστευω να παμε καλα. Μακαρι

Stratos είπε...

Εγώ φίλοι μου βλέπω δυο Χ σήμερα σε Ρώμη και Βρέμη.
Ας κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και ότι βρέξει ας κατεβάσει...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ a.g. & stratosQ Φύγαμε, σύγγαυροι. Σε 15 λεπτά ξεκινάει. Φόρτσα, Θρύλε!

αντωνης είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΘΡΥΛΕ
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ανώνυμος είπε...

Bαγγελη Παπ Κι εγω απαισιόδοξος είμαι, γενικά, αλλά ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΛΑ!
Χαιρετε 'ολοι οι σύγγαυροι την Μεγάλη Χαρά μας