10.1.08

KOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKO!!!!!!!!!!!!!!!!!



Σας φώναξα εδώ σήμερα γιατί έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με τις γνωστές υπερβολές στην Ελλάδα ό,τι και να ειπώθηκε και όπως ειπώθηκε, ειπώθηκε σε ένα πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον με παίκτες, συνεργάτες και φίλους. Λυπάμαι αν κάποιοι έδωσαν μια λάθος διάσταση και μια λάθος κατεύθυνση. Οπως λυπάμαι και αν κάποιοι θίχθηκαν απ' αυτό.
Κατά δεύτερον, δεν θα δώσω εξετάσεις για τις προθέσεις μου όσον αφορά τη βία και για το ποδόσφαιρο γενικότερα. Και στις τοποθετήσεις που έχω κατ'επανάληψη κάνει γι΄αυτό το θέμα, όχι μόνο με δηλώσεις, αλλά και έμπρακτα. Πολλές φορές έξω από λογικές φιλάθλων και οπαδών έχω αποδείξει ότι είμαι κάθετα ενάντια στη βία και οτιδήποτε δεν προάγει το ευ αγωνίζεσθαι.
Το τρίτο που θα έπρεπε να συζητάμε κιόλας είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το πρώτο μήνα του 2ου αιώνα του Παναθηναϊκού μας ξεκινά με δυο ντέρμπι. Ημασταν και θα είμαστε οι αιώνιοι αντίπαλοι γιατί είμαστε δυο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και οι ομάδες που θα είναι για πάντα στο μέλλον οι αιώνιοι αντίπαλοι. Κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και είμαι σίγουρος για την ομάδα μου και για τους παίκτες μου.


ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ; ΠΟΙΟΣ ΜΑΙΤΡ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΩΣΕ ΤΡΙΤΤΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ;

ΑΥΤΟΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΘΕΝ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗ ΑΠΟΡΙΑ: ΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑ - ΤΟ ΑΒΓΟ Ή Η ΚΟΤΤΑ;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε ο Πουστίγκα, παιδιά!!! Θα παίξει την Κυριακή ή θα μας γα...σουν μόνοι τους οι άλλοι; Ρωτάω, γιατί, όπως και να το κάνουμε, άλλη η εμπειρία ενός Πουστίγκα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ βαγγέλης: Η πλάκα είναι ότι η ορθή πορτογαλική προφορά του ονόματος του -κατά τα άλλα- συμπαθούς (τουλάχιστον σε εμένα) Χέλντερ είναι "Πούστιγκα"!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Εμπρός παιδιά, και με την όπισθεν!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΘΑΠ: poeta sovrano!