6.1.08

ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑΝΓΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΡΝΑΝΤΟ - BIENVENIDO, FERNANDO!



Έφθασε σήμερα στον Πειραιά ο Φερνάντο Μπελούσι. Τον καλωσορίζουμε με ένα tango rojo από το περίφημο συγκρότημα Estampas Porteñas και από την παράσταση Tango Fire. Να υπογράψει με το καλό και θα γράψουμε περισσότερα.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τριτοδεύτεροι μπορεί να είμαστε και ασημένιο στο πρωταθλητριών μπορεί να έχουμε και δυό φορές στους 4 του Ch.Legue μπορεί να πήγαμε.Ζώα όμως που να σκοτώνει το αφεντικό μας το ποδόσφαιρο με την παράγκα του (βλέπε Σπαθα που τα ομολόγησε) και να τρώμε το σκοτωμένο θήραμα μας που ζωντανό μας ξέσκιζε , σαν ύαινες δεν θα γίνουμε ποτέ ! Γουστάρω η ένδοξη Πανάθα που η κακή και απαίσια της μοίρα την έβαλε να συναγωνίζεται χωρίς ίχνος ευγενικής άμιλας ΥΑΙΝΕΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ να παίρνει στα ίσια το πρωτάθλημα και να αποδεικνείει την μαγκιά της και στην Ευρώπη όπως τόκανε ΠΑΝΤΑ.Είμαι τόσο ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ που γουστάρω νάμαι τριτοδεύτερος , παρά νάμαι ΖΩΟ ΣΑΡκΟΦΑΓΟ για μερικά ψεύτικα πρωταθλήματα που εξαργυρώνοντε με ΕΠΤΑΡΕΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ και 10 χρόνια ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗΣ στην Ευρώπη (βλέπε Φέργκιουσον).Αντε γιατί πολύ σοβαρά το πήρατε ότι έχατε ποτέ ομάδα ΚΟΚΚΑΛΟΘΗΡΙΟΤΡΟΦΙΑ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: NIAGARA!

αντωνης είπε...

χαχαχαχαχα, το γαρ πολυ της βαζελο-θλιψεως γεννα σχολια σαν το πρωτο. Γελασα παντως.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ αντώνης: Είδες ο καημένος, ο βαζελίσκος; Το πιο αστείο από όλα, πάντως, ήταν εκείνο το "η ένδοξη Πανάθα". Πανάθεμά τον, που τα βρίσκει και τα λέει!

Ανώνυμος είπε...

Καλή Χρονιά, κύριε καθηγητά!!! Δεκαπέντε μέρες έκανα διακοπές στο εξωτερικό και δεν μπορούσα να γράψω. Χθες επέστρεψα και έμαθα για τη νίκη της ομαδάρας μας εναντίον του Ηρακλή. Πάλι πρώτοι. Και νομίζω ότι αυτή τη φορά θα μείνουμε εκεί μέχρι το τέλος.
Ρε ανώνυμε, σε παρακαλώ, απάντησέ μου. Ποιες στιγμές δόξας έζησες ως οπαδός του Πανλαγοκοταϊκού; Γιατί δε βάζετε μυαλό, ρε βαζελάκια; Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει; Έχετε ξεφύγει εντελώς; Συγγνώμη, φίλε Αντώνη, αλλά εγώ δεν μπορώ να γελάσω όπως εσύ με το κατάντημα του πελατάκου μας. Κάποτε μου προκαλούσαν και μένα γέλιο αυτές οι ασυναρτησίες αλλά τώρα το βλέπω πιο ανθρώπινα. Είναι κρίμα ρε τα παιδιά. Φίλε ανώνυμε, η "ένδοξη πανάθα" σου είναι ένα μείγμα απάτης, ξεφτίλας, βλακείας, ηττοπάθειας, βρωμιάς και αλητείας. Κακομοίρη, έχετε φτάσει στο σημείο να προκαλείτε οίκτο και όχι μόνο γέλιο. Με αυτά που γράφεις με κάνεις να σε λυπάμαι. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.
Καλή χρονιά στην ομαδάρα μας. Τρέμε Βαζελάκι, τρέμε Τσελσάκι. Έρχεται η σειρά σας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι γάβροι για το πότε είναι στιμένη η διαιτησία πρέπει να δουν τι έγινε τα τελευταία 11 χρόνια. Το κόλπο δεν είναι να ευνοείται μόνο ο Ολυμπιακός αλλά ταυτόχρονα να αδικείται ο Παναθηναικός. Αν περιστασιακά ευνοείται καμμιά φορά και ο Παναθηναικός αυτό είναι από λάθος και φαίνεται από το γεγονός ότι δεν καταδικάζεται ταυτότοχρονα και ο Ολυμπιακός. Ετσι και αλλιώς με το παραμικρό σφύριγμα υπέρ του Παναθηναικού ο διαιτητης αμέσως τιμωρείται ενώ με τον Ολυμπιακό υπάρχει ασυλία (Βλέπε Κασναφέρης , Ζωγράφος ,Κοντογιανίδης .......κ.λ.π.). Αυτό λέγεται ΠΑΡΑΓΚΑ και να μην μας δουλεύουν τόσα χρόνια!! Αυτά και ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ βαγγέλης: Καλή (ερυθρόλευκη) χρονιά, Βαγγέλη. Θαύμάζω την υπομονή σου, που κάθεσαι και απαντάς σε διάφορα μπαμπουινοειδή.

2 ανώνυμος: Άμα, καλέ μου φίλε, σε βολεύει να δικαιολογείς έτσι την ανυπαρξία σου, εξακολούθησε να το κάνεις. Τί με νοιάζει εμένα; Μπάτρας, Σπανέας, Τρικάλης, Στεφανόπουλος γιορτάζουν μαζί με τους Δέδε, Ζλατάνο, Βουράκη, Κατσώρα, Μίχα, Βαμβακόπουλο και Ασπρογέρακα τα 100χρονα του ΠΑΟ. Να τα χιλιάσετε, και πάντα δεύτεροι!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κεντρωτή, πάντα ξεχνάτε τον ανυπέρβλητο Δούρο και με απογοητεύετε αφάνταστα. Είναι δυνατόν να ξεχνάτε τον Κολοσσό της ελληνικής διαιτησίας; Πρωτάθλημα χάρισε στους στερημένους. Δεν αξίζει ιδιαίτερης μνείας;
Ανώνυμε, εξακολουθώ να σε λυπάμαι. Ανάποδα μας τα λες.

scorpios είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ[ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ]ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑ[ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ]ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ.ΘΡΥΛΟΣ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ.ΦΙΛΙΑ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ βαγγέλης: Μα ο Δούρος είναι σαν τον Θεό. Δεν λαμβάνουμε το όνομά του στο στόμα μας επί ματαίω!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ scorpios: Παρατηρώ, εκλεκτέ σύγγαυρε, ότι έχεις πέσει στην παγίδα του πολιτικώς ορθού, αφού αποκαλείς τους Βάζελους "ανθρώπους" και "πεθαμένους", ενώ είναι στην αυστραλοπιθηκική κατάσταση, και μάλιστα ψόφιοι. Οι Βάζελοι είναι πάνατα Βάζελοι! Χαίρε, φίλτατε, και καλή (ερυθρόλευκη) χρονιά!

Ανώνυμος είπε...

Πολλά... πιαν

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ γερμανάκος: Καλό είναι, αλλά πες μας κια κάτι δικό σου! Όχι όλο κλεψιμέικα... Ξέρω 'γω, λ.χ., "γερμουνάκος".