22.4.08

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΡΙΒΑΛΝΤΟΥΛΙΝΙΟ.


Ριβάλντο: "Αισθάνομαι πολύ άσχημα, είμαι αηδιασμένος. Θεωρώ ότι είμαστε πρωταθλητές, γιατί εμείς πήραμε τους περισσότερους βαθμούς μέσα στο γήπεδο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Εχω κατακτήσει 3 πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό.
Οταν δούλευα εκεί άκουγα τι συνέβαινε αλλά δεν ήξερα. Τώρα που είμαι σε άλλη ομάδα βλέπω όλα όσα γίνονται εκτός αγωνιστικών χώρων. Άκουγα ότι πολλοί υπάλληλοι της ομοσπονδίας δούλευαν για τον Ολυμπιακό. Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο, αλλά πλέον αμφιβάλω και για τα τρία πρωταθλήματα που πήρα στον Πειραιά.
Αυτό που ξέρω είναι ότι εμείς πολεμήσαμε έντιμα και με αξιοπρέπεια και είμαστε οι αληθινοί πρωταθλητές, δεν είναι αυτοί. Είπα κι εγώ να παίξουμε με τη δεύτερη ομάδα, όμως είναι η τελευταία μου χρονιά στην ΑΕΚ και θα παίξω στα πλέι οφ για να τιμήσω τη φανέλα και εσάς τους συμπαίκτες μου".

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειραζει... Ας αμφιβαλλεις. Δεν χρειαζεται να πεις κι αλλα ριβαλντε...
Ηδη ολη η ολυμπιακη οικογενεια φροντισες να σε εχει χεσμενο...
Δεξου κι εσυ μια φορα στην ιστορια σου οτι ΗΡΘΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

pananap είπε...

Και που κάνετε ανάρτηση στις δηλώσεις του αξία του δίνετε, πλέον έχει καταντήσει γραφικός, δουλεύει για τον κιτρινόμαυρο τύπο καθημερινά και αξίζει την προσπάθειά του.
Σας χαιρετώ και διαβάζω πάντα τα βιβλία σας για να μαθαίνω το Θρύλο μας.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ θάνος πέππας: ΡΙΒΑΛΝΤΟΥΛΙΝΙΟ.

@ ολυμπιακός: Γειά σου, σύγγαυρε, με το καλύτερο ολυμπιακό ιστολόγιο! Θα γράψω για δαύτον, διότι, όπως εσύ καλά ξέρεις, ήμουν από εκείνους που τον υποστήριξαν ακόμα και μετά την ήττα μας από την ΑΕΚ: ότι έχει δικαίωμα, ως αντίπαλος, να πανηγυρίσει όπως θέλει.

Hades είπε...

Πολύ κλάμα, μα πάρα πολύ (απ'όλους)... Και δυστυχώς ο Ρίμπο απέδειξε ότι είναι πολύ μικρός άνθρωπος...
Δε χωνεύεται τέτοια σφαλιάρα από το δικαστήριο. Ξέρεις τι είναι να περιμένεις να δικαωθείς για την παρανομία σου και τελικά να τρως πόρτα; Δεν χωνεύεται παιδιά... :):):)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ hades: Μια βδομάδα μάς είχαν πρήξει, σύγγαυρε, με την αδέκαστη "ευρωπαϊοκή" δικαιοσύνη, και μόλις τους ήρθε από την αδέκαστη "ευρωπαϊοκή" δικαιοσύνη η "καμπάνα" το γύρισαν. Ούστ, καθάρματα!

Hades είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
Που θα συνέτριβε τον Ολυμπιακό, που θα αποκαταστούσε την τάξη και πάει λέγοντας!!! Και ξαφνικά.... σακούλα! Και ξανά-μανά ρόμπα. Και τελικά πίσω ΚΑΙ από το CAS είναι ο Κόκκαλης!!!
Ο οποίος είναι πίσω και από την ΟΥΕΦΑ -αλλά ρε διάολε γιατί δεν θα πάρουμε εμείς φέτος το τσουλού αφού ο Κόκκαλης λύνει και δένει σε τέεεεεεετοιον βαθμό τελικά;;;!

Εντωμεταξύ, τα καλά αγαπητέ Γιώργο ξεκινούν τώρα!!! Ο κοντός έφαγε μήνυση από τον Γκαγκάτση και να δεις πόσες κωλοτούμπες έχουμε να θαυμάσουμε! Με τους τόνους θα χύνονται τα δάκρυα και θα ακούμε συγγνώμες. Το υ-πέρ-τα-το είναι το άλλο: ΦΕΡΕΡ!!!
Ο κυρ-λογιστής τηρησε τον όρο του συμβολαίου του και ως το τέλος της σαιζόν δεν δούλεψε σε καμία ομάδα. Αν το συνεχίσει πολύ ο κοντός, βάζω και στοίχημα ότι θα του ζητήσει πριμ πρωταθλήματος!!! Και φυσικά αναμένει να δούμε αν οι παίκτες της ΑΕΚ θα πάρουν το πριμ κατάκτησης τίτλου!!!!

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ hades: Για όλα όσα γράφεις είμαι από τώρα βέβαιος. Ο "αριστερός" και "επαναστάτης" και "τσεγκεβαριστής" Ντέμης θα πέσει στα τέσσερα και θα σούρνεται με την κοιλιά ζητώντας συγγνώμη και κόντρα συγγνώμη. Το τελευταίο, όμως, με τον θυρωρό -που του άρέσει η όπερα και τα μυθιστορήματα του μαγικού ρεαλισμού (όπως έλεγε σε μια συνέντευξή του)- και τα πριμ που θα ζητήσει, μου δημιούργησε μια ευφορία ψυχής. Θα γελάσουμε πολύ.

Hades είπε...

Κάτσε λίγο γιατί θα σε φτιάξω κι άλλο τώρα!
"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. απέστειλε σήμερα στον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ κ. Θεμιστοκλή Νικολαΐδη και στον ποδοσφαιριστή της εν λόγω Π.Α.Ε., Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα Ριβάλντο, εξώδικο διαμαρτυρία - πρόσκληση, με την οποία τους καλεί να διαψεύσουν, εντός 24 ωρών, τα όσα δυσφημιστικά για την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., φέρονται να ανέφεραν σε χθεσινή συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. και τα οποία δημοσιεύονται σήμερα τόσο στον αθλητικό, όσο και στον πολιτικό Τύπο"


Ε, ρε γλέντια!!!!!
Έτσι, έτσι.....
Μερικοί νομίζουν πως επειδή τους γράφουμε -μιας και μόνο αυτό τους αξίζει- ότι δεν έχουμε κάτι να πούμε. Τώρα όμως θα το καταλάβουν μια και καλή και θα ψάχνουν λαγούμι να κρυφτούν οι ρόμπες....
Αναρωτιέμαι αν ο κοντός θα αμφισβητήσει τις όποιες αποφάσεις των δικαστηρίων!!! :):):):)

Θέλω να πιστεύω εντωμεταξύ -διότι μας έχει διαφύγει απ'όλους- πως ο κύριος Ρίμπο θα επιστρέψει και τα πλουσιοπάροχα ΠΡΙΜ που έλαβε από τον Ολυμπιακό μιας και αμφισβητεί τα πρωταθλήματα που πήρε! Για να δούμε, τι θα δούμε...
Θα γελάσουμε πολύ σου λέω φίλε Γιώργο!!! ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Έχω φτιαχτεί απίστευτα!!!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Ήμουν στο μαύρο χάλι, γιατί έψαχνα κάτι και δεν το έβρισκα. Έγραψες δύο σχόλια, μου έφτιαξες τη διάθεση - βρήκα και εκείνο που έψαχνα! Ο Ριβαλντουλίνιο να γυρίσει πίσω φράγκα; Το ωραίο θα είναι να του τα πάρουμε με το ζόρι: με δικαστική απόφαση και αναγκαστική εκτέλεση. Νά 'σαι καλά φίλτατε, στον... κάτω κόσμο!

Hades είπε...

Κι επειδή καλό είναι να μην είμαστε αμνήμονες:

H κριτική που δέχομαι από τον κόσμο και τους δημοσιογράφους είναι πολύ σωστή. Είμαι ο μοναδικός υπεύθυνος.
Αυτό που ενδιαφέρει εμάς είναι η ομάδα μας να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Και αυτό δεν το έχουμε καταφέρει. Δεν έχουμε δώσει φέτος χαρά στον κόσμο.
Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και θα τον ξαναφέρει στο γήπεδο.
Πριν φύγει ο προπονητής μας, είχα σκέψεις ότι το καλοκαίρι πρέπει να συνεχίσουμε με άλλον προπονητή.
Αποδείχθηκε λάθος που ανανεώθηκε για 4 χρόνια το συμβόλαιό του.
Επειδή όμως αυτή τη χρονιά δεν παίξαμε καλά, πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες δεν έπαιξαν καλά. Δεν είναι όμως δική τους ευθύνη.
Φέτος δεν δώσαμε ούτε πήραμε χαρά.
Αν συνεχίζαμε και φέτος καλά και προγραμματισμένα θα ήμασταν μέσα σε αυτό που ήθελα. Φέτος πήγαμε λίγο πίσω.
Μετά την 7η αγωνιστική που είχαμε 20.000 κόσμο ενώ περίμενα 40.000 σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά.
Τώρα καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει δίκιο να μην έρχεται γιατί δεν βλέπει κάτι που να του αρέσει.
Οταν μίλησα μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, πολλοί έγραψαν ότι η ΑΕΚ παίζει κακά, δεν φταίει η διαιτησία. Αλλο το ένα άλλο το άλλο.
Δεν σημαίνει ότι όσα ματς χάνουμε φταίει πάντα η διαιτησία.

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, 22-03-2008.

Hades είπε...

Αναφορικά με τις ευχαριστίες σου, φίλε Γιώργο, μου προκαλλούν εντύπωση και απορία. Μόνος σου το'χεις γράψει: ολυμπιακός, τα λέει όλα... :):)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ hades: Εννοείς προφανώς το ντεμάκι το κλαψιάρικο...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ hades: Να μην πω "ευχαριστώ" σε κάποιον που μου έφτιαξε τη διάθεση; Γεια σου, φίλε Άδη, υπέργαυρε!