9.11.08

ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0


Δεν είναι Α Υ Τ Ο ο Ολυμπιακός! Κατεβήκαμε για την ισοπαλία! Την πήραμε... Δηλαδή, πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι (που έχουμε πέντε βαθμούς διαφορά από τον Βάζελο); Οι οχτώ θα μάς πείραζαν;
Ισοπαλία με τον ανύπαρκτο Βάζελο;... Με τους τσουρουκάδες τριφυλλοφόρους;... Αυτό κατάλαβαν οι παίχτες μας και ο προπονητής μας ότι τους ζήτησαν 6000 Γαύροι χτές στην προπόνηση; Αυτό κατάλαβαν;
Όχι, δεν είναι Α Υ Τ Ο ο Ολυμπιακός!

15 σχόλια:

El Patron είπε...

Διαφωνώ.Σκεφτείτε πως προιωνιζόταν αυτός ο αγώνας..!Τριάρα έλεγαν,τρομάρα τους!Την Ατλέτικο Τανάγρας περίμεναν;Έπεται συνέχεια..
Ας ξεκινήσουμε από εκεί,γαμώ τους τραμπούκους τους!
Ο.ΛΥ.ΜΠΙ.Α.ΚΟΣ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ dimitri: 50 χρόνια έχω μάθει ότι ο Ολυμπιακός παίζει για τη νίκη. Σήμερα έπαιξε γι' αυτό; Με πρώτο του παίκτη -ευτυχώς- τον Νικοπολίδη; Εγώ αυτά δεν τα καταλαβαίνω. Κωλώσαμε μπροστά στον ανύπαρκτο ΠΑΟ; Βγάλαμε ολόκληρον αγώνα με μία μόνο ευκαιρία και αυτήν από τύχη; Εγώ, φίλε Δημήτρη, είαμι παλαιάς σχολής και τα "μοντέρνα" δεν τα καταλαβαίνω. ΑΡΝΟΥΜΑΙ να τα καταλάβω. Σιγά μη βγω να πανηγυρίσω κιόλας... Σε χαιρετώ.

Γκόγκας Ντάρκος είπε...

Συμφωνώ Καθηγητά μου. Αυτός ΔΕΝ είναι Ολυμπιακός. Είναι μια ντροπιαστική εμφάνιση της ομάδος, με μόνο ΜΙΑ ευκαιρία (του Τοροσίδη) και εν γένει άθλια εμφάνιση από τη μέση του γηπέδου και μπροστά.

Αν δεν μπορούν, υπάρχει και το προπονητήριο του Ρέντη καθώς επίσης και άφθονα αεροπορικά εισιτήρια.

Πού πάμε έτσι; Με απολογισμό 1Ν-2Ι-1Η και γκολ 1-1 εκτός έδρας; Αυτός είναι ο φύσει επιθετικός Θρύλος μας; Ντροπή για όσους καταντούν την ομάδα να απέχει 1 πόντο από τον μΠαοκ του Παμπορίδη.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Γκόγκας Ντάρκος

pananap είπε...

Δεν είναι εικόνα Θρύλου αυτή, εκτός Καραϊσκάκη η ομάδα δεν βλέπεται, απαράδεκτη. Κρίμα τα εκατομμύρια που σκορπάει ο Κόκκαλης.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απόλυτα με τον Γιώργο. Ειλικρινά, ντράπηκα για την εμφάνιση του θρύλου μας. Μα, να μην μπορούν (ή καλυτερα να μην θέλουν??) να αλλάξουν πάνω απο 2-3 μπαλιές?
Με προβληματίζει πλέον αυτός ο Ολυμπιακός. Δεν ξέρω τι φταίει. Εχει γίνει ομάδα μόνο για το Καραισκάκη? Ο Γκαλέτι ειναι ευχαριστημένος με αυτό που έπαιξε? Έχεις παίκτες ποιότητας και ... πούντοι? Ο Μπελούτσι? Ή αυτό το όρθιο ανέκδοτο ο Ντομι (Αν και στο Β ανέβηκε - όπως και ο Λέτο). Και μια και είπα Λέτο, μόλις ανέβηκε λίγο ο αργεντίνος (τα πήρε κιόλας)... τον έκανε ...ΑΛΛΑΓΗ!!!!
Τέλος πάντων, δεν γουσταρω την κλάψα που θα κάνουν πάλι αύριο οι λούζερς και την αφορμή την έχουμε δώσει ΕΜΕΙΣ.
Γιατι να πιστέυω πως αν στον πάγκο ήταν ο Τακης, θα είχαμε κερδίσει? Ιδέα μου; Δεν λέω οτι ειναι ο τοπ-1 αλλά...
Και επειδή μ' αρέσει να κάνω συγκρίσεις, παρά τα μαυρα μας χάλια, σήμερα ο θρύλος ήταν καλύτερος (ξανα: παρα τα μαυρα χάλια) απο την προπερυσινή εμφάνιση επι Σόλιντ - που κωστουλοχάσαμε.
Και... κ.Σάββα, χαλαρά πήραμε το Χ πέρυσι στη Λεωφόρο (με 3-4 φοβερές μας ευκαιρίες και προπονητη αυτόν που δεν ήθελες) και όχι σήμερα που μας είχε (αυτό και δεν χωνευεται) κατοχή ο βάζελος 60-40...(πόσα χρόνια είχε να γίνει!!!)
Μου φιλάς και τον Αβρααμ στο τέλος για την σουπερ εμφανιση!!!
.........
Αλλά τι λέω, ε?
Θέλει ριζικές αλλαγές πριν αρρωστήσουμε όλοι.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γκόγκας Ντάρκος, Ολυμπιακός & Ανώνυμος: Μόνο εμείς φαίνεται τα βλέπουμε, σύγγαυροι. Μερικοί άλλοι είναι ευχαριστημένοι. Ο Βαλβέρδε είπε, μάλιστα, και κάτι μυστήρια πράγματα. Εγώ ΑΛΛΙΩΣ τον ξέρω τον Ολυμπιακό.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Το είπες θαυμάσια από την αρχή "Αυτό το πράμα" δεν είναι ο Ολυμπιακός μας. Το ίδιο θα ξαναγράψω και τον Μάη, ακόμα κι αν έχουμε πάρει το νταμπλ, παίζοντας έτσι

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μακριά η σέντρα για να τη φτάσουμε και να την περάσουμε...

Ανώνυμος είπε...

Σωστο το αισθημα σας.Φαινεται οτι αυτοι οι ακριβοπληρωμενοι παικτες -γιατι ο Ολυμπιακος εχει μοναδες-δεν εχουν το παθος να πεσουν πρωτοι στη μπαλλα και να διεκδικησουν.

Προσωπικα θα ηθελα να παιξουν μπαλλα-ας κανανε πεντε ευκαιριες και ας χανανε.

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ειμαστε υπερβολικοι. Η ομαδα με ενα σωρο προβληματα ειναι στο +5. Ακομα και να το εχανε χτες (που θεωρητικα αν ειναι να χασεις παιχνιδια αυτα τα παιχνιδια θα χασεις) παλι παιζοντας σοβαρα και κερδιζοντας εκεινα που πρεπει να κερδιζει
θα το ξαναπαρει. Εμενα με ενδιαφερει να μην γινονται παιδαριωδη λαθη (Ανατολοκης με Σαλπιγγιδη π.χ) και ευτυχως δεν εγιναν. Θα βελτιωθουμε που θα παει...

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος σέντερμπακ ο Ντιόγκο.Απο που τον πήρατε;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Γιώργο, βάλε σε μεγάλη φωτό το σημερινό πρωτοσέλιδο του ΦΩΤΟΣ, ως μνημείο ΝΤΡΟΠΗΣ.

Γι'αυτό πήγαν οι 6000 το Σάββατο και δημιούργησαν τέτοια ατμόσφαιρα; Για να παίξουν γυναικωτά; Σκιάχτηκαν τον ΠΑΟ του Τεν Κάτε τα παλληκάρια μας?

Γιώργο, κρίνε μου το Σάββα που πανηγύριζε σαν τον Αρχοντίδη μετά το 0-0 με την Αγγλία, και τη συγχαρητήρια (αν είναι δυνατόν!) επιστολή του Κόκκαλη μετά το ματς.

Διαπιστώσεις:
1)Ο Ολυμπιακός στα ντέρμπι με τον ΠΑΟ, πάντα έβγαζε κάτι πιο δυναμικό, ακόμα και σε εποχές που είχε χειρότερους παίκτες. Χθες το έχασε και αυτό.

2)Αποδείχτηκε ότι ο Ολυμπιακός της περασμένης 10ετίας, των Καραπιάλη, Τζόρτζεβιτς, Τζιοβάνι, Ριβάλντο, δεν υπάρχει πια. Η προσωπικότητα και η δυναμική που ενέπνεε αυτή η ομάδα(στην Ελλάδα) έχουν τελειώσει. Αμφιβάλλω αν αυτός ο Γκαλέτι μπορεί να παίξει τον ίδιο ρόλο με τους προαναφερθέντες.

Υ.Γ. Η φανέλα της φωτό είναι αυτή του χαμένου τελικού του 1993 από τον ΠΑΟ (όταν προηγουμένως οι παίκτες είχαν δώσει όρκο νίκης και είχαν κουρευτεί ομαδικώς!). Ταιριάζει απόλυτα με τη χθεσινή εικόνα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Το νταμπλ θα το πάρουμε. Ομάδα δεν θα έχουμε. Δεν είναι Ολυμπιακός αυτός που έχει 4 αγώνες εκτός έδρας και έχει πετύχει μόνο ένα γκολ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ 3 ανώνυμους φίλους: Κρεμάω ποστ, όπου και θα παντήσω στα καίρια ερωτήματά σας. Ο προβληματισμός σας με βρίσκει σύμφωνο.

@ ανώνυμος βάζελος: Τον Ντιόγκο τον πήραμε από εκεί που πήρατε εσείς τα τρία παλτουδάκια σας.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ αντώνης 80: και για σένα ισχύει αυτό που έγραψα στους τρεις ανώνυμους γαύρους. Ποστάρω σχετικό κείμενο. Έχεις απόλυτο δίκιο.