18.11.08

Ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΦΑΦΟΥΤΗΣ
Ώστε, λοιπόν, ο χιουμορίστας κ. Κάκος δήλωσε ότι ο Γκαρσία δεν έπρεπε να αποβληθεί για την ενέργειά του, αλλά να πυροβοληθεί;! Τί υπέροχο, ω, ναι,τί υπέροχο! Τί εικόνα;! Αν όντως δεν είδε -ας το πιστέψουμε- τη φάση με το γρονθοκόπημα, για ποιό λόγο ο παρ' ολίγον πιστολέρο τιμώρησε τον Γκαρσία, αλλά και τον... Ντιόγκο με κίτρινη κάρτα; Και καλα, αυτός δεν είδε. Ο τύπος με το σημαιάκι και τα μάντζαλα της ενδογηπεδικής επικοινωνίας γιατί δεν κούνησε το σημαιάκι του και γιατί δεν άνοιξε το στοματάκι του να πει στον κ. Κάκο τί όντως έγινε; Ούτε εκείνος είχε δει; Τελικά εκείνη τη φάση την είδαν όλοι, εκτός από δύο. Α, ρε ματσούκι που χρειάζονται μερικοί-μερικοί...
Το τζαμπαμαγκάκι ο Γκαρσία μυξοκλάφτηκε ότι του έσπασαν δυό δοντάκια στο Καραϊσκάκη. Μακάρι να είναι αλήθεια. Για να το ξανασκεφτεί -με το ελάχιστο μυαλό που έχει- αν θα ξαναπλώσει χέρι και για να μην καταντήσει -παιδί πράμα- φαφούτης πριν την ώρα του*. Ελπίζουμε, πάντως, μετά την υποδοχή τροπαιοφόρου, που του επιφύλαξαν στη Θεσσαλονίκη, να του πέρασε ο πόνος.
Χτυπήσετε κλικ στις εικόνες και θα διαβάσετε του Κάκου τις μπιστολιές και του Γκαρσία τα καμώματα.* Κάτι που πρέπει να μάθει και το άλλο αστέρι, ο κ. Μπαρκαουάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: