30.11.08

ΤΑΚΗ ΨΥΧΑΡΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!


Σε χαιρετίζουμε, γαύρε Τάκη Λεμονή, ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ στο σπίτι σου, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Καλώς ήρθες.

9 σχόλια:

Hades είπε...

δεν ξεχνάμε.
Μμμμ... δεν είμαι και τόσο σίγουρος για τον κυρ-Σάββα βέβαια.
Παρεμπιπτόντως, εξαιρετικά σημαντική δήλωση του Τεν Κάτε μετά τη χθεσινή μεγαλειώδη βραδιά του βάζελου:
"Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όταν παίζουμε με ομάδες σαν τον Ηρακλή, τον Εργοτέλη ή τον Αστέρα Τρίπολης, παίζουν όπως παίζει ο Παναθηναϊκός με την Ιντερ. Ολοι θέλουν να μοιάσουν στον Παναθηναϊκό.".
Δεν έχω κάτι να προσθέσω... :)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Εγώ ΔΕΝ ξεχνώ. Τιμώ τον Σάββα Θεοδωρίδη ως μορφή του Θρύλου. Το ίδιο και τον Τάκη Λεμονή. Τί έχουν μεταξύ τους δεν ενδιαφέρει κανέναν οπαδό του Θρύλου.

Τεν Κάτε! Τα λέει όλα το όνομα.

Hades είπε...

Φυσικά και είναι μορφή του Θρύλου καιο Θεοδωρίδης. Ουδείς είπε το αντίθετο. Το θέμα είναι ότι δεν είναι μόνο ως παίκτης, αλλά και ως... παράγοντας. Και όπως τον έχουμε κρίνει ως παίκτη, έτσι το πράττουμε και ως παράγοντα.

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται ν'ασχοληθούμε άλλο με τον Αστέρα Τρίπαιανίας της Ευρώπης. Άλλωστε το είπαν οι ίδιοι πλέον... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Μεγάλη μπάλα ο Αστέρας!!! :):):):):):):):):):):):):)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Και δεν ήταν "Ερυθρός", ούτε καν "εθνικός". Ένα απλό αστεράκι από την Ντρομπολιτζά ήταν... και τους θάμπωσε τα πρεσβευτικά ματάκια! Χαίρε!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα!!
Και να υποθέσω, οτι ως κορυφαίος, μεγάλος, ανυπερβλητος, ανεπανάληπτος, γ@μ@ω προπονητής, περίμενε τους παίκτες του Αστέρα για να τους συγχαρεί στη φυσούνα!!!!!!!
Τέλος πάντων, άλλο είναι το θέμα:
Κι εγω χαίρομαι που θα εμφανιστεί ο Τάκης εστω και σαν αντίπαλος!! Οι χαρές που μας έχει δώσει αυτός ο ΚΥΡΙΟΣ είναι περισσοτερες απο τις λύπες, και αυτό θεωρώ οτι είναι σημαντικό..
(ενω αυτός ο Μίχος, βρε παιδί μου ωρες ωρες...)
Να δούμε καλή μπαλίτσα απόψε και ας μην βάλουμε και 5

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Χανης της Γραβιάς: Τον Μίχο τί τον θυμάσαι τέτοια ώρα και γρουσουζεύεις! Αστειότατο άτομο. Προσπαθεί -και δεν του βγαίνει!- να παραστήσει τον ολυμπιακό. Άσε, που ξέρουμε...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Βεβαιότατα, προφητικός υπήρξες (δεν ήταν και πολύ δύσκολο!) στο τι θα ακουστει Τίποτε λιγότερο από ο, τι δικαιούται ο Τάκης. Η Ψυχάρα Και κυρίως, Ολυμπιακάρα Ομοια προφητικός κι ο Χανης της Γραβιάς Και καλή μπάλα παίξαμε-κι ας μην βάλαμε πέντε! Μείναμε στα 4! Και, ο κοσμος μου έδωσε τον τιτλο της αποψινης εγγραφής μου "Ετσι ονειρευτήκαμε τον Ολυμπιακό"

Ανώνυμος είπε...

Τάκη σε ευχαριστούμε...ακόμα και σαν "αντίπαλος" μας συγκίνησες..αφολυ ήρθες στο σπίτι σου...στον Πειραιά

Κάποτε θα γυρήσεις..το ξέρεις και το ξέρουμε, το θέλεις και το θέλουμε...

Μέγιστε Ολυμπιακέ, μέγιστε Γαύρε!!
Για πάντα στις καρδιές μας...

Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη μόνο Ολυμπιακός...!!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας & ανώνυμος: Ο Γαύρος ποτέ δεν ξεχνάει ποιοί τον έχουν τιμήσει. Ο Τάκης Λεμονής ανήκει σε αυτούς. ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Μία από τις ευγενέστερες ερυθρόλευκες φυσιογνωμίες.