22.12.08

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 2-1









Παρά λίγο να το καταφέρουμε, σύγγαυροι, το... θαύμα! Παίζοντας απέναντι σε μιαν αγωνιστικώς σχεδόν ανύπαρκτη ομάδα πήγαμε το σκορ στο 1-1 μέχρι το 90. Μας γλύτωσε -και πάλι- και δύο φορές ο φιλανθής γκολκήπερ μας. Στο 90κάτι ο διαιτητής Καστανίδης "έπαιξε έδρα". Του δόθηκε η αφορμή και μάς έδωσε το πέναλτυ, το βάλαμε και νικήσαμε. "Πέτσινο" δεν ήταν το πέναλτυ, αλλά τέτοιο πέναλτυ έχει να πάρει ο Θρύλος από την εποχή των σπηλαίων. Δεν θα αρχίσουμε δα να χτυπάμε και τα στήθη μας για την "αδικία" που υπέστη ο Θρασύβουλος, μια ομάδα που έπαιξε αντιποδόσφαιρο και ξέσκισε τον αγώνα στις καθυστερήσεις - σιγά την πρωτοτυπία θα μου πείτε. Τόσο πορσελλάνινους ποδοσφαιριστές είχαμε δεκαετίες να δούμε στου Καραϊσκάκη να πέφτουν και να... θραύονται, και να χρειάζονται εξειδικευμένο συντηρητή έργων τέχνης για να αναστυλωθούν.
Προηγηθήκαμε με γκολάρα ο Λέτο (επί τέλους), ισοφαριστήκαμε από τον Χλωρό (: ο Αντώνης Νικοπολίδης, ως κηπουρός, είναι φιλανθής άμα και φιλόχλωρος, όπως θα έλεγαν οι παλαιοί!). Το νικητήριο γκολ το έβαλε ο Γκαγιέτι. Τέλος πρώτου γύρου. Έξη πόντους μπροστά από τον ΠΑΟΚ, εφτά μπροστά από τα πράσινα παιδιά. Pas mal, που λένε και οι Γάλλοι στον Άγιο Στέφανο.

Το... Σύνθημα από τη Θ7: ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέτρια εμφάνιση, καλο αποτέλεσμα. Πενάλτι ήταν πεντακάθαρο κύριε καθηγητά. Όποισδπηοτε και αν ητνα στην θέση μας, πεναλτι θα ζήταγε.

Μεγαλυτερη χαρα απο την νικη , μου έδωσε το συνθημα των κρητικων προς τους παναθηναϊκους μετα το πέναλτι στο Φάληρο: "Πρωτάθλημα ε? ΝΑ!!"

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ George: Μα εγώ δεν είπα ότι δεν ήταν πέναλτυ. Είπα ότι δεν "μας' δίνονται τέτοια πέναλτυ. Α, ωραίο το σύνθημα των Κρητικών, μα δεν το άκουσα (αποφεύγω, ξέρεις, τις πολύ δυνατές... συγκινήσεις!) Σε χαιρετώ.

Ανώνυμος είπε...

THN KALHMERA MOU SYGGAYRE KYRIE KA8HGHTA.DEN 8A ASXOLH8OUME KAI PARA POLY ME THN HRWIKH(?) OMADA TOU 8RASYVOULOU.95 LEPTA HTAN YPERARKETA GIA AYTOUS.DE NOEITAI NA EXOUN PARAPONA OI ALLO8RHSKOI EIDIKA OTAN STHN KRHTH EGINAN TA AISXH TOU AIWNA TOSO AGWNISTIKA OSO KAI EXWAGWNISTIKA?ALH8EIA RE VAZELOI POU EINAI O N'DOYE?

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ SERAPHEIM: Σε "αναζήτησα" χθες στο γήπεδο. Ήμασταν πολλοί! Αι γεναιαί πάσαι. καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς και το πέναλτι ήταν πεντακάθαρο. Αφού τελείωνε το μάτς και δεν κέρδιζε ο Ολυμπιακός είναι εξ' ορισμού πέναλτι...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Ακριβώς όπως το είπες, φίλτατε. Χαίρομαι που έχεις και αντίληψη και κατανόηση. Σου εύχομαι να έχεις και καλές γιορτές. Εμείς γιορτάζουμε τέλη Απριλίου με αρχές Μαίου...

Ανώνυμος είπε...

DYSTYXWS DEN TA KATAFERA NA ER8W.STO EPOMENO 8A GINEI SYNANTHSIS ME TA "AIXMHRA" ADERFIA.SAS EYXOMAI KELS GIORTES KAI PANTA ERY8ROLEYKES.