7.12.08

ΠΟΛΟ: ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-11 (ΧΩΡΙΑ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ)


Αντιγράφω από το σάιτ του "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ":

Ούτε οι συνθήκες ζούγκλας που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου εμπόδισαν τον Ολυμπιακό να κάνει το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα πόλο της Α1, ωστόσο η νίκη των «ερυθρόλευκων» με 6-11 πέρασε σε δεύτερη μοίρα μπροστά στους προπηλακισμούς του Βαγγέλη Πάτερου και των παικτών του που είχαν σαν αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του ο Ντόσκας!
Ολα ξεκίνησαν όταν ο Βαγγέλης Πάτερος διαμαρτυρήθηκε για μία απόφαση του διαιτητή. Τότε ο έφορος του Παναθηναϊκού Νίκος Πλυτάς του ζήτησε το λόγο ξεσηκώνοντας την κερκίδα και με την κόρνα της λήξης διαδραματίστηκαν εικόνες ντροπής. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν γύρω από την πισίνα και χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους και από την οργή τους δεν ξέφυγαν ο Βαγγέλης Πάτερος και οι πολίστες του Θρύλου που ξυλοκοπήθηκαν. Μάλιστα ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» έφυγε αιμόφυρτος για τα αποδυτήρια!
Η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων έγινε με χαρακτηριστική καθυστέρηση και αφού προηγουμένως οι «πράσινοι» οπαδοί είχαν αποδείξει ποιοί πραγματικά είναι...
Χαρακτηριστικές της... κόλασης που έζησαν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου σε αθλητικό ραδιόφωνο. «Είναι πρωτόγνωρα όσα συνέβησαν. Ποτέ στην ιστορία του πόλο δεν έχουν μπει 200 άτομα να χτυπάνε την αντίπαλη ομάδα και να καταφέρνουν τόσους πολλούς τραυματισμούς σε παίκτες παγκόσμιους πρωταθλητές, Ολυμπιονίκες, που έχουν δοξάσει την Ελλάδα. Είναι απαράδεκτη η στάση των υπευθύνων του Παναθηναϊκού που δεν είχαν ενημερώσει από πριν την αστυνομία για να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. Ημασταν έρμαια 100 ατόμων που πετούσαν ό,τι βρίσκανε και έριχναν ό,τι είχαν πάνω τους. Δεχθήκαμε πάρα πολλά αντικείμενα, πέτρες, σιδερολοστούς. Ηταν πολεμικό όλο το τοπίο και χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά προτείνω να μην γίνει το παιχνίδι του δεύτερο γύρου στον Πειραιά. Δεν θέλω να επαναληφθούν τα ίδια έκτροπα, για να μην γίνει το παραμικρό. Δεν χωράνε αυτά τα επεισόδια στο χώρο του πόλο. Έχουμε έναν προπονητή με 10 ράμματα, έναν αθλητή με σπασμένο πόδι και πολλούς άλλους με διάφορα τραύματα. Οι ίδιοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έσπρωχναν τον κόσμο να μας επιτεθεί»
Να αναφέρουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πολίστες έφυγαν με τα μαγιό από το Χαλάνδρι, καθώς κατά την είσοδο των οπαδών του Παναθηναϊκού υπήρξαν κάποιοι που τους πήραν τις τσάντες με τα ρούχα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: