21.8.09

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!






Αφού λέγανε ότι έπειξαν καλά και ήσαν ευχαριστημένοι από την εμφάνιση της ομάδας τους, γιατί τσακώνονται;

Ιδού τί είχε δηλώσει ο κ. Πατέρας μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης: "Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλό ποδόσφαιριο απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από αυτά που είδα. Ήμασταν άτυχοι, σταθήκαμε καλά στο γήπεδο και θα παλέψουμε στην Ισπανία".

*****************

Αντιγράφω από το gavros.gr:


Όταν έληξε το παιχνίδι με την Ατλέτικο οι πολυμετοχικοί προσπάθησαν να μας παρουσιάσουν και σαν επιτυχία το ότι έχασαν μόλις με 3-2 από την ισπανική ομάδα, η οποία έσβησε τις μηχανές. Ικανοποιημένοι δήλωναν για ατυχία έκαναν λόγο και γενικά το είχαν χαρεί το θέμα έστω και αν οι "ροχιμπλάνκος" τους έκαναν πλάκα και τους νίκησαν ξεκουράζοντας και τους αστέρες τους. Προσπάθησαν να μας πείσουν ότι έπαιξαν και μεγάλη μπάλα, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη. Την γνώριζαν καλά όσο και αν ήθελαν να κρυφτούν μετά το ματς με την Ατλέτικο. Τα πάντα αποκαλύφθηκαν στην προπόνηση μετά το ματς με τους Μαδριλένους. Τα όργανα άρχισαν από νωρίς φέτος. Ο γνωστός Τεν Κάτω πήγε ορεξάτος στην Παιανία και τα "έχωσε" χοντρά σε Σπυρόπουλο και Μουν. Ο πρώτος αντέδρασε και στην συνέχεια άκουσε τα "γαλλικά" του Ολλανδού τεχνικού. Άρχισε το γλέντι από νωρίς φέτος. Για πολλά γέλια τα βαζελάκια και για να ηρεμήσετε φάτε καναπεδάκια.
Η Παιανία αυτές της ώρες θυμίζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Κάτι από… Βεζούβιο μας θυμίζουν λίγες ώρες μετά την φάπα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο περίγελος της Ευρώπης, λοιπόν, έχει βαλθεί φέτος να μας κάνει να ρίξουμε όσο γέλιο δεν έχουμε ρίξει ποτέ. Να είστε καλά ρε παιδιά, συνεχίστε έτσι. Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Μετά την λήξη του αγώνα τα παιδιά προσπάθησαν να μας πουν ότι τα πήγαν περίφημα. Έπαιξαν μεγάλη μπάλα, πρόσφεραν θέαμα και ευχαριστήθηκε ο κόσμος.
Τελικά απέδειξαν ότι δεν ισχύει τίποτα απ' όλα αυτά. Ήταν λόγια του… αέρα. Η επόμενη μέρα έβγαλε στην επιφάνεια όλη την πραγματικότητα. Ο Χικ πήγε στην Παιανία σε έξαλλη κατάσταση. Άρχισε να κάνει παρατηρήσεις σε έντονο ύφος σε Μουν κα Σπυρόπουλο. Ο τελευταίος τα πήρε στο… κρανίο και απάντησε στον Ολλανδό τεχνικό. Δεν ήθελε και πολύ ο οξύθυμος Τεν Κάτω και έτσι έγινε της κακομοίρας. Τα αίματα άναψαν και ο Χικ άρχισε τα "μπινελίκια" στον Σπυρόπουλο. Πραγματικός χαμός έγινε στην Παιανία. Η κατάσταση ήταν έτοιμη να ξεφύγει, αλλά οι ψυχραιμότεροι απέτρεψαν τα χειρότερα. Το ηφαίστειο δεν έκανε την έκρηξη του ακόμα, αλλά είναι έτοιμο. Από μέρα σε μέρα αναμένεται να γίνει αυτό. Μην ξεχνάτε ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν τον Εργοτέλη, ο οποίος τους έχει πιάσει πελάτες.
Μην νομίζετε ότι το λησμονήσαμε. Ο Κατσουράνης μετά το ματς με την Ατλέτικο έκανε λόγω για λάθος τακτική. Την επομένη του ματς πήρε πίσω τις δηλώσεις του. Φοβήθηκε τα "γαλλικά" του Χικ προφανώς και ανασκεύασε.
Παιδιά πολύ στην… τσίτα σας βλέπουμε. Τι πάθατε; Τελικά είχαν δίκιο όσοι έλεγαν ότι είστε σαν τα τζιτζίκια. Όλο το καλοκαίρι τραγουδάτε και μετά σιωπή. Και ακόμα ζέστη έχει να φανταστείτε. Από τα… μούφα τζιτζίκια είστε. Εμείς σας προτείνουμε να φάτε κανένα καναπεδάκι για να ηρεμήσετε…

3 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Ελα, τωρα Και τι έγινε; Ειπε ο ...τεντας στον άλλον να υπάγει να συνουσιασθεί, του ανταπέδωσε την ...ευχή ο παίκτης, εις την αγγλική, βεβαίως (αμα εισαι Ευρωπαίος!-κάνει ρίμα, αν και ...ανορθόγραφον!) Ε, λοιπόν; Τι περισσότερο από την απευθυνόμενη σε αυτούς τους δυό προτροπή στα γήπεδα ολης της χώρας (του ΟΑΚΑ οχι απλώς μη εξαιρουμένου, αλλά και ..πλειοψηφούντος στις εν λόγω προτροπές!)
Ε, και λοιπόν; Πήγε; Δεν πήγε! Until next time...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Εννοείς, δηλαδή, ότι την επόμενη φορά θα πάει / πάνε;

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Τεν Κάτε ζούμε, στον ..δρόμο να σε δούμε!
Και δεν εννοώ τον δρόμο προς την Δαμασκό, αλλά προς τα ...Σόδομα!