27.8.09

ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ


Δεν θυμάμαι χειρότερη εμφάνιση του Ολυμπιακού. Ο χθεσινός αγώνας εναντίον της Σέριφ Τίρασπολ (1-0, 81΄ Μήτρογλου)ήταν δοκιμασία για τα νεύρα μας. Το κακό είναι ότι δεν επρόκειτο για μεμονωμένο αγωνιστικό περιστατικό. Όλα δείχνουν ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ. Δυστυχώς. Μέχρι τώρα ήξερα με απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν είχαμε προπονητή (καθότι προπονητής Κετσπάγια δεν υφίσταται). Από χτες το βράδυ διαπίστωσα ότι δεν έχουμε πια ούτε ομάδα. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά έρχονται άσχημες μέρες για τον Θρύλο, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα. Και η λύπη μου μεγαλώνει, καθώς αυτή τη μαύρη γνώμη μου τη συμμερίζονται φωναχτά χιλιάδες ολυμπιακοί, που βλέπουν, δίπλα στον ανύπαρκτο προπονητή, να βολοδέρνουν ποδοσφαιριστές άβουλοι, κουρασμένοι, απροπόνητοι... Τα χθεσινά γιούχα του κόσμου λένε, δηλαδή βοούν την αλήθεια. Πιο πολύ όμως και από το "κράξιμο" τη μαρτυρά η απογοήτευση των οπαδών μας. Τόσο πτοημένους γαύρους δεν είχα δει ούτε στα λεγόμενα "πέτρινα χρόνια".
Και η διοίκηση; Η διοίκηση δεν μπαίνει σε... πλειστηριασμούς! Έτσι λέει! Αφού, λοιπόν, δεν μπαίνει σε πλειστηριασμούς, ας βολευτεί -και μαζί της και εμείς- με ημίπαλτα τύπου Μαρέσκα.
ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
Δεν θέλω τώρα να γράψω τίποτε άλλο, σύγγαυροι, σήμερα. Από βδομάδα τα ξαναλέμε επί της ουσίας.

8 σχόλια:

Hades είπε...

Κάναμε πλούσιες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας χθες. Για τουλάχιστον 50 λεπτά έπεφταν γαμωσταυρίδια. Κυριολεκτικά ξέρασμα. Εμετός.
Δεν ήταν μόνο η πανάθλια εμφάνιση, ήταν και οι τενκάτειες εμπνεύσεις τις οποίες πρέπει να κόψουμε εν τη γεννέσει τους. Ξανά ο Κυριάκος αμυντικό χαφ, τον οποίον (αν και ακόμη δεν ξέρω τι έχει γραφτεί σήμερα) νομίζω πως μόνο ο κύριος Νικολακόπουλος έχει δει ως καλό στα περασμένα ματς. Θα τον κάψουμε τον μικρό και δεν φταίει και σε τίποτε. Ή το έτερο αριστούργημα, Γκαλίτσιος αντί Γκαλέττι; Πάλι καλά που δεν έβαλε και τον Πάρντο.
Τι πράγματα είναι αυτά;
Αναρωτιέμαι αν πρόκειται για τα πρώτα συμπτώματα... χολέρας.

Ενδιαφέροντα πρωτοσέλιδα εντωμεταξύ από αυτούς που βιάστηκαν να γράψουν ότι "Κέρδισε Τιμούρ". Αντικειμενικά και γαυρόφρονα. Για να το δω, για να το δω τώρα... Διότι ως έχω ξαναπεί, φέτος δυστυχώς κατά πως όλα δείχνουν θα λουστούμε όσα εδώ και χρόνια χλευάζουμε. Και το χειρότερο είναι πως άλλοι είναι μαθημένοι σε τέτοιον τρόπο παιχνιδιού. Εμείς δεν ήμασταν ποτέ, κι ούτε θα μάθουμε και αυτό δεν βλέπω να μας βγαίνει σε καλό.

Δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτε δηλαδή. Μετά από μισή ώρα αγώνα είχα την αίσθηση πως παίζαμε με τη Μικτή Κόσμου και δεν ξέραμε πως να αναχαιτίσουμε να παγκόσμια αστέρια. Είχαμε 57% κατοχή στο πρώτο ημίχρονο και πρακτικά δεν είχαμε πατήσει καν την περιοχή. Θα φτάσουμε σε σημείο να λέμε κι ευχαριστώ που δεν κατέβασε την ομάδα με 4-6-0 όπως έκανε η Ρόμα πριν λίγα χρόνια. 4-5-1 απέναντι στους ανύπαρκτους;;;;; Και το οποίο έγινε 5-3-2 προς το τέλος;;;;;
Ε, ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ....

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ είπε...

Με τέτοιυς οπαδούς σαν κι εσένα και θέλεις να πάει μπροστό ο Ολυμπιακός; Τα ίδια κάνατε και χθες στο γήπεδο! Αντί να χειροκροτήσετε την ιδιοφυή κίνηση του Κετσπάγια να βάλει στη θέση του Γκαλέτι το Γκαλίτσιο, αρχίσατε τα γιούχα και τις αποδοκιμασίες. Αν αποδυνάμωνε την άμυνα και τρώγαμε τρία μπαλάκια θα βγαίνατε και θα βρίζατε Πρόεδρο, προπονητή, παίχτες και δεν συμμαζεύετε. Αλλά είσαστε αχάριστοι. Ότι σας πουν οι Χελάκηδες κάνετε. Πέρισι θέλατε το μερμήγκι τον Ισπανό και ξεχάσατε την τριάρα στην Κύπρο και την ξεφτίλα με την πεθαμένη Σεντ Ετιέν.
Τώρα σας φταίει ο Μαρέσκα κι ο Κετσπάγια. Κάτι τέτοιυς σαν κι εσάς βλέπουν οι υποψήφιοι επενδυτές και κανένας δεν έρχεται να βάλει λεφτά στην ομάδα. Απορώ με την υπομονή του Προέδρου που δεν παρατάει την ομάδα να βρει την υγεία του. Μεχρι και γήπεδο ευρωπαικό σας έφτιαξε και σε λίγτο θα το κάνετε καλοκαιρινό. Αντε σε κάνα σουβλατζίδικο να βλέπετε τα ματς κι άστε την ομάδα ήσυχη!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Σύγγαυρε, θα δούμε πολλά. Το "Γκαλέτι - Γκαλίτσιος" θα είναι μία ευτυχής ανάμνηση. Δυστυχώς. Χθες ο κόσμος -δηλαδή εμείς- τον έκραξε τον Κετσπάγια. Από βδομάδα θα κράζει και άλλους...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Παπαδημητρίου ή όπως αλλιώς σε λένε: Θα μπορούσα να είχα σβήσει το "σχόλιό" σου και να τελείωνα μαζί σου εκεί. Το ανάρτησα όμως, για να έχω το δικαίωμα να σου πω τα εξής: "Παιδάκι, στρίβε! Εδώ μέσα δεν σε παίρνει ούτε για εξυπναδούλες ούτε για κοροϊδίες. Δίνε του λοιπόν, αγλάισμα της σπερματοχειράντλησης!"

Hades είπε...

Φίλε Παπαδημητρίου, οι γαύροι δεν είμαστε μαθημένοι να παρουσιάζουμε ως μεγαλειώδη ευρωπαϊκή εμφάνιση το ταμπούρι πίσω. Γι'αυτό και αντιδρούμε, όχι μόνο επειδή το θέαμα δεν μας ικανοποιεί (το αντίθετο για την ακρίβεια), αλλα΄και επειδή βλέπουμε διάφορα να έρχονται και θέλουμε να τα προλάβουμε. Αναφορικά με το εξαιρετικά ατυχές σχόλιό σου περί Γκαλέττι-Γκαλίτσιου, αν ήσουν γαύρος -ή έστω αν ήξερες τι εστί Ολυμπιακός- θα ήξερες ότι ο Ολυμπιακός έκανε πάντα το δικό του παιχνίδι (που πολλάκις έχει πληρώσει κιόλας). Όταν σου έβαζε κάποιος επιπλέον επιθετικό για να σε πιέσει, ο Ολυμπιακός πάντα έβαζε επιθετικό για να βάλει τον άλλον στα δίχτυα. Αλλά βλέπω σου διαφεύγουν τέτοιου είδους λεπτομέρειες. Χώρια ότι με 2-0 στην κάβα και με αντίπαλο που μόνο οι "γνωστοί" ήθελαν να μας πείσουν ότι είναι ισχυρός και επικίνδυνος και το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε με 4-4-2 αποτελεί ατόπημα ολκής.
Κι αναφορικά το αν πολλούς εδώ μέσα (και όχι μόνο) μας κάνουν κουμάντο οι.. .Χελάκηδες, καλύτερα να αρχίσεις να διαβάζεις τα σχόλια που γράφονται εδώ και πολύυυυυυ καιρό.
Α, και που'σαι: μην σου ξεφεύγει ότι η πρώτη μας μεγάλη αντίδραση μετά την πρόσληψη Κετσπάγια έχει να κάνει με τον όρο-φάντασμα περί επαγγελματικών νικών.

Και εις άλλα με υγεία.
Και μην ξεχάσεις το σουβλάκι να έχει και τζατζίκι.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Φίλε Άδη, "παπαδημητρίου" δεν υπάρχει. Κάποιος γελοίος είναι που θελει να "μου" κάνει πλάκα - και μάλιστα από την ανάποδη. Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να τον "ξανακρεμάσω".

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Αγαπητοί σύγαυροι
Ήθελα αυτά που γράφω να τα στείλω πριν μερικές μέρες αλλά φοβήθηκα μη θεωρηθώ υπερβολικός. Έγραφα λοιπόν: "Σύγαυροι, εσείς μπορείτε με τη φωνή σας, αφού παρευρίσκεστε στο γήπεδο, να διώξετε αυτό το θλιβερό και επαίσχυντο προπονητή που λέγεται Κετσπάγια!"
Συμπληρώνω ότι ο πρώτος στόχος των αγνών φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι η απομάκρυνση αυτού του εκτρώματος που τον ονόμασαν προπονητή. Κάθε μορφή πάλης είναι πλέον θεμιτή. Από αποδοκιμασίες στο γήπεδο, βρισιές, συνθήματα ευρηματικά, παρουσία και εισβολή στο Ρέντη, και όποιο άλλο τρόπο προκρίνει η πάλη για την απομάκρυνση του ακατονόμαστου.
Αν το αφήσουμε να περάσει έτσι θα καταντήσουμε χειρότεροι από του γελοίους και μισητούς, μοναδικούς μας αντιπάλους.
Μάχη τώρα για να μην είναι αργά!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΑΧΙ: Είσαι υπερβολικός, αλλά έχεις δίκιο ως προις το ότο ο Κετσπάγια δεν είναι προπονητής. Αυτό πια το λένε όλοι από χτες. Πρώτη φορά στα χρονικά του Θρύλου κατεβήκαμε να παίξουμε με 9 αμυντικούς και έναν επιθετικό!