27.5.12

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1992



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 2-0

Με γκολ των Γκεννάντι Λιτόφτσενκο και Γιώτη Τσαλουχίδη.

8 σχόλια:

carnellio coop είπε...

kalhspera. tha hthela na mas plhroforisete an gnwrizete, gia poion logo sto mouseio tou olympiakou anamesa stis fwtografies twn paiktwn yparxei h fwtografia tou jean paul belmondo; (grafw greeklish giati o H/Y, arneitai na grapsw sta ellhnika)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ carnellio coop: Το 1972 είχε γυριστεί μιά ταινία στην Αθήνα με τον Ζαν Πωλ Μπελμοντό, τον Ομάρ Σαρίφ και την Ούρσουλα Άντρες. Ο Μπελμοντό κατέβηκε σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων στο Καραϊσκάκη και προπονήθηκε με τον Ολυμπιακό παίζοντας τερματοφύλακας. Παρευρίσκονταν και οι συμπατριώτες του Υβ Τριαντάφυλλος και Ρομαίν Αργυρούδης. Υπάρχουν και φωτογραφίες εποχής.

carnellio coop είπε...

ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά εάν εννοείτε το la casse(the burglars) είναι του 1971 και δεν παίζει η Άντρες αλλά μια άλλη. τέλος πάντων δεν έχει σημασία ευχαριστώ ούτως ή άλλως. τώρα πως θα γίνει να φύγει,μια και έπιασα το θέμα με τις φωτογραφίες, αυτή του Λέτο;(για να ξεβρωμίσει ο τοίχος).

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Σωστά για τον Μπελμοντό, αλλά μια μικρή διόρθωση Ημουν απόλυτα βέβαιος ότι είχαν έλθει το 1971, προ Υβ και Ρομαίν, δηλαδή, και το ξέρω γιατί είχαν βγει στα μπουζούκια με τον πατέρα μου!
Για να είμαι απόλυτα σίγουρος το επιβεβαίωσα και ηλεκτρονικά Η ταινία "Διαρρηκτες-La Casse-του Βερνέϊγ έκανε περμιέρα στην γαλλία τον Οκτωβρη του 1971, βρηκα στην Αθλητική Ηχω της 19/2/71 αρθρο για το οτι ο Μπελμοντό επρόκειτο να παρακολουθησει τον μετα δυό μερες αγωνα του Ολυμπιακου με τον Φωστηρα-και ακόμα, μπόνους! καθως έχει και ενα θαυμάσιο γκολ του Κρητικόπουλου-βρηκα στα Ελληνικά Επίκαιρα (eoa.gr) στιγμιότυπα του αμτς Εθνικού-Αιγάλεω 1-1 της 10/3/1971 που τους δείχνει στη Θυρα 3 του Καραϊσκάκη
Βιβλιογραφικά κατοχυρώθηκα!!!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Η Ούρσουλα Αντρες, ήταν παρούσα στα γυρίσματα, καθότι ..αμόρε του ..Μπελμοντού, αλλά δεν έπαιζε στο φιλμ Στην περιγραφή του περιστατικού στην προπόνηση του Ολυμπιακού-όπου έπαιξε τερματοφύλακας-κάτι που το ..πέτυχα και γω μια φορά με τον δαβουρλή!-έχεις απόλυτο δικιο

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ carnellio coop: Αγαπητέ σύγγαυρε, διάβασε και τα σχόλια του Θεόδωρου Πέπππα, που ακολούθησαν. Είναι ειδήμων περί τα κινηματογραφικά, ενώ εγώ είμαι απλώς... ημιάσχετος.

Δεν είναι μόνο του Λέτο το όνομα! Είναι και κάμποσα άλλα. Αλλά ας το αφήσουμε καλύτερα αυτό το θέμα.

Σε χαιρετώ γαυρικώς.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδψρος Α. Πέππας: Έσκισες πάλι; Η Δομή είσαι; - για να θυμηθούμε και μια διαφήμιση της δεκαετίας του 70!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Για την Ουρσουλα , αμα θέλετε, καταθέτω και ..διατριβή! Μπες επιβλέπων (έστω, απλά ..βλέπων! θα έχει και ωραίες ..εικόνες!) Ηταν παιδική μου ..φαντασίωση, αλλά την ...έφαγε ο μπαγάσας ο Μπεμπέλ!
Μετά, έφηβος, βλέπω την Λάουρα Αντονέλλι στην Μαλίτσια και ποιός ..προλαβαίνει, λέτε; Πάλι ο Μπελμοντό!
Απαιχτος!