25.5.12

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ


Από τους έλληνες bosteros της Μπόκα Τζούνιορς ευχές για χρόνια πολλά στις gallinas  της Ρίβερ Πλέιτ, που ιδρύθηκε σαν σήμερα το 1901.

Χρόνια σας πολλά Βασίλη Τσαπατσάρη και Hades - και γρήγορα... κοντά μας! Γιατί κατεβαίνουμε να παίξουμε το el clássico και δεν σας βρίσκουμε...

7 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

Χρόνια της πολλά και καλά (εννοώ χωρίς τίτλους βέβαια για το "καλά" ), όπως ευχόμαστε και στους εδώ ... βάζελους, όταν έχουν γενέθλια !

Για τους Έλληνες "bosteros" .. Τς Τς Τς !

Την καλημέρα σε όλους , έτσι κι'αλλιώς !

Hades είπε...

Ευχαριστούμε σύγγαυρε. Ελπίζω ότι θ'ανέβει απευθείας κιόλας! Κι εμάς μας λείπει το μπομπονέρα, εμπαθείς δεν είμαστε, τα ντέρμπυ είναι ντέρμπυ.

Vassilis Tsapatsaris είπε...

Σ' ευχαριστώ και e-mailικώς αγαπητέ μου Γιώργο! Όπως σου είπα και στο τηλέφωνο ανυπομονούμε για νέες σελίδες δόξας στο λατινοαμερικάνικο (και όχι μόνο) ποδόσφαιρο! Vamos Argentina!!!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Απορία, απλή

Γιατί δεν τους άρεσε το "Ρίο Ντε Λα Πλάτα"; τι ..ξενομανία είναι αυτή; Οπως οι σωτήρες της ...παράδοσης, στην ΑΕΚ, που ποζάρουν με φόντο ενα τεράστιο AEK F.C.!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Στο πρώτο ερώτημά σου, ρώτα τους αρμοδίους, τον Hades και τον Βασίλη Τσαπατσάρη. Για το AEK F.C. (αλλα και για το Panathinaicos) θυμήσου τί γράφουμε εμείς στο Καραϊσκάκη. Χέσ' τα!

Τουλάχιστον το "Τζούνιορς" της Μπόκα έχει μιαν εξήγηση: η Μπόκα ιδρύθηκε από 5 φοιτητές της Αγγλικής Φιλολογίας!

Hades είπε...

ΑΝ λεγόταν και Ρίο ντε λα Πλάτα θα ήταν σχεδόν ιδανικό, αλλά δυστυχώς δεν μας την έκαναν τη χάρη: http://www.cariverplate.com.ar/el-club/historia

Pedro Martínez, por su parte, había visto en la construcción del Dique 3 la inscripción “The River Plate” en unos grandes contenedores. Este último, fue rápidamente aceptado por la mayoría como el nombre definitivo para el club.

Κοινώς... λόγω ξενομανίας μάλλον όπως λέει και ο σύγγαυρος Θεόδωρος. Και υποθέτω ότι αντίστοιχα με τον Τζούνιορς, για να φαγώνονται κι εκεί το έκαναν! :)

Vassilis Tsapatsaris είπε...

Θεόδωρε, να σου πω, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ! Αν έπρεπε να διαλέξω θα διάλεγα σίγουρα το Ρίο Ντε Λα Πλάτα, αλλά έχουμε ταυτιστεί με το River Plate και δεν μας φαίνεται τώρα.