13.5.12

ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ*!


Αντιγράφω από το 247gr:

Αν η Ελλάδα δεν τηρήσει τις συμφωνίες που έχει υπογράψει με τους εταίρους της, τότε τα χρήματα που έχει θα τελειώσουν στις επόμενες έξι εβδομάδες και θα έρθει  η πτώχευση υπό ένα καθεστώς άγριο και ανεξέλεγκτο υποστήριξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη του στην Sunday Telegraph.
Ο κ. Πάγκαλος τόνισε πως οι ψηφοφόροι πήγαν στις κάλπες κάτω από πλήρη σύγχυση και γι αυτό έδωσαν τόσο μεγάλα ποσοστά σε ακραία κόμματα.
Υποστήριξε μάλιστα πως οι Έλληνες θέλουν η χώρα να παραμείνει στο ευρώ αλλά χωρίς να εφαρμόσουν τα μέτρα που απαιτούνται για αυτόν τον σκοπό.
''Υπάρχει μια σχολή σκέψης που υποστηρίζει πως οι Γερμανοί μπλοφάρουν και πως θα μας κρατήσουν στο ευρώ επειδή μας χρειάζονται''.
''Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί από τη στιγμή που πάψουν να μας δανείζουν. Και τότε θα επέλθει η πτώχευση υπό ένα καθεστώς άγριο και ανεξέλεγκτο'' υπογράμμισε.
''Είμαι σίγουρος ότι η Γερμανία δεν θέλει την Ελλάδα εκτός της Ευρωζώνης. Αυτό που δεν ξέρω είναι πόσο καιρό  θα είναι πρόθυμοι να πληρώνουν. Αμφιβάλλω αν οι Γερμανοί πολίτες θέλουν να πληρώνουν τους φόρους τους για σώσουν την Ελλάδα'' συμπλήρωσε.
Ο κ. Πάγκαλος μάλιστα συνέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες.
''Οι Γερμανοί θα πληρώνουν για κάποιον που μιμείται τον Τσάβες;'' αναρωτιέται ο τέως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, συμπληρώνοντας ότι ο Τσάβες διαθέτει πετρέλαιο και στρατό.

 ****************************

* Ερώτηση: Πόσο πολύ μπορεί να αποκτηνωθεί κανείς;

3 σχόλια:

Φυρί-φυρί είπε...

Η αποκτήνωση είναι και θέμα κιλών ως φαίνεται...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Φυρί-φυρί: Λες να φταίνε οι... εύσωμοι;!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Φυρί-φυρί: Εκτός και αν εννοείς θέμα "κιλών μαλακίας".