5.12.12

Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΑΥΡΟΥ NIVK GAVROS


Ό,τι και να μου πείτε ο Κώστας Μήτρογλου είναι ο καλύτερος καθαρόαιμος Έλληνας φορ των τελευταίων δεκαετιών.
Πρέπει να γυρίσουμε πίσω στην εποχή του Μαύρου και του Αναστόπουλου για να βρούμε τέτοιον φορ. Δεν μπορώ να βάλω όρια στην εξέλιξη του. Φοβάμαι τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του…
Για να γίνει αυτό, ο Φουστέρ που είχε μπει νωρίτερα, πίεσε αφόρητα την αγγλική άμυνα και ανέβασε τον ρυθμό. Ο Μασάντο περνούσε όποιον έβρισκε μπροστά του βγάζοντας σέντρες φαρμάκι. Ο Μανιάτης κάλυπτε τρύπες παντού κι ο Αμπντούν τρομοκρατούσε τη δεξιά πτέρυγα της αγγλικής άμυνας.
Αφήνω αναπάντητο το ερώτημα αν μπορούν να συνυπάρξουν στην επίθεση Τζεμπούρ και Μήτρογλου. Θα έχουμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε κάποια άλλη φορά…
Ο Ολυμπιακός πετυχαίνει πάλι νίκη με ανατροπή σε παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ. Αποκτά βαθμιαία τον χαρακτήρα που έχουν μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Αναδεικνύει νέους πρωταγωνιστές όπως ο Μήτρογλου και ο Μανωλάς. Ο Μανιάτης είναι ήδη top-κλάση.
Κι η σειρά στους σκόρερς στο Τσάμπιονς Λιγκ γράφει Ρονάλντο-Μέσι-Μήτρογλου. Αλήθεια είναι…

4 σχόλια:

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Σύγγαυρε, συμφωνώ με το πνεύμα σου. Υπερθεματίζω σε αυτό που λες για τον Μήτρογλου. Νέος Σιδέρης είναι!

Γερόγαυρος είπε...

Τον Γ. Χελάκη τον λένε Nick Gavros ???

http://www.sport-fm.gr/article/597921

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Πώς σού 'ρθε αυτό; Φαντάζομαι ότι το λες για καλό. Σε καλημερίζω.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Δεν πρόσεξα τον σύνδεσμο που μου έστειλες. Δεν μπορώ να μπω τώρα. Αλλά, ακόμα και αν συμπίπτουν οι απόψεις τους, δεν σημαίνει ότι συμφωνούν επί παντός (χωρίς αυτό να απαγορεύεται, βέβαια). Όπως θα πρόσεξες κι εγώ έγραψα: "Σύγγαυρε, συμφωνώ με το πνεύμα σου.". Και πάλι σε χαιρετώ.