17.3.13

Σ - ΚΑΤΙΔΗΣ



Σ - ΚΑΤΙΔΗΣ

Η ΑΕΚ έχει ιστορία, ηλίθιε! Δεν μπορείς να τη λερώνεις εσύ, κωλόπαιδο!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εμεις ας δουμε τα χαλια μας. Υπαρχουν δεκαδες σκατιδιδες στη εξεδρα μας. Ας μην κανουμε οτι δεν ξερουμε.Αν αυτο το εκανε σε μας θα ζητοκραυγαζαν αρκετοι.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Σύγγαυρε, ΤΟ ΞΕΡΩ! Και μόνο που βλέπουμε (δυστυχώς) μαύρο χρώμα στα σύμβολά μας, τα λέει όλα. Δεν πιστεύω, πάντως, να φαντάστηκες ότι θα δικαιολογούσα ποτέ την οποιαδήποτε ναζιστική συμπεριφορά, επειδή το καθήκι που θα ενεχόταν, είναι ή δηλώνει "ολυμπιακός";

Ανώνυμος είπε...

Οχι ξερω(νομιζω) τις πολιτικες σου πεποιθησεις και δεν εννοουσα τιποτα τετοιο.Απλα τα χαλια μας υπογραμμισα ωστε να ξερουμε που βαδιζουμε. Δεν ειμαι απο πειραια αλλα ερχομαι ψιλοτακτικα και βλεπω τι παιζει. Στο γηπεδο αν και δεν φερει κανεις εμφανως φασιστικα συμβολα ολοι ξερουμε τι ειναι οι fanatics και οι mis fits.Συν κατι μπραβοι του προεδρου με καναν να το κοψω το γηπεδο. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ.....

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Τα χρώματα του Θρύλου είναι το κόκκινο και το λευκό. Οποιοδήποτε άλλο χρώμα δεν έχει θέση στα σύμβολα του Ολυμπιακού. Πολλοί ολυμπιακοί σαν κι εσένα δεν έρχονται στο γήπεδο, και έχουν λόγους σοβαρούς όπως (και) εσύ. Αυτό, πάντως, δεν φαίνεται να απασχολεί τους "ιδιοκτήτες" της ομάδας.

Σε χαιρετώ.

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο, μπορει να ακουγομαι και παλι ρομαντικος, ομως η κλασσικη εμφανισις της ομαδος ηταν ερυθρολευκη φανελλα, λευκο σορτσακι και μαυρες καλτσες (φυσικα καμμια σχεση με ναζισμο- αυτα τα αφηνουμε σε αλλους)
Παντως ο κατιδης μαλλον πρεπει να παιξη σε αλλη ομαδα...!
ΤΚ