13.6.13

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ



1΄ 27΄΄ πριν από το τέλος του αγώνα, και ενώ χάναμε με 72-76, διακόπηκε ο αγώνας εις βάρος μας.
Τίποτε άλλο για σήμερα. Σε λίγες μέρες θα γράψω πέντε λόγια.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιγραμματικά: 1)Το πρωτάθλημα δεν το χάσαμε ούτε από τη διαιτησία (μόνο), ούτε από τις αλητείες των βάζελων (μόνο), ούτε από τις αλητείες των δικών μας (μόνο). Το χάσαμε (κυρίως) επειδή παίξαμε χειρότερα από τους βάζελους. 2)Οι φαρμακοτρίφτηδες δε θ'αλλάξουνε ποτέ, ας προσέξουν οι Αγγελόπουλοι μη γίνουνε σαν τα μούτρα τους. 3)Τα ζώα που κάνανε κακό (και) απόψε στο Θρύλο δε θα εντοπιστούν . Μόνη λύση -σιχαίνομαι που το λέω- όλοι οι αγώνες με τους βάζελους να γίνονται χωρίς κόσμο, και στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ και παντού. 4) Βάζελοι, φανεροί και κρυφοί, πάρτε το χαμπάρι: γύρισε το φύλλο! Ο Ολυμπιακός έχει σε 2 χρόνια 2 Ευρωλήγκες κι ένα πρωτάθλημα! Κι έπεται συνέχεια! Κουφάλες, επιστρέψαμε! ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ! (Βασίλης από Νίκαια)

Hades είπε...

Τα πράγματα είναι απλά: κατ' αρχήν ήμασταν άτυχοι από πολλές απόψεις (βλ. το πρόβλημα με τον Λο), ενώ εν αντιθέσει με τον βάζελο που μέχρι το τέλος άλλαζε το ρόστερ, εμείς λόγω καλής χημείας δεν είχαμε αυτήν τη δυνατότητα και το πληρώσαμε (έχουν και μειωνεκτήματα τα μικρά μπάτζετ).
Κατά δεύτερον, η ομάδα δεν γύρισε ποτέ από το Λονδίνο. Δεν είναι δυνατόν να κάνει επιθέσεις στα 8 δευτερόλεπτα με μόλις μια πάσα και τρίποντο όπως παίζαμε εμείς μικροί στα συνοικιακά γήπεδα.
Κατά τρίτον, πραγματικά με έχει αφήσει άναυδο το γεγονός ότι ενώ καταφέραμε κάτι πολύ δύσκολο στην Ευρώπη που είχε χρόνια να γίνει, εδώ πέρα ακόμη δεν μας σέβονται. Ας χάσω ρε αδελφέ, δεν με νοιάζει. Εγώ θέλω να προσπαθήσω, να παίξω καλά κι ας είσαι και καλύτερος να κερδίσεις. Με γεια σου με χαρά σου. Αλλά δώσε μου το δικαίωμα να το παλέψω. Δεν είναι δυνατόν δηλαδή.

Τέλος πάντων, πολλά θα μπορούσαμε να πούμε αλλά τα είπε όλα η αλητεία της εξέδρας εκείνων που παριστάνουν τους οπαδούς της ομάδας.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Βασίλης από Νίκαια & Hades: Θα γράψω κάτι από Δευτέρα. Σας ευχαριστώ πολύ, σύγγαυροι.

Ανώνυμος είπε...

Για την αλητεία τη γηπεδική να αναπαράγουμε τα γνωστά λεγόμενα είναι μάλλον ατυχές για την νοημοσύνη μας.. Δεν ξέρω μάλιστα μήπως τελικά πρέπει οι υπόλοιποι μη αλήτες οπαδοί να συγκρουόμαστε με δαύτους μιας κι από τις διοικήσεις των ομάδων είτε από το επίσημο κράτος δεν μπορείς να περιμένεις κάτι..
Όσων αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, συγχαρητήρια στο βάζελο ήταν δίκαιος νικητής στην σειρά των τελικών κι η διαιτησία δεν έπαιξε σημαίνων ρόλο..
Πέρα από τη δεδομένη κούραση, ο συνολικός οργανισμός της καε ολυμπιακός δεν προετοιμάστηκε γι' αυτά τα παιχνίδια...

Κωστας