7.10.07

ΝΤΑΡΚΟ ΚΟΒΑΤΣΕΒΙΤΣ



Τον εικονιζόμενο κύριο τον λένε Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Βάζει γκολ. Αυτή είναι η δουλειά του. Οι εξυπνάκηδες αντικειμενικοί "δημοσιογράφοι" της Ελευθεροτυπίας καλούνται να τον γνωρίσουν, διότι μάλλον τον μπερδεύουν με κάποιον άσχετο συνεπώνυμό του, τον οποίον και κογιονάρουν κάτι μήνες τώρα.
Α, ναι, είναι και παπούς. Σαν τον Σίνισα Γκόγκιτς...

7 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Kάποιον άλλο, τι; ποδοσφαιριστή; βλέπουν και ποδόσφαιρο, δηλαδή; Αβυσσος η ψυχή των αθλητικογράφων!

kos7 είπε...

κύριε καθηγητά καλώς ήρθατε και πάλι.ο κοβασεβιτς διδάσκει τη θέση του σεντερ φορ. α για να μη ξεχάσω αν ήταν και γρήγορος μάλλον στην ισπανία θα έπαιζε ακόμα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ kos7: Είναι και γρήγορος, είναι και "βαρύς", είναι και γκολτζής, είναι και παιχταράς. ευτυχώς λίγη μπάλλα "βλέπουμε" και "καταλαβαίνουμε" ακόμα, δίχως "αντικειμενικές" διαμεσολαβήσεις και επεξηγήσεις.

@ Θεόδωρος α. Πέππας: Εσύ, Θόδωρε, που έχεις μνήμη ακένωτη, θυμάσαι να έχει παίξει στην Ελλάδα άλλο τέτοιο φορ;

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

@ Γιώργο: Αν βλέπαμε πολύ τον Καλκαντέρα, ισως. Και ο Μπάγεβιτς μπορούσε να συζητηθεί-με λίγο καλή θέληση (που λόγω Καστίγιο το σκέφρτομαι αν την έχω) οπότε μένει σίγουρα, μόνο ένας Ολεγκ Προτάσοφ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Ο Καλκαντέρα ήταν παιχτούρα σε λάθος ομάδα. Ο Μπάγεβιτς ήταν υπέροχος σεντερφόρ και είναι κομπλεξικός προπονητής. Ο Αλιέκ Πρατασόφ υπήρξε σε όλα του μέγας, και πάνω από όλα ολυμπιακός (μην το ξεχνάμε και μην το υποτιμάμε ποτέ το τελευταίο).

kos7 είπε...

ΟΛΕΓΚ ΠΡΟΤΑΣΟΦ-ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ (και στη καρδιά)ΜΙΝΓΚ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ kos7: Τί μέγας παίκτης ήταν αυτός, σύγγαυρε. Σε τί κακή εποχή μάς έλαχε νά ρθεί...