15.10.07

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΓΚΑΓΙΕΤΤΙ



Αντιγράφω -εκφράζοντας και τις ευχαριστίες μου ταυτόχρονα- από το ερυθρόλευκο μπλογκ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (www.froza1.blogspot.com).


Αυτό που ζω εδώ είναι κάτι φανταστικό. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πόσο μεγάλη αγάπη έχει ο κόσμος για μένα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και νιώθω μεγάλη ευθύνη για να ανταποδώσω αυτή την αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο, να προσφέρουμε θέαμα και να ευχαριστούμε τους φιλάθλους.
Ο στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, ήδη κάναμε την πρώτη μας νίκη εκτός έδρας στη Βρέμη και μπορούμε το ίδιο και στη Μαδρίτη, σε ένα δύσκολο ματς. Κάθε ματς από την αρχή της χρονιάς το βλέπουμε ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για το τι έχουμε καταφέρει.
Με την Λάτσιο δεν είχαμε οπαδούς και ήταν δύσκολο για μας, τώρα που έχω ζήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος καταλαβαίνω την διαφορά. Η παρουσία των οπαδών μας στο ματς με την Ρεάλ στο Καραϊσκάκη, θα μας δώσει επιπλέον ώθηση για ένα θετικό αποτέλεσμα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kalispera..
eixa tin tyxi na eimai ekei..na ypograpsei pano stin fanella mou kathos kai na mou dosei ena autografo..pisteua pos mexri tora o Rivaldo itan o pio tapeinos kai sostos...mallon o mr galetti einai kati parapano...edeine to xeri tou se kathena pistirika h' megalitero se ilikia gauro kai kitaze sta matia me ena xamogelo psyxis...
Mirase aneta fotografies,xamogela kai ipografes kai eixe mia aura oxi epaggelmatia pou isos biastoun polloi na poune alla mia aura anthropini..
ena megalo mprabo se auto ton paixth...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Αγαπητέ Αναστάσιε, σε ευχαριστώ που με το μήνυμά σου μού επιβεβαιώνεις τη γνώμη που είχα γι' αυτόν. Ότι είναι "καλό παιδί" φαίνεται από χιλιόμετρα. Επίσης το είναι μεγάλος παίκτης. Εκείνο που δεν φαίνεται αμέσως είναι το πώς αποφάσισε αυτός ο "τύπος" να καταπλεύσει σε τέτοια ηλικία στον Πειραιά. Δεν μας πειράζει όμως! Πάντα τέτοιοι και πάντα τέτοια.