9.7.07

ΧΩΝΕΙ ΠΑΛΙ ΓΚΟΛΑΚΙΑ Ο ΝΕΡΙ




ΣΗΜΕΡΑ: Χώνει πάλι γκολάκια ο Νέρι στο "Κόπα Αμέρικα". Έχει ρίξει δύο κομμάτια. Ήδη το ματσάκι του Μεξικού με την Παραγουάη έχει πάει στο 6 - 0. Σε λίγο τελειώνει. Ο Νέρι έπαιξε 54 λεπτά - έφταναν ...

ΕΩΣ ΧΤΕΣ: Μπάγεβιτς... Σόλιντ... Μπουλούτ & Σούρερ... διάφορες δημοσιογραφάρες...: Ο Καστίγιο δεν θα γίνει ποτέ παίχτης εκτός του ότι είναι και παλιοχαρακτήρας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμ εδώ που τριγυρνούσε ο μικρός, παίζοντας με την Κέρκυρα και τον ΟΦΗ, δεν είχε έμπνευση για να αποδώσει... Τώρα βελτιώνει την εικόνα του για να πουληθεί σε μεγάλη ομάδα και να εισπράξει ο Κόκκαλης 5-10 εκατ. ευρώ, τα οποία θα διαθέσει κατά ένα μέρος για να αγοάσει 2-3 κουτσούς παίκτες που θα διώξει του χρόνου... Τα υπόλοιπα θα είναι τα κέρδη του για την πετυχημένη επένδυση στον Καστίγιο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμο: "να εισπράξει ο Κόκκαλης 5-10 εκατ. ευρώ". Πόσο τσιγκούνης είσαι, φίλε μου! Λες και θα τα πληρώσεις εσύ από την τσέπη σου στον Κόκκαλη!

Ανώνυμος είπε...

Kαι γω θάθελα να βελτιώσω την εικόνα μου, αγαπητέ ανώνυμε, αλλά άμα με βάλει ο Σάντσεθ με την Αργεντινή λέτε να το πετύχω; Και από εμπνεύσεις του μικρού και με Γαλατά Σεράϋ θυμάμαι, και με ΑΕΚ. Και με Βαλένθια, και με Πανιώνιο. Θα πρέπει να έχω ή πολλή μνήμη ή λίγη εμπάθεια