13.7.07

ΜΠΡΑΒΟ, ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙ



Ιδού τί έγραψε ο μέγας δημοσιογράφος και δεινός χιουμορίστας κ. Αντώνης Καρπετόπουλος στην εφημερίδα, όπου εργάζεται:


Μπορεί στην Ελλάδα να νομίζουμε ότι το φετινό Κόπα Αμέρικα διοργανώθηκε για να ανεβεί η τιμή πώλησης του Καστίγιο, όμως ο υπόλοιπος ποδοσφαιρικός κόσμος που ξενύχτησε παρακολουθώντας τη συγκεκριμένη διοργάνωση θα τη θυμάται για έναν άλλο λόγο: επειδή σε αυτή είχε την ευκαιρία να δει τι ράτσας ποδοσφαιριστής είναι ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ο καλύτερος αργός παίκτης όλων των εποχών.



Το ότι ο κ. Αντώνης Καρπετόπουλος είναι "πονεμένος διάσημος ολυμπιακάρας" και "ολυμπιακοσωτήρας" (είδος εν αφθονία, που δεν κινδυνεύει να εξαφανισθεί) το ξέραμε από χρόνια. Το ότι μας περνάει όλους για κάφρους και μας το λέει και κατάμουτρα το μαθαίνουμε μόλις σήμερα.


Το ότι ποστάρω φωτογραφία της κόκκινης κ. Elena Anaya και όχι των κ.κ. Καστίγιο, Ρικέλμε ή / και Καρπετόπουλου νομίζω ότι μου το συγχωρείτε, "σύγκαφροι" / σύγγαυροι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά γιά την επιλογή της εικόνας πλεονασμός ήταν το σχόλιό σου. Το αντίθετο, ειδικά η επιλογή του ΑΚ θα ήταν είδηση! Αν ήθελες να κλείσεις την σελίδα σου μπορούσες απλά να το ανακοινώσεις, και όχι να αναγκάσεις τους επισκέπτες και φίλους σου να αποχωρήσουν έντρομοι και ταχύτερα κινούμενοι, όχι από τον Ρικέλμε, αλλά και τον Χέντο! (10.8'' τα 100m-με μπάλα) Τώρα, ίσως είμαι προκατειλημμένος γιατί εκτός από τα περί Ολυμπιακού σχόλιά του-στα οποία έχω Μιθριδαττικά εθιστεί- έχω "αρπαχτεί" μαζί του ηλεκτρονικά γιά αντίστοιχης ..καλοηθείας άρθρα του γιά την Λίβερπουλ. Και κατέληξα να παραφράζω ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου "Ποιός το έγραψε αυτό; Ο Τάδε; Ε, μα τότε δεν έχει καμμιά σημασία"

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Ωραία τα λές - και συμφωνούμε. Τί περιμένεις, όμως, από κάποιον που υποστηρίζει τη Λάτσιο!

Αταβιστικά επιζεί στο μυαλό μου η έκφραση "ο νεαρός Χέντο". Το εις εμαυτόν ερώτημα είναι: Πόσων χρονών ήμουν, όταν την πρωτάκουσα!