7.5.08

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.


Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. κ. Σωκράτη Κόκκαλη και του Αντιπροέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Πέτρου Κόκκαλη, με τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Ίλια Ίβιτς, με θέμα το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων και συμφωνήθηκε, από κοινού, η λύση της συνεργασίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Ίλια Ίβιτς.
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί τον κ. Ίβιτς για την προσφορά του στην ομάδα.

18 σχόλια:

αντωνης είπε...

Καλησπερα.

Η προχειροτητα του Κοκκαλη εχει αρχισει και με εκνευριζει πλεον. Κανενας σχεδιασμος για τιποτα. Αναρωτιεμαι, και στις υπολοιπες εταιρειες του ετσι ενεργει;
ΕΛΕΟΣ.

kos7 είπε...

πραγματικά δεν ένιωσα καμία έκπληξη. Ηταν φανερό εδώ και μέρες ότι το μέλλον του ιβιτς ήταν προδιαγεγραμμενο στον ολυμπιακό....ειμαι βεβαιος ότι αν γίνει το θαυμα και παρουμε το κυπελλο ο Σεγκούρα θα παραμεινει στην ομάδα ως πρωτος προπονητης.

Stratos είπε...

Τα σχόλια είναι περιττά...
Η ασοβαρότητα της διοίκησης δεν έχει όρια.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ αντώνης: Δεν ξέρω να σου πω. Όμως και ο Ηλίας έδωσε ουκ ολίγες αφορμές... Ή κάνω λάθος;

@ kos7: Πολύ φοβάμαι -και τρέμω!- στην ιδέα της παραμονής του Σεγούρα...

@ stratos: Στράτο, αν μιλάς μόνο με βάση την "απομάκρυνση" του Ίβιτς, διαφωνώ. Αν μιλάς, με βάση "προβολές ιδεών που μας τρομάζουν" στο μέλλον, συμφωνώ. Επειδή δεν ξέρω, δεν λέω κουβέντα. Μάντις, πάντως, να μαντέψω και προφήτης για να προφητεύσω δεν είμαι.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σε όλους μετά από πολύν καιρό. Η απόλυση του Ίβιτς -ξέχωρα αν έκανε λάθη ή ήταν ο πλέον κατάλληλος αγαπητέ Γιώργο- δείχνει άλλη μια φορά τον χαρακτήρα του Σωκράτη. Μας έχει τρελάνει ο κύριος. Ήμαρτον πιά. Ας αναλάβει ο ίδιος προπονητής...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ κορδοπάτης: Αγαπητέ σύγγαυρε, μη με παρεξηγήσεις, αλλά ο Πρόεδρος δεν μπορεί ΠΛΕΟΝ να με τρελάνει. Και δεν κάνω φτηνοχιουμοράκι. Δικό του είναι το μαγαζί - το έχουμε πει.

παράλληλος είπε...

Κόρος ύβριν τίκτει!

(θα αναλάβει και φροντιστής ο πρόεδρος;)

Ανώνυμος είπε...

Δικό του είναι το μαγαζί, βέβαια. Όμως για πόσο ακόμα; Η μεγάλη δύναμη του Κόκκαλη είναι η αδυναμία των άλλων. Τόσα χρόνια τώρα παίζει χωρίς αντίπαλο. Όμως τα πράγματα αλλάζουν. Αυτή η ιστορία με την πολυμετοχικότητα στον Παναθηναϊκό, άμα δουλέψει, θα κάνει το μοντέλο του ελέω Θεού Ιδιοκτήτου να μοιάζει κωμικό. Ο Τζίγγερ το ένιωσε ήδη στο πετσί του, τι πάει να πει η σφραγίδα του αποτυχημένου. Ο κόσμος τον έφτυσε, όλοι οι άλλοι συσπειρώθηκαν απέναντί του, και εκεί που δεν το περίμενε κανείς, έκανε στροφή 180 μοιρών και άνοιξε τις πόρτες του μαγαζιού.

Αν οι βάζελοι σοβαρευτούν (τα λεφτά δα δεν τους λείπουν), ο Σωκράτης θα τα βρει για πρώτη φορά στην προεδρική καριέρα του μπαστούνια. Τα καραγκιοζιλίκια του τύπου "μπες εσύ-βγες εσύ" δεν θα περνάνε πια. Και τότε ή θα βάλει μυαλό (κομμάτι δύσκολο...) ή θα τον αναγκάσει ο κόσμος να ξεπουλήσει άρον-άρον και να φύγει νύχτα. Θα γίνει δηλαδή ό,τι προέλεγε το Μετερίζι μετά το σουτάρισμα του Λεμονή.

lost είπε...

Δικό του το μαγαζί, indeed. Όσο όμως οι κούπες ρίχνουν στάχτη στα μάτια και οι πελάτες συνεχίζουν να ψωνίζουν απ' το μαγαζί, ο Κασκαντέρ θα κάνει ό,τι γουστάρει (με απόλυτη εκλογίκευση την εντυπωσιακή σοδειά τίτλων). Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Επιμένω να ελπίζω σε συντριβή από βάτραχο στον τελικό. Μόνο κάτι τέτοια καταλαβαίνει ο Σωκράτης. Θυμηθείτε το 2004...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ παράλληλος: Γιατί; Το αποκλείεις να είναι ήδη;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ φιλόμηρος μεταφραστής: Στα πιό πολλά συμφωνούμε, αν όχι -εν τέλει- σε όλα. Οπτιμιστής, καθώς είμαι, ελπίζω πάντα στο καλύτερο για τον Ολυμπιακό (τον δικό μας και του Κόκκαλη).

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ lost: Προσωπικά -το επαναλαμβάνω- δεν περιμένω τίποτα, σύγγαυρε. Και δεν θα -για μένα μιλάω- καταδεχτώ ποτέ να αναθέσω σε τρίτους τη λύση των όποιων προβλημάτων του Ολυμπιακού. Να περιμένουμε, λοιπόν, όπως σωστά έγραψες.

El Patron είπε...

Μην ξεχνάτε ότι η απόλυση του Λεμονή ήταν συνδεδεμένη με τις επιλογές του Ίβιτς.Οπότε τολμώ να πω ότι ήταν και προάγγελος.Έυχομαι μόνο η κίνηση του προέδρου να μας καταπλήξει με τη διορατικότητά της,όπως πέρσι με το βραζιλιάνο δόκιμο μοναχό.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ dimitri: Θα δούμε... θα δούμε...

Stratos είπε...

Φίλε Γιώργο δε μου καίγεται καρφί για τον Ίβιτς.
Η ασοβαρότητα της διοίκησης φαίνεται στην ανικανότητα της στον αγωνιστικό προγραμματισμό.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για ποδόσφαιρο.
Αν τώρα τη σοβαρότητα του την δείχνει στα "θρύλος αλά κάρτ", τις μπουτίκ και όλα τα παρελκόμενα του μάρκετινγκ, αυτά εμένα δε με ενδιαφέρουν καθόλου.
γώ θέλω να βλέπω σοβαρή ομάδα ΠΡΩΤΑ στο γήπεδο και μετά σε όλα τ' άλλα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Stratos: Υπερθεματίζω, σύγγαυρε! Το μάρκετινγκ δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Σε χαιρετώ.

George είπε...

@ φιλόμηρος μεταφραστής: αυτο το δικο του ειναι το μαγαζι ειλικρινα δεν το καταλαβαινω....Οκ ειναι ανωνυμη εταιρεια, εχει μετοχους, ΔΣ και προεδρο και λειτουργει επαγγελματικά. Αλλα οταν μια ανωνυμη εταιρεια ειναι ποδοσφαιρκη ομαδα και μαλιστα με τετοιο λαικο ερισμα , λυπαμαι αλλα το μοντελο διοικησης δεν μπορει να ειναι το ιδιο. Εγω την δουλεια μου αλλα και σε καθε ιδιωτικη επιχειρηση, αν δεν ειμαι καλος ο πελατης θα φυγει και θα παει αλλου.

Στους ποδοσφαιρικους συλλογους ομοως ο πελατης ειναι ισοβιος και πρεπει να αντιμετωπιζεται διαφορετικα. Δεν ειναι εκει μονο στα κέρδη αλλα ειναι εκει κυριως στης ζημιες...ειδικα ο λαος του θρυλου. και ο αγαπητος πρόεδρας ειναι εκει μονο στις χαρες αλλα στις ευθυνες είναι παντα απών...θα φταιει ο λεμονης, ο ιβιτς, ο γιος του, ο κοσμος, ο μπαγεβιτς, ο ιωαννιδης ,ο καραμανλης και ο χατζηπετρής . Έλεος πια

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ george: Δεν ξέρω τί λένε διάφοροι καλοί φίλοι που γκρινιάζουν (με το δίκιο τους τις περισσότερες φορές). Εγώ πάντως δεν μπορώ να αλλάξω "μαγαζί". Προτιμώ να πεθάνω από την ασιτία, παρά να πάω να αγοράσω έστω και ένα χίχουλο ψωμί από "αλλού". Αντιλήφθηκα το νόημα των γραφομένων σου, αλλά ήθελα να τονίσω τη στάση μου. Και όπως έχεις καταλάβει κια εσύ, εδώ δεν παινεύομε το "μαγαζί", αλλά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Σε χαιρετώ.