9.5.08

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΕ ΗΘΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΚ καταφερε να αποπροσανατολισει τους παικτες της με αυτα τα περι -ηθικης-πρωταθλητρια και ιδου τα αποτελεσματα.

Αλλο με ανησυχει-η αδιαφορια των παικτων του θρυλου -ο τελικος και η ομαδα του Μπαγιεβιτς σε φορμα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Αν δεν προσέξουμε -όχι με τον Άρη, αλλά και με τηην Ερ΄΄ανη Φιλιατρών- θα βρεθούμε προ δυσαρέστων εκπλήξεων.

Ανώνυμος είπε...

Την Εράνη Φιλιατρών μην τη φοβόσαστε. Την ταϊζει ο Κόκκαλης.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Σίγουρα οι γονείς σου θα είναι υπερήανοι με τον Αινστάιν που βγάλανε στον κόσμο. Μπράβο. Εύγε.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστο όσα λέω είναι δικές μου στόχασες. Δεν είναι τα πεταλώματα του ξεστηθιστή που καταπίνει αμάσητα παραφαγώματα κα τα ξερνάει σαν πασαλειμένος παπατρέχας. Φωτίστηκες τώρα ανυπόληπτο σχολιαροφουρνεκούπελο;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Γεια σου νέε Παλαμά, μαγκιώρε της παλάμης! Η περίπτωσή σου είναι γνωστή από παλιά: "πέντε χωροφύλακες βαράν τον αστυνόμο". Γι' αυτό και δεν σταύρωσες γκόμενα ποτέ σου, χαντούμη, αι χαντούμη! Τα λεζαμπί σου πάνε τρέλα πάντως...

Ανώνυμος είπε...

Για τον Ολυμπιακο το στοιχημα ηταν να ξεπερασει τα ελληνικα συνορα και να κανει καθε χρονο μια αξιοπρεπη πορεια στην Ευρωπη.Αντι γι αυτο γινονται καθε χρονο επιπολαιοτητες,διαρκεις αλλαγες και παλινωδιες.Εν ταξει λιγο ως πολυ ο Ολυμπιακος κυριαρχει στην Ελλαδα οχι παντα καθαρα αλλα αυτο ειναι το ζητουμενο?Εν ταξει υπαρχει ευρωπαικη οργανωση του γηπεδου και οι διαμαρτυριες στους διαιτητες ειναι ελαχιστες στη διαρκεια του παιχνιδιου αλλα αυτο μας αρκει?

Εγω βλεπω εναν ακρατο βλαχοεπαρχιωτισμο ατην οργανωση.Απο τη στιγμη που αποπεμπονται ανθρωποι που εχουν επιτυχει και αλλοι που εχουν αποτυχει χωρις καποιος να εξηγησει γιατι σημαινει οτι δεν υπαρχει συνολικο σχεδιο,οραμα και γινονται διαρκως μπαλωματα.

Οσο για τον Ριβαλντο παρ ολο που καταφερε και εγινε αντιπαθης στους Ολυμπιακους πιστευω οτι και τα χρηματα του τα κερδισε αξια και σημαντικο μεριδιο στην κατακτηση των πρωταθληματων ειχε.Οταν τελειωσει αυτη η ιστορια και κρεμασει τα παπουτσια του θα φανει ξεκαθαρα.
Αυτα γι αποψε
ΥΓ Ανωνυμος νο1

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος νο 1: Φίλε μου, όταν λές ότι "ο Ολυμπιακος κυριαρχει στην Ελλαδα οχι παντα καθαρα", με βρίσκεις αντίθετο, όχι διότι έχεις άδικο, αλλά διότι ξεχνάς τί όργια γίνονταν στα λεγόμενα "πέτρινα χρόνια" αποο τους Βαρδινογάννηδες, τους Διδόπουλους και τους Μελισανίδηδες.
Επισημαίνεις "βλαχοεπαρχιωτισμό" στην οργάνωση. Ενδεχομένως ναι. Ξεχνάς τί ήταν ο Ολυμπιακός πριν κάτι χρόνια; Έχουμε κάνει τεράστια άλματα - το ότι είμαστε ακόμα πίσω φανερώνει τη χαώδη διαφορά που μας χώριζε πριν λίγα χρόνια από την "Ευρώπη". Η διαφορά σήμερα είναι "μεγάλη", δεν είναι χαώδης.
Ο Ριβάλντο μόνος του και υβριστικότατα βγήκε από την ιστορία του Ολυμπιακού - δεν τον έβγαλε κανένας άλλος. Όχι γιατί μας έδειξε τα τέσσερα δάχτυλά του: καλά έκανε, αντίπαλος ήταν και (δικαίως) μας γελοιοποίησε. Έχει, άρα, δικαίωμα να πανηγυρίσει όπως αυτός κρίνει (και μπράβο του). Αλλά άνοιξε το στόμα του και εξέμεσε ύβρεις και ψεύδη κατά του Ολυμπιακού. Αυτό δεν του συγχωρούμε. Σε χαιρετώ (αλλά βάλε τουλάχιστον ένα ψευδώνυμο, όταν γράφεις!)

Ανώνυμος είπε...

Οταν εγραψα οχι καθαρα εννοουσα την ευνοια της διαιτησιας -η οποια παντα πηγαινει προς την ισχυρη ομαδα.Αν το λεγομενο ΠΟΚ αδικειται απο τη διαιτησια τι να πουν και οι επαρχιακες μας ομαδες -που καπου καπου κανουν ενδιαφερουσες εκπληξεις ή οι μικρες Αθηναικες.

Και παντως η εικονα που μου προκαλει αποτροπιασμο ειναι του παικτη που παει να κτυπησει ενα κορνερ και του ερχονται ολα στο κεφαλι-αντιμετωπιζοντας την καφριλα των οπαδων.
Σας χαιρετω
Ανωνυμος Νο1

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος 1: Και σε ποιόν αρέσει, φίλε μου, αυτό που γράφεις;: το να βομβαρδίθζεις με αντικείμενα όποιον αντίπαλο πάει να χτυπήσει κόρνερ; Έγραψε ποτέ κανένας τέτοιο πράγμα στο ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ;
Όσο για το ότι κατά καιρούς ευνοούνται οι ομάδες του τέως ΠΟΚ από τη διαιτησία έναντι των μικρών και επαρχιακών ομάδων, αυτό πλέον αποτελεί κοινό μυστικό. Ανάλογα ισχύουν σε όλο τον κόσμο.