5.5.08

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ!


Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:


Σήμερα, 5/5/2008, κατετέθη από την Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της Παναγιώτη Γ. Μιχαλόλια στο Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή αποζημίωσης ύψους 5.000.000 ευρώ λόγω ηθικής βλάβης κατά του ποδοσφαιριστή Rivaldo Vitor Borba Ferreira και του Νικολαίδη Θεμιστοκλή, δια τα όσα εκείνοι συκοφαντικά δια των δηλώσεων τους απηύθυναν κατά της Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με προσβλητικές, δυσφημηστικές φράσεις, εκφράσεις και χαρακτηρισμούς τους, που γνωστοποιήθηκαν σε ευρύτατο κύκλο προσώπων, τόσο πανελλαδικώς όσο και ανά τον κόσμο, αλλά και σε διεθνείς αθλητικούς οργανισμούς και σε ελληνικές και ξένες ποδοσφαιρικές ομάδες.

12 σχόλια:

Unknown είπε...

Έτσι για να μάθουν κάποιοι να βουτάν τη γλωσσίτσα τους στο μυαλουδάκι τους πριν πουν ό,τι θέλουν. Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να ακούμε τον καθένα να λέει τα δικά του. Ε, όχι, κύριε, δεν μπορείς να προσβάλεις όποτε θες για να το παίξεις κουραδόμαγκας. Θα πληρώσεις!
Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας, κ. καθηγητά!

τουκιθεμπλομ είπε...

Χρόνια πολλά!
Ο χειρισμός της περίπτωσης Ριβάλντο είναι θλιβερός, αλλά ας μη φθείρουμε τα πλήκτρα για κάτι που δεν αξίζει. Αμφότεροι Ριβάλντο και Κόκκαλης έχουν μεγαλύτερο εισόδημα από τους οπαδούς ενός κατάμεστου Καραϊσκάκη. Αν συγχύζονται, ας κάνουν αέρα ανεμίζοντας πεντακοσάευρα.
:)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Βαγγέλης: Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Έλπίζω και εύχομαι να πάει η υπόθεση ώς το τέλος, στην επ' ακροατηρίω διαδικασία.

@ ΤΟΥΚΙΘΕΜΠΛΟΜ: Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Θα διαφωνήσω ως προς το θέμα "Ριβάλντο". Μόνο η δικαστική οδός υπάρχει πλέον. Ελπίζω να μην τους "λυπηθούμε" στο πλαίσιο κάποιας δήθεν ειρηνευτικής πολιτικής. Ο μεν Ντέμης είναι θρασύτατος και ασύδοτος ως προς τη γλώσσα, ο δε άλλος είναι ένα άθλιο εγωιστικό "πλάσμα" που δεν δίστασε, προκειμένου να ικανοποιήσει τον όποιο εγωισμό του, να προσβάλει τον κόσμο του Ολυμπιακού (όχι επειδή μας έδειξε τα τέσσερα δάχτυλα, αλλά επειδή ισχυρίστηκε ότι οι τίτλοι του Ολυμπιακού της τελευταίας τετραετίας είναι ψεύτικοι). Συμφωνούμε ως προς τα πεντακοσάευρα, αλλά αυτό το γνωρίζω νηπιόθεν (και το έχω αποδεχθεί). Χαίρε.

El Patron είπε...

Χρόνια πολλά!
Χαιρόμαι διότι το ποστ ήρθε μετά το χτεσινό μου σχόλιο.Τώρα,μπαγλαμάδες,πάρτε καντάρια να ζυγίζετε τα λόγια σας(κι όχι μόνο αυτά).Και η συνέχεια θα έρθει με την τραγική παλινδρόμηση όπου θα υποστηρίξουν ότι ποτέ δεν εξήλθαν εκ των χειλέων τους τέτοια σχόλια...Να μου το θυμηθείτε.Τζάμπα μάγκες.
ΡΟΥΛΑ ΦΥΓΕ(αφού πληρώσεις)

pananap είπε...

Χρόνια πολλά και πάντα τέτοια!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ dimitri: Ευχαριστώ για τις ευχές. Ήδη ο "άνθρωπος του Θεού" άρχισε να τα μασάει. Για το ντεμάκι δεν τίθεται θέμα: θα προσκυνήσει.


@ Ολυμπιακός: Σε ευχαριστώ πολύ, σύγγαυρε. Πάντα τέτοια (για να μην ξεχνιόμαστε και για να μην σκουριάσουμε)!

El Patron είπε...

Κι έπεται συνέχεια..Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Ριβαλντουλίνιο κατέθεσε η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Έγινε αίτηση για δέσμευση της περιουσίας του ώστε να αποδοθούν τα 5.000.000€ που ζητάει η Π.Α.Ε. ως αποζημίωση.Κάτι μου λέει ότι αυτό θα τσούξει..
ΠΑΡΤΑ ΡΟΥΛΑ(στη μάπα)

El Patron είπε...

Κι ακόμα μια τεσσάρα δώρο στους κίτρινους φίλους μας!Φέρτε μας και τους έτερους κίτρινους να προσκυνήσουν!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ dimitri: Καλή και δέουσα η κίνηση, αρκεί να ευδοκιμήσει και δικαστικώς. Χαίρε.

lost είπε...

Κο-Κόκκαλης.. Νέες Ιδέες! Νέα... διακυβέρνηση. Και το δίλημμα είναι το εξής: Σεγούρα(ς) ή Σωκράτης for manager; Ψευδοδίλημμα, I know. Για γέλια ή για κλάματα η ομάς; Κι άλλο ψευδοδίλημμα. Πειράζει που θέλω να μας ρίξει 5 ο βάτραχος στο Κύπελλο και στη συνέντευξη μετά το ματς να πει ότι πάει στο βάζελο για να συνεχίσει τις πεντάρες;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ lost: Σύγγαυρε, ναι, πειράζει. Σε χαιρετώ.

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο επιτυχημενος και ο αποτυχημενος εχουν ακριβως την ιδια τυχη τοτε μπερδευεσαι για τις προθεσεις ολων.

Για τον Ριβαλντο εχω στενοχωρηθει, για τον Μπαγιεβιτς επισης....