24.1.09

ΘΡΥΛΟΣ - ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΙΔΙΑ 2-1








Αντί να φάνε 5-6 γκολ, παραλίγο να πάρουν ισοπαλία τα άθλια φίδια. Μία (1) κατεβασιά έκαναν, έκανε και την γκραν παπάρα του αγώνα ο Χρηστάρας σε συναργασία με τους Γκαλίτσιο και Ζεβλάκωφ, και δόθηκε στο ερπετό η ευκαιρία να πανηγυρίζει μέσα στο Καραϊσκάκη. Ευτυχώς μπήκε μέσα ο ΜΕΓΑΣ ΓΚΑΓΕΤΙ κι έβαλε αμέσω τα πράγματα στη σωστή τάξη τους. Χάσαμε ευκαιρίες (όλες στο πρώτο ημίχρονο) για πολλά γκόλ. Άνοιξε το σκορ γρήγορα ο Ντιόγκο, αλλά έχασε το πέναλτυ που κέρδισε μετά από λίγο. Στο Β΄ ημίχρονο έπαιζε μπάλλα μόνο ο Πάντος. Ποδοσφαιριστής Όσκαρ δεν υπάρχει - πάει και τελείωσε. Τί τον βάζει ο Βαλβέρδε μέσα; Για να παίζουμε με δέκα;

Αποθεώθηκε -και δικαίως- ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Πολυτιμότερος παίχτης του αγώνα αναδείχθηκε ο γίγας Γκαγέτι (μισή ώρα παιχνιδιού τού φτάνανε). Όμως ο Τάσος Πάντος έδειξε για άλλη μια φορά τί σημαίνει να αισθάνεσαι ώς τα μύχια της ψυχής σου ότι έχεις την ξεχωριστή τύχη στη ζωή σου να φοράς την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο μέρος της καρδιάς.

Τα δρεπανηφόρα του φιδιού πάλι χτύπαγαν, νιώθοντας ότι δεν κινδυνεύουν καθόλου. Κάνω μια ευχή, κι ας πει ο καθένας ό,τι θέλει. Εύχομαι από καρδιάς να δω τον Ντιόγκο ή τον Λέτο (ή όποιον άλλον) να δίνει μια μέρα σε κανένα κωλόπαιδο, που τσεκουρώνει, το πόδι του (του κωλόπαιδου το πόδι εννοώ) στο χέρι. Και με χέρι βολεύομαι και με σαγώνι... Και με βαθιά δαγκωνιά στο λαρύγγι βολεύομαι, και με αριστερό ντιρέκτ συνοδευόμενο από δεξή άπερκατ επίσης βολεύομαι. Θα δεις μετά αν το κάθε άμπαλλο ρουμπάκι θα ξανατολμήσει ν' αγγίξει παίχτη του Θρύλου. Πού 'σαι, ρε Βιέρα! Πού 'σαι, ρε Ζε Ελίας! Κι εσύ, ρε μάγκα Κριστιάν, ν' αγιάσει το χέρι σου να το προσκυνάμε στον ναό!

Η ομάδα του κοτερούχου μπαμπά άρπαξε το τεμαχιάκι της από τον Εργοτέλαρο, την πραγματική ομάδα της Κρήτης, και κατέβηκε στους -12. Παγετός! Πάντως, έχει και πιο κάτω! Να πάει, να πάει!

Διπλή αθλιότητα διαπράχθηκε, σύγγαυροι, στου Καραϊσκάκη: Ούτε μαύρα περιβραχιόνια φόρεσαν οι ποδοσφαιριστές μας ούτε ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε για τον θάνατο του Δημήτρη Περσίδη. Σταματώ εδώ, γιατί νιώθω αηδία... Και δεν είμαι ο μόνος... Ad nauseam...

6 σχόλια:

Α. ΣΤΕΓΟΣ είπε...

Υποκλίνομαι!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Α.ΣΤΕΓΟΣ: Καλημέρα, φίλτατε.

Hades είπε...

Η αγωνιστική εξελίσσεται άριστα!
Και η διαφορά μας διευρύνθηκε, και το σιχαμερό παράρτημα βλέπει τους από πάνω του να απομακρύνονται, και ο Εργοτέλης πλέον αποκαλεί πελάτη τον βάζελο.... Μια ομορφιά...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Τα αποτελέσματα ήρθαν καλά. Ξεφύγαμε και άλλο. Θελω όμως είκοσι πόντους διαφορά από τον Βάζελο. Νομίζω ότι και εσύ δεν διαφωνείς...

Hades είπε...

Μμμμμ...κατά το "δεν ξεχνω, 73-38" ή το "Νικολάκη ξαναέλα να μας δείξεις τη φανέλα"; Ναι, ένα +20 δεν θα με πολυχάλαγε... :):):)
Αντικειμενικά πάντως δεν το πολυβλέπω. Αφενός το θεωρώ απίθανο να συνεχίσουν το ίδιο οι βάζελοι, αφετέρου από ένα σημείο κι έπειτα εμείς παραδοσιακά αρχίζουμε να τα ξύνουμε. Ομολογουμένως πάντως κάνουν κι αυτοί ό,τι μπορούν να μας βοηθήσουν... :)

ΥΓ. Σου έστειλαα κι ένα μέηλ, φίλε Γιώργο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Λέμε, φίλε, τί θέλουμε και τί ποθούμε. Δεν συμβαίνει πάντα να πραγματοποιούνται οι επιθυμίες μας, αλλά εμείς οφείλουμε να επιθυμούμε τα ωραία πράγματα. Συμφωνείς και εσύ.

Το η-μέιλ σου δεν μου ήρθε. Ξαναστείλε το, σε παρακαλώ, στη διεύθυνση geo_kent@hotmail.com