26.1.09

ΕΛΛΑΣ - ΕΥΡΩΠΗ - ΒΑΖΕΛΑΪΚΟΣ. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ;!





Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ!
Ή, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ!
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΚΟΤΕΡΟ!


Αντιγράφω από τον Contra.gr

Βαρύ ήταν το κλίμα στην Παιανία την Κυριακή μετά την ήττα από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, η οποία σήμανε ουσιαστικά την απώλεια και του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Χενκ τεν Κάτε ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος και αυτό φάνηκε όταν έδωσε εντολή στους παίκτες που αγωνίστηκαν το Σάββατο να τρέξουν (μαζί με τους υπόλοιπους) για περισσότερη από μία ώρα, αντί να ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας όπως συνηθίζεται μετά τους αγώνες. Ο Ολλανδός λοιπόν έκανε καψώνια στους ποδοσφαιριστές ως μία πρώτη αντίδραση για την κακή εμφάνιση κόντρα στους Κρητικούς.

Παράλληλα, στην ομιλία του έκανε λόγο για ερασιτεχνική εμφάνιση τονίζοντας ότι "Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχει καμία τύχη η ομάδα!".

Στο μεταξύ, δραστικά μέτρα ετοιμάζεται να πάρει και η διοίκηση του Παναθηναϊκού καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει αναστολή πριμ που σχετίζονται με το Τσάμπιονς Λιγκ, ως ένα είδος προστίμου.

6 σχόλια:

Hades είπε...

Γιατί το άλλο; Μετά από 2,5 ώρες σύσκεψης με τον Κακλαμάνη, οι 5 τους αποφάσισαν να προσκαλέσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τους 131 σε ανοικτό διάλογο να μάθουν ποιο το πρόβλημα.
Ντάξει, εμείς δεν τρώμε κουτόχορτο (τριφύλλι): ξέρουμε ότι οι συγκεκριμένοι κάνουν πολιτικό παιχνίδι. Αυτό όμως δεν ακυρώνει το γεγονός ότι το γήπεδο επιχειρείται να χτιστεί με ειδικό νομοσχέδιο, πάνω στο οποίο πάει να "φορεθεί" και παρανομία...
Και το μέγα ερώτημα: 2,5 ώρες αυτό συζήταγαν; Το να τους φωνάξουν για διάλογο;
Πέραν της πλάκας, η κατάντια του βάζελου με θλίβει. Και με αυτά που κάνουν, όχι για άλλα 30 αλλά για άλλα 130 χρόνια θα τους γλεντάμε. Πλήρης και απόλυτη γελοιότητα...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: ΒΩΒΟΣ! Διάδοχος του εθνάρχη Καραμανλή, καθότι μαιτρ του μπετόν!

Ανώνυμος είπε...

πολύ σκληρός είσαι σήμερα.
περιμένω την γνώμη σου για
αυτά που γράφω στην ανάρτηση
Νίκος[θρυλοπιστός]

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Eλα Γιώργο S & M τοκανες με τα βασανιστήρια και τα δουλεμπορικά Ξύπνα! (ουτε διαφήμιση για ..ιεχωβάδες νατανε!) Εχουμε εδω και μερικά χρόνια 21ο αιώνα. Ο απόγονος του ..φορτίου έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ, έκλεισε το Γκουαντανάμο. Λιγόστεψαν τα μαρτυρια των μαυρων (δεν ειναι μονο οι εν Αμερική, βεβαια!) και συ ακόμα εκεί, με τα μαρτύρια των πρασίνων Ουτε για διαιτητη δεν ειπαν, πλέον Ο Ιπτάμενος [προσεχως] Ολλανδός λέει με τρόπο "φαγωθηκατε να βάλω τον Νινη τον Κλέϊτον και να" κράζει τους παικτες, που "δυσφορούν" και αυτοί (στο χωριό μου αλλιως τα λέγαμε τα μπινελίκια) η διοίκηση "προβληματίζεται" (λες κι εγω εφερα Τεν Κατε, Αντωνίου, Σοουζα, Μουν, Χριστοδουλόπουλο, ουχί τον Μάκη, άλλους 10 επιθετικούς και ψαχνουν να βρουνε σεντερ μπακ γεναριάτικα (τωρα με το δίδαγμα του Κακά, πού να τολμήσουν να την πέσουν στον ..Κανναβάρο;) Εσύ, όμως εκεί Ο Θεός συγχωρεί, ο Κεντρωτής ποτέ Ασε, κοψε, να κοψουμε και σαν ομαδα λίγο, γιατί βλέπω χαρακίρια ομαδικά και αυτοπυρπολήσεις σε στυλ βουδιστικό σε λίγο Ασε, μην τοχουμε και βαρος στην συνείδησή μας Αστο, σου λέω!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Λες να ήμουν υπερβολικός;

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Υπερβολικός; Οχι Αμα ειναι να καρφώνεις το μαχαίρι, μπορείς και να το ..στρίβεις! Το θέμα είναι αν -πέραν του γέλωτος που προσφέρει το θέμα, το θέαμα και το ακρόαμα-θα αποφασίσεις να δείξεις μεγαλοψυχία-Il Clemenza di Tito! ειναι και ..Μοτσαρτούγεννα σήμερα!- καιτοι, ομολογουμένως, προκαλούμενος Και ως γαυρος και ως εμφρων άνθρωπος! Δες και σχετική αντίδραση από σύγγαυρο http://kalodia.blogspot.com/2009/01/blog-post_27.html