7.1.09

ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥΛΗ


ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ...

1. Ο προγραμματισμός να ανταποκριθεί η ομάδα στις προσδοκίες μας για θεαματικό ποδόσφαιρο και τίτλους βρίσκεται σε πλήρη θετική εξέλιξη. Προφανώς οι οποιεσδήποτε προσωρινές δυσκολίες ή αποτυχίες δεν πρόκειται να μας αποπροσανατολίσουν.
2. Ο Παναθηναϊκός έχει την τύχη να διαθέτει ισχυρή και επαρκή Διοίκηση, σοβαρούς και ικανούς Προπονητή, Διευθυντή Ποδοσφαίρου και Τεχνικό Team, επάρκεια κεφαλαίου και μετόχους που στηρίζουν απόλυτα τον υφιστάμενο προγραμματισμό.
3. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου θα αξιοποιηθεί στα μέτρα του δυνατού λόγω και της περιορισμένης προσφοράς ποδοσφαιριστών ποιότητος που αναζητούνται.
4. Η διαδικασία των μεταγραφών που έχει υιοθετηθεί είναι ορθή. Ο Προπονητής υποδεικνύει τα κενά που ιδανικά θα έπρεπε να καλυφθούν, ο Scouter αναφέρει την υπάρχουσα διαθεσιμότητα κατάλληλων ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τη Διοίκηση διεξάγει τις διαπραγματεύσεις. Η ευθύνη για την επιτυχία των μεταγραφών είναι συλλογική.
5. Τέλος, μας εδόθη η ευκαιρία να εκφράσουμε ορισμένες απόψεις μας προς τον Προπονητή τον οποίο φυσικά εξακολουθούμε να περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη:
α. Πρέπει να σταματήσουν οι οποιεσδήποτε διαμαρτυρίες ή/και αναφορές στη Διαιτησία από το Προπονητικό Team και από τους ποδοσφαιριστές αφού η πιθανή ηθική αυτουργία σε σωματική ή λεκτική βία είναι πιο σοβαρή και έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα από την αγωνιστική επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση ο χειρισμός του θέματος της Διαιτησίας είναι της αποκλειστικής αρμοδιότητος της Διοίκησης στα πλαίσια των θεσμικών της αρμοδιοτήτων, και
β. Πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να αξιοποιηθούν οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και κυρίως αυτοί που δεν τους έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες να αγωνισθούν, ώστε να έχουμε και οι φίλαθλοι τη δυνατότητα να αποκτήσουμε μια άποψη και να συμμετέχουμε στις χαρές και τις λύπες του ποδοσφαίρου.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να εκφράσουμε και μια ευχή για το ποδοσφαιρικό 2009:
Να εκλείψει ή έστω να μειωθεί η εκτεταμένη ηθική αυτουργία που υποθάλπει τη σωματική και λεκτική βία. Παράγοντες, ΜΜΕ (κυρίως οπαδικές εφημερίδες), διαιτητές, ποδοσφαιριστές πρέπει να συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες τους και να συμβάλλουν σε έναν νέο ποδοσφαιρικό πολιτισμό διότι είναι απαράδεκτο να κρύβονται όλοι πίσω από την επίρριψη ευθυνών σε αποπροσανατολισμένα νεαρά παιδιά και στους αστυνομικούς που, με ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι τα θύματα των καιρών.


ΕΥΓΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΛΗ! ΑΡΙΣΤΕΥΣΕΣ!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Μπράβο, κ. καθηγητά. Πολύ καλό!!! Σπουδαία ανάλυση πρασινούλικου τρόπου σκέψης.:)
Και στο βόλλεϋ πελάτες!!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Βαγγέλης: ΑΥΤΟΙ τα γράψανε. Εγώ απλώς τα δανείστηκα. ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ πρέπει να είναι παντού!