13.2.09

ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΜΕ... ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!


Ο αθλητικός δικαστής Παναγιώτης Λεβενιώτης, στην ακροαματική διαδικασία σήμερα το μεσημέρι παραδέχθηκε τρεις φορές ότι έκανε λάθος γι' αυτό και κάλεσε και τον Παναθηναϊκό σε απολογία θεωρώντας ότι τα επεισόδια του τελικού της Πάτρας ήταν συνέχεια των επεισοδίων που είχαν λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του ημιτελικού.
Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ-ΕΣΑΠ να επιβάλει στον Παναθηναϊκό ποινή έξη αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 80.000 ευρώ, για τα γεγονότα της Κυριακής, 01/02, στο γήπεδο "Δ. Τόφαλος" της Πάτρας, πριν από τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
Αυτά ως προς το "ρεπορτάζ" του θέματος.


Σύγγαυροι, ήμουν παρών στη διαδικασία. Τα είδα και τα άκουσα όλα, απ' αρχής έως τέλους. Θα μπορούσα να γράψω πολλά. Ιδιαίτερα για τα ομολογημένμα από τον ίδιον τον δικαστή λάθη του. Αλλά θα πω ένα μονάχα. Η σημερινή ποινή στον ΠΑΟ αποδεικνύει περίτρανα πόσο άδικη είναι η ποινή που είχε επιβληθεί στον Ολυμπιακό. Το ότι διάφορα κωλοπαίδια φορούν τα χρώματα μιας ομάδας δεν σημαίνει ότι η ομάδα φταίει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για τα κατορθώματά τους. Αν είχαν ντυθεί παπάδες, δεν θα έφταιγε η Εκκλησία της Ελλάδος! Επί τέλους τα νομικά δεν είναι εύκολη... κοινωνιολογία. Ο μέγας γαύρος Γιάννης Δαλέζιος, καταθέτοντας εκ νέου ως μάρτυρας, απέδειξε ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε καμμία ευθύνη για τα επεισόδια. Αν ο κ. δικαστής κατάλαβε ότι αυτό σημαίνει πως τα επεισόδια τα προκάλεσε ο ΠΑΟ, τότε... καλώς τον τιμώρησε.
ο Τάσος Τεντζέρης, εκπρόσωπος του ΠΑΟ στη δίκη, έδειξε λεβέντικη στάση λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους. Πώς όμως να μπορέσει να διορθώσει το ομολογημένο από τον ίδιο τον δικαστή προηγούμενο λάθος του δικαστή;
Αλήθεια, ο Στέλιος Προσαλίκας, παλιός αθλητής (και διατελέσας και προπονητής) του Ολυμπιακού, τί ήθελε αλήθεια να βρει σήμερα στη δίκη και προσήλθε για να πει τη γνώμη του, και δεν το ήθελε και πριν λίγες μέρες; Όταν πάψει να είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας... - τέλος πάντων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετισμούς στον αγαπημένο
Γιαννη Δαλέζιο[είναι σαν να γνωριζόμαστε] και κοίταξε να συνεχίσετε αύριο την καλή παράδοση
[μενίκες και κεμπάπ]

Ανώνυμος είπε...

έλα φίλε έγώ στο έστειλα το
μήνυμα. Αύριο το βράδυ περιμένω
ανάρτηση φωτογραφιών από τα
κεμπάπια
Νίκος[θριλοπιστός]