5.9.09

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


5 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Αυτή είναι ισορική συμφωνία με
προεκτάσεις σε πολλούς τομείς
[εμπορικούς, τύπο κτλ] που είμασταν
πίσω σαν ομάδα .Και αν δεν είναι
Ολυμπιακός θα γίνει γιατί τον
συμφέρει.Tις ομάδες πλέον τις
κάνουν τα χρήματα και όχι η αγάπη
των προέδρων για την ομάδα...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ: Ηρέμησε...

kos7 είπε...

ας ελπίσουμε οτι ολα θα γινουν για το καλο της ομαδας....

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Kos7: Εμένα, σύγγαυρε, με ενοχλούν οι νεο-ολυμπιακοί. Μια πηδηξιά είναι από εκεί για να φτάσουμε σε τίποτα μπαχρεϊνέζους ή ταϋλανδούς...
Χαίρομαι που σε ξανακούω.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι τα παντελόνιασε ο πρόεδρος. Με πολύ πρόχειρους υπολογισμούς, γύρω στα 100 θα βάλει φέτος στην τσέπη του και μας δουλεύει ψιλό γαζί για μαύρες τρύπες.
Ξεπουλάει μια περιουσία που του χάρισε ο ελληνικός λαός και η κυβέρνηση και που όποια έξοδα έκανε, του τα ξεχρέωσαν οι άρρωστου σύγγαυροι μέσα σε ένα χρόνο.
Απ ότι είμαι σε θέση να ξέρω ο Λαυρεντιάδης αγοράζει πάντα μίονο με οψιόν οριστικής αγοράς και ενώ το γήπεδο Καραϊσκάκης θα έπρεπε να ανήκει στον Ολυμπιακό, θα βρεθεί να ανηκει ολοκληρωτικά σε έναν δεδηλωμένο βάζελο που παρακαλούσε να μπει στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό.
Ποιος μου λέει ότι αύριο δεν θα είναι το γήπεδο του ΠΑΟ και θα τρέχουμε εμείς να βρούμε γήπεδο; Υπάρχει συμφωνία της ΠΑΕ για τη χρήση του; Μπορεί να έχει κανείς εμπιστοσύνη στον πρόεδρο που όλα τα κάνει για την πάρτη του και όχι για τον Θρύλο; Ξέρω, θα μου πείτε πάλι δικό του είναι το μαγαζί. Ε, όχι, είναι και δικό μας, πολύ πριν το εκχωρήσουμε ως καλοί πελάτες σ' αυτούς που μας δουλεύουν.