19.9.09

ΖΙΚΟ


Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ζίκο. Ο βραζιλιάνος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρονιά. Νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ο Σάββας Θεοδωρίδης. Καταργείται η θέση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος.

O Zίκο εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό λέγοντας πως «είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σ' ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα. Θα προσπαθήσω να μείνω εδώ όσο πιο πολύ μπορώ. Ελπίζω πως στο μέλλον θα πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στην Ελλάδα. Η ατμόσφαιρα στον αγώνα με την Άλκμααρ ήταν πολύ καλή. Ήταν πολύ θετική. Οι φαν είναι πολύ καλοί και στηρίζουν συνέχεια την ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζίκο.

Από τη στιγμή που η συμφωνία είχε επιτευχθεί το θέμα ήταν καθαρά τυπικό. Ο Ζίκο πέρασε σήμερα από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και στη συνέχεια από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο. Αυτό έγινε λίγο αργότερα και η επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της , με την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας, με τον Βραζιλιάνο προπονητή, Αρτούρ Αντούνες Κοΐμπρα (Ζίκο)».

1 σχόλιο:

Hades είπε...

Καλό είναι να είμαστε μετριοπαθείς. Πάντως αυτό που γράφτηκε (στον Φίλαθλο, που αλλού) ότι μόνο Κόκκαλης έχει την ικανότητα να αλλάζει άρδην το σκηνικό μέσα σε ένα βράδυ, ισχύει στο ακέραιο.

Τα υπόλοιπα, στο τεραίν...