23.2.10

ΔΥΟ ΤΙΝΑ


Πρώτον: Όλοι το ξέρουν: Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους. Επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά


Δεύτερον: Δεν είχα άδικο όταν έλεγα ότι ο εικονιζόμενος είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΟΜΑΡΙ. Όχι, δεν ηττηθήκαμε εξαιτίας του. Το γκολ της ισοφάρισης μάς το έφαγε όμως, όπως μας είχε βάλει γκολ άουτ στη Ρώμη, όταν παίζαμε με τη Λάτσιο. Πρόκειται για ΤΟ Κτήνος.

16 σχόλια:

Unknown είπε...

Τομάρι το τομάρι. Είχατε δίκιο, κ. καθηγητά.

kaltsovrako είπε...

Ειλικρινώς, πριν από τον διαιτητή ή την ατυχία, ή ακόμα ακόμα και τους μεταξωτούς... που σωστά επισημαίνετε , δεν νιώθετε (εκτός κι αν είμαι στον κόσμο μου) πως κάποιοι παίκτες στον Ολυμπιακό κοροϊδευουν την κοινωνία; Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη (και όχι μόνον αυτό) μετά το εξηκοστό λεπτό είχαν ανάψει τα λαμπάκια του λαδιού όλων και σήμερα στο ίδιο σημείο του αγώνα κάναν 3 κλασσικές ευκαιρίες με αμείωτο (και άσκοπο πολλές φορές) κηνυγητό.
Από εκεί πιστευω πως πρέπει να ξεκινήσουμε την κριτική, μπας και ΔΕΝ τα βρούμε μπροστά μας ΚΑΙ του χρόνου. Όλα τα άλλα είναι δευτερευούσης σημασίας.

Άλλωστε τον κύριο διαιτητή τον έκρινε στο ατάκα την βραδιά εκείνη στη Ρωμη ο Ντάρκο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Βαγγέλης: Δυστυχώς ναι.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ kaltsovrako: Μα αυτό ακριβώς εννοώ, σύγγαυρε. Και πολύ φοβάμαι ότι και του χρόνου θα πάμε έτσι όπως είμαστε (αν βέβαια πάμε) να κυνηγάμε μεταξωτά βρακιά δίχως να έχουμε επιδέξιο κώλο.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Να μη φωνάζω για την διαιτησία ε;
Ο συγκεκριμένος έφαγε το βρισίδι της ζωής του από τον Ντάρκο μετά
το γκολ του στην Λάτσιο και έκανε
ότι δεν κατάλαβε .

kaltsovrako είπε...

Το οξύμωρο είναι πως ορισμένοι από αυτούς τους παίκτες θα πρέπει να παίξουν (και το ξέρουν) αυτό το δίμηνο - με στόχο είτε το πρωτάθλημα, είτε τα προκριματικά του CL- για να μπούν λεφτά στα ταμεία της ομάδας και να μπορέσει η ομάδα... να τους αντικαταστήσει.

Επικίνδυνα πράγματα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ: Φώναζε όσο θέλεις. Άμα σε ακούσει κανένας, γράψε μου.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Kaltsovrako: Δεν είμαι αισιόδοξος. Κι αν γίνει κάτι, μόνο από τύχη ή από δωρεά των άλλων θα γίνει.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

ΣΉΜΕΡΑ παίξαμε μπάλα.Η ατυχία και
η διαιτησία μας ανέκοψαν.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ: Τί μπάλλα παίξαμε; Τέλος πάντων...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Τι να λέμε...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Αυτό λέω κι εγώ.

Hades είπε...

Πέραν του τι έπραξε ο κόραξ, ήμασταν άθλιοι. Μπάλα παίξαμε μόνο μετά το 80 κι αυτό επειδή το γυρίσαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε 4-4-2. Τα στατιστικά με τα υποτιθέμενα 14 σουτ ήταν λίαν επιεικώς παραπλανητικά. Και ήμασταν τυχεροί που η Μπορντώ ενδιαφερόταν να διαφυλάξει τα μετόπισθεν. Αν έπαιρναν χαμπάρι τι είχαν απέναντι, λυπάμαι που το λέω, αλλά θα μας είχαν αλλάξει τον αδόξαστο. Φιλότιμες οι προσπέθειες στην άμυνα, ομοίως και στην επίθεση. Στα χαφ όμως έχουμε τρελό πρόβλημα. Χθες ιδίως δεν υπήρχαν χαφ. Ο Μαρέσκα όσο έπαιζε καθαρά ανασταλτικά δεν υφίστατο. Μόλις τράμπαρε λίγο με τον Στολτίδη φάνηκε περισσότερο. Ο Λεντέσμα ήταν καλός αλλά είχε εντολή να γυρνάει στην άμυνα. Και τον Στολτίδη χθες τον ξεπάτωσαν σε τέτοιο βαθμό που του είχε βγει η γλώσσα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Κυριολεκτικώς το προ τριετίας σύστημα Λεμονή, με τη διαφορά ότι οι παίκτες είναι 3 χρόνια μεγαλύτεροι. Δεν κάνουμε τίποτε έτσι.

(συνεχίζω στο από πάνω...)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Την ίδια γνώμη έχω κι εγώ, και δεν καταλαβαίνω από πού αντλούν αισιοδοξία όσοι είναι ευχαριστημένοι από την εμφάνισή μας.

Hades είπε...

Δυστυχώς την γενική εικόνα την καθορίζουν αυτοί που είδαν άλλον αγώνα χθες. Κυριολεκτικά το μόνο που άξιζε ήταν η στάση του κόσμου και η εκπληκτική ατμόσφαιρα, όπου ακόμη κι αυτή χάλασε αμέσως μετά την ακύρωση του τέρματος.

Τα παπαγαλάκια ζουν και βασιλεύουν. Το ίδιο και οι όψιμοι γλειφταρέοι.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Hades-100% δίκιο έχεις