15.2.10

ΣΕΜΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Ανεξαρτήτως του τί θα γίνει στη συνέχεια -που ούτε θέλω να σκέπτομαι, ύστερα από τα χθεσινά αποτελέσματα, άλλη πιθανότητα πλην την κατάκτησης του τίτλου στο Πρωτάθλημα- ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αποδεικνύει για άλλη μία φορά με έργα (και όχι με λόγια) τί θα πει να είσαι στρατιώτης του Ολυμπιακού.
Το διατύπωσε μάλιστα ωραιότατα χθες ο Λούα Λούα, που επίσης αποδεικνύει με έργα ότι αγαπάει τον Ολυμπιακό σαν αληθινός γαύρος: "Μην ψάχνεται τον κορυφαίο στο σημερινό παιχνίδι. Αυτό που είδατε στο γήπεδο, είναι έργο του προπονητή. Κερδίζουμε γιατί δουλεύουμε σκληρά και παίζουμε ο ένας για τον άλλο"!

4 σχόλια:

Hades είπε...

Προσωπικά ο Μπάντοβιτς δεν σταματάει να με εκπλήσσει. Ορισμός του αθόρυβου πλην ανεκτίμητου εργαλείου. Απέδειξε ΔΙΣ ότι φοράει παντελόνια αυθεντικώς πειραιώτικα. Ανέλαβε την ομάδα δίχως την παραμικρή εμπειρία μπροστά από ένα πρόγραμμα φωτιά την πρώτη φορά, το επανέλαβε αναλαμβάνοντας μια ομάδα κατεστραμένη ιδίως ψυχολογικά τη δεύτερη φορά. Δίχως να κοιτάει καν τη βαθμολογία, έσκυψε το κεφάλι και δούλεψε σκληρά -και συνεχίζει να δουλεύει για το καλό της ομάδας, μαζί με τον Νινιάδη, την έτερη ψυχάρα του φετινού πάγκου.
Αξίζουν από τώρα θερμότατες και τεράστιες ευχαριστίες και στους δύο, οι οποίοι δείχνουν στην πράξη ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ΑΞΙΕΣ υπεράνω των χρημάτων ακόμη και σήμερα.
(γι'αυτό και θα πρέπει να ανταμειφθούν πάραυτα).
ΠΑΝΑΞΙΟΙ.
ΓΑΥΡΟΙ.

Αναφορικά με το πρωτάθλημα, ο βάζελος δείχνει τα γνωστά του στάνταρ. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πανικοί και οι κρύοι ιδρώτες. Κι όμως, είναι ακόμη πρώτος. Βέβαια, για να πω το κρίμα μου αν και το πρωτάθλημα αν συνεχίσουμε στο ίδιο σοβαρό μοτίβο το έχουμε και μάλιστα εύκολα, πολύ φοβάμαι ότι ίσως ρίξει στάχτη στα μάτια μπροστά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Και μόνο πχ ότι ενδεχομένως να βγει ο Θεοδωρίδης τζέη αρ να εκφράσει δικαίωση με αρρωσταίνει ως πιθανότητα. Από την άλλη, δεν θα πάθουμε και τίποτε αν δεν πάρουμε τον φετινό τίτλο. Όμως υπάρχει και ο εγωϊσμός, κατά τον οποίον θα είναι αισχρόν να χαθεί ένας τίτλος από έναν τέτοιον πανβρώμικο αντίπαλο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Θα πούμε και τα σχετικά με την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σιγά-σιγά!

ASTERIX είπε...

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ο Μπάντοβιτς αποδεικνύει ότι αποτελεί κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό μας. Δεν ξέρω αν βρήκαμε τον κατάλληλο προπονητή αλλά τουλάχιστον φαίνεται ότι βρήκαμε τον άνθρωπο που θα νοικοκυρεύει την ομάδα σε περιόδους ανακατατάξεων. Θα είναι ο προπονητής που θα αναλαμβάνει ανάμεσα από τους "προπονητές" που θα μπαινοβγαίνουν στου Ρέντη. Δανείζοντας και την φράση σου από πρόσφατα ιστιολόγιά σου και με όλο το θάρρος, όταν θα του την "καβλώνει" του Κόκκαλη θα αναλαμβάνει προπονητής ο Μπάντοβιτς.

Προσωπικά πάντως, η ομάδα δεν με πείθει ότι μπορεί. Μακάρι να βγω ψεύτης...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ASTERIX: Μακάρι με την περίπτωση του Μπάντοβιτς να γίνει μια καλή αρχή οργανώσεως των πραγμάτων στον Θρύλο - πράγμα που δεν βλέπω να γίνεται. Απλώς το εύχομαι. Το πιθανότερο είναι να συνεχίσουμε κοκκαλικά: ήτοι με έναν Ολυμπιακό απροβλέπτως προβλεπόμενο. Σε χαιρετώ.