7.11.10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5-0


Δύο ο Μιραλλάς, και από ένα οι Τοροσίδης, Πάντελιτς και Ριέρα.
Μαγικός ο Κέβιν Μιραλάς.
Ποδοσφαιριστής με το επώνυμο Φουστέρ δεν υπάρχει - μονίμως παίζουμε με δέκα.

7 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

Πιθανόν.!!!!!

Κάποτε να τον δικαιώση τον Βαλβέρδε για αυτήν την επιμονή του.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα στοιχίσει......μέχρι τόόόόότε.

Την Καλημέρα μου Χαρούμενε ( για χθές λέω κι' εγώ, όχι για σήμερα.)

ΣΥΓΓΑΥΡΕ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Κι αν σκεφτείς ότι ο άσλλος, ο Ουρτάδο, παίζει εκεί που έπαιζε ο Στολτίδης, σε πιάνει απελπισία. Χαιρετισμούς από την Κέρκυρα.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Η μόνη προσφορά τους στον θρύλο είναι
να τραυματιστούν για να σταματήσει
αναγκαστικά να τους βάζει ο Βαλβέρδε.

Γερόγαυρος είπε...

Πόση πικρή αλήθεια κρύβει το σχόλιο του Νίκου Μαυρωνά. !!!

Σχόλιο που δεν θα έπρεπε να γίνεται, αλλά μάλλον πρέπει να συμφωνήσουμε, ότι καλώς γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κεντρωτή είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στην πραγματικά σπουδαία σελίδα σου. Ο λόγος που γράφω είναι η ενστασή μου όσων αφορά την αξία του Φουστέ. Ομολογουμένως δεν αποτελεί τον ποδοσφαιριστή για τον οποίο θέλεις να πληρώσεις εισητήριο, θα έλεγα μάλιστα πως είναι άτεχνος. Είναι όμως παίχτης που παίζει για το σύστημα κι οπωσδήποτε κάνει ότι του ζητήσει ο προπονητής του.. Τρέχει παράλληλα τον χώρο πίσω από τον προωθημένο με σκοπό να πάρει και να δωσει την εύκολη πάσα, προσπαθεί να δώσει την μπάλα με τη μια ενώ όταν χαθεί αυτή είναι ο πρώτος που θα τρέξει να μαρκάρει ώστε να μη βγεί αντεπίθεση. Για μένα αυτό που του λείπει είναι το γκολ ώστε να ανακτήσει την αυτοπεποιθησή του. Οι οπαδοί πληρώνουμε αδρά κι απαιτούμε θέαμα και νίκες. Πολλές φόρες αντιλαμβάνομαι κόσμο που επιθυμεί ομάδα με 11 Τζιοβάννι. Όμως αυτό δεν είναι εφικτό σε τέτοιο επίπεδο ούτε καν για την Μπάρτσα.. Προσωπική άποψη, ο Φουστέ στη θέση που παίζει είναι πολύ χρήσιμος ας του δώσουμε λίγο χρόνο. Όσο για εσένα εύχομαι να συνεχίσεις την καλή δουλειά!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Φίλε μου, μακάρι να έχεις δίκιο. Αλλά, αλλά... Χτες ο Φουστέ(ρ) εξόργισε τους πάντες. Στο δεύτερο ημίχρονο εφτά φορές έδωσε τη μπάλλα στα πόδια αντιπάλου, ενώ η ομάδα έβγαινε για γκολ. Προσπάθησε τρεις φορές να βάλει γκολ, τις δύο τσάφαρε η μπάλλα, την τρίτη έδωσε ένα χλιαρό σουτάκι. Και αυτό επαναλαμβάνεται επί εννέα αγωνιστικές ημέρες!

Σε χαιρετώ.

Υ.Γ. Όταν σκέφτομαι ότι στον κ. Ερνέστο δεν έκανε -λέει- ο Ματ Ντάρμπυσιρ, ενώ του κάνει ο Φουστέρ, τρελαίνομαι. Και μη μου πεις κανείς ότι παίζουν σε διαφορετικές θέσεις...

Ανώνυμος είπε...

Μην συγκρίνουμε τουν Φουστέ με τον Νταρμπυσιρ γιατί σαφώς κάνουν διαφορετικά πράγματα στο γήπεδο, τους ζητούνται δε διαφορετικά πράγματα. Ο Φουστέ οπωσδήποτε χρειάζεται ξεκούραση κι όπως προανέφερα γκολ. Εχτές πράγματι ήταν πολύ κακός έχει κάνει όμως και καλά παιχνίδια. Πιστεύω πως μπορεί να προσφέρει αλλά ανεξάρτητα από αυτό το γεγονός καλό είναι ο Βαλβέρδε να δοκιμάσει κι άλλους παίχτες, άλλωστε μεσοεπιθετικούς έχει μπόλικους φέτος..