8.11.10

ΟΥΣΤ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ!



Άκουγες χτες στην τηλεόραση τους γαλαζοπράσινους / πρασινογάλαζους νεκροθάφτες της Ελλάδας να μιλάνε και σου ερχόταν εμετός. Η "πατρίδα" ο ένας, το "έθνος" ο άλλος. Το "έθνος" ο ένας, η "πατρίδα" ο άλλος. και δώσ' του ξανά από την αρχή: Η "πατρίδα" ο ένας, το "έθνος" ο άλλος. Το "έθνος" ο ένας, η "πατρίδα" ο άλλος.
Και πάντα σε συνδυασμό με το ρήμα "κινδυνεύω". Λες και κινδυνεύουμε πια! Όχι, ρε σιχάματα, ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΠΙΑ! Τώρα πλέον ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ!

Και κόφτε, ρε τραπεζόδουλα και δουνουτόδουλα περιττώματα, το λεκτικό νταλαβέρι με το "έθνος" και την "πατρίδα". Στα ελληνικά λέμε ή "η Ελλάδα" ή "η χώρα". Δεν λέμε ούτε "nation" ούτε "fatherland", ω κακέκτυπα γιάνκηδων, που μας πουλάτε (εκτός από την πατρίδα και το έθνος, που τα ξεπουλήσατε) ξεδιάντροπα τώρα και τις γραβατωμένες και γυαλισμένες αμερικανιές σας.



5 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

Από χθές το βράδυ, δεν κάνω άλλη δουλειά, από τον επαναλαμβάνω μία λέξη από τις φωτό που ανήρτησες.

ΟΥΣΤ για αυτούς που αναφέρεσε Γιώργη, αλλά και ΟΥΣΤ, σε ένα σωρό ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, που δεν Βάζουν μυαλό με ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν συμφωνώ με την Αποχή.

Χαιρομαι όμως που εδώ στο Λεκανοπέδιο,σχεδόν 6 στους 10 τους έφτυσε.

Και ίσως ίσως, μακάρι να ήσαν 9 στους 10 αυτοί που θα τους γυρίζαν την πλάτη, μήπως....!!!

Λέω μήπως αν και δεν το πολυπιστεύω, γιατί τα Γουρουνοτόμαρα, είναι αρκετά Χοντρόπετσα.

Καλό σου απόγευμα φίλε.

Hades είπε...

Συγγνώμη σύγγαυρε αλλά θα διαφωνήσω. Δίκιο είχαν όλοι τους: οι ΗΠΑ ζορίζονται και αναγκάστηκαν πάλι να τυπώσουν δολλάρια. Η Μέρκελ περνάει δύσκολες ώρες. Στην Αγγλία δε, βλέπεις τι γίνεται. Δύσκολες στιγμές για την πατρίδα και το έθνος τω όντι.

Η Ελλάδα φυσικά, είναι μια άλλη ιστορία που δεν τους αφορά. Απλά τους πληρώνει κάθε μήνα την αργομισθία τους.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος & Hades; Χαιρετισμούς από την Κέρκυρα.

Hades είπε...

Γερόγαυρε, θα διαφωνήσω, με όλον τον σεβασμό. Παρόλο που ξεκαθάρισες ότι διαφωνείς με την αποχή, εκτιμώ ότι κακώς χαίρεσαι.
Μακάρι 10 μικρά κόμματα να ελάμβαναν το καθένα από 2,5%. Αυτό θα ήταν μήνυμα.

Η αποχή όμως βλέπεις πως εξελίχθηκε: κέρδισαν όλοι. Ο Παπανδρέου την εξέλαβε ως μη μαύρισμα ήτοι ως επιβράβευση/φιλικό χτύπημα στην πλάτη για τη συνέχεια. Ο Σαμαράς, το ακριβώς αντίθετο. Οι μικροί, ο καθείς από την πλευρά του μια από τα ίδια. Και τελικώς που καταλήγουμε; Στην φρικτή συνέχεια του σημείου που ήδη βρισκόμαστε, με τον Παν-καλο να ισχυρίζεται ότι μαζί τα φάγαμε (παρόλο που δεν έχουμε τα ίδια κιλά), τους τάχα μου σοσια-ληστές να αντιδρούν δήθεν και λοιπές φόλες.

Η αποχή έπρεπε να είναι μηδέν στα δέκα.
Και το ρημάδι, κάποτε γινόταν χαμός για το δικαίωμα ψήφου και τώρα το ξεπουλάμε στην αποχή;
Η διαμαρτυρία του χθες έγινε αδιαφορία του σήμερα; Δεν το δέχομαι.
Μαύρισμα θέλουν όλα τα λαμογιοκαθάρματα, όχι αδιαφορία. Μάυρισμα με πίσσα και πούπουλα.

Φυρί-φυρί είπε...

Επέλεξα να μη σχολιάσω εν θερμώ, αλλά μάταια περιμένω να κατέβει η .. θερμοκρασία μου. Τα "γουρουνοτόμαρα" που εύστοχα χαρακτηρίζει ο καλός μας σοφόγαυρος, δεν χαμπαριάζουν ούτε και με 90% αποχή. Αντίθετα με τον όσο πιό μικρό αριθμό "έγκυρων" κάνουν ακόμα καλύτερα τη δουλειά τους. Νομίζω οτι η λύση πρέπει να αναζητηθεί εντός της αριστεράς, πράγμα επίπονο μιας κι εκεί θέλει πολύ μα πολύ ξεσκαρτάρισμα.