27.7.13

ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ



"Μέσι" και αηδίες (και ξεράσματα)... Μπάστα, παιδιά, μπάστα! Θα τον καταστρέψετε τελείως... Θα τον αποτελειώσετε...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Φετφατζίδης είναι, δυστυχώς, ήδη "μισοκατεστραμμένος" ως ποδοσφαριστής, πρώτον επειδή του φουσκώσανε τα μυαλά οι αθλητικογράφοι, παρομοιάζοντάς τον με το Μέσσι και δεύτερον επειδή δεν έπαιζε ποτέ βασικός και δε μπόρεσε να δείξει όλο το ταλέντο του και την όποια ποδοσφαιρική του ικανότητα.
Το πρώτο έγινε για πρακτικούς λόγους: αν θυμάστε, όταν πρωτοεμφανίστηκε ο Φετφατζίδης, τη σαιζόν '08-'09, παρουσιάστηκε από τα μέσα ως το αντίβαρο του Ολυμπιακού απέναντι στο Νίνη, που τότε ήταν στα ντουζένια του και φυσικά, ήταν ο αγαπημένος των ψευτοαντικειμενικών, αντιολυμπιακών αβανταδόρων του Βάζελου [Φίλαθλος, Σπόρτ Νταίυ, Γκολ, Εξέδρα (τότε), ΕΡΑ Σπορ, Νόβασπορ FM, Σέντρα FM, Νόβα, Μέγκα, Σκάυ, Σταρ, Γκαζζέττα.gr και λοιπές προπαγανδιστικές δυνάμεις - τους αναφέρω για να μην ξεχνιόμαστε, φίλοι συνολυμπιακοί]. Από την άλλη, τα δικά μας τζιμάνια, τότε μόνο ο Πρωταθλητής κι αργότερα, προπάντων ο Γαύρος (το Φως λιγότερο έως καθόλου) για εμπορικούς και ψυχολογικούς λόγους κραύγαζαν ότι έχουμε τον Έλληνα Μέσσι που μπροστά του ο Νίνης δεν πιάνει μία. Φυσικά, ο Γιάννης, 19-20 ετών τότε, δε μπόρεσε να ανταποκριθεί σ' αυτήν την παράνοια, γιατί έπαιζε με πολύ άγχος, με αποτέλεσμα να κάνει συνέχεια αυτό που ξέρει καλά, τρίπλες, αλλά... μόνον αυτό. Ούτε πάσσες, ούτε ομαδικό παιχνίδι, ούτε τελειώματα, επειδή το παιδί αρπάχτηκε σχεδόν διά της βίας από τα τσικό και εν μια νυκτί έγινε το μεγαλύτερο ταλέντο των Βαλκανίων και μάλιστα με διαφορά. Δεν καθοδηγήθηκε, όμως, ποδοσφαιρικά σε επαρκή βαθμό από κανένα προπονητή του Ολυμπιακού.
Σαν να μην έφτανε αυτό, το γεγονός ότι ο Φετφατζίδης αποδείχτηκε ότι μπορεί τελικά να μην είναι και εφάμιλλος του... Μέσσι ("Φτου σου, γκαντεμιά!") έκανε τον εκάστοτε κόοουτς να το στέλνει στον πάγκο και μάλιστα δινόταν η εντύπωση πως και πολύ του πάει.
Γι' αυτό ποτέ δεν αναπτύχθηκε ο Φετφατζίδης, γι' αυτό ακόμα και τώρα, στα 23 του, κάθε φορά που παίζει προσπαθεί με ωραίες μεν αλλά ανούσιες τρίπλες να αποδείξει ότι είναι άξιος κληρονόμος του Μέσσι (τρελά πράματα). Γι' αυτό φτάσαμε στο σημείο να σκεφτόμαστε να το δανείσουμε στην Α.Ε.Κ. και φάγαμε και πόρτα κιόλας από τους ΑΕΚτζήδες.
Κι οι Ολυμπιακοί δημοσιογράφοι, αντί να προσπαθήσουν να ρίξουνε τον πήχυ των απαιτήσεων για να τον ξεαγχώσουν , κάθε φορά που κάνει τρίπλες το λένε Μέσσι κι οι αντιολυμπιακοί όπου Γης γελάνε με το δίκιο τους! Λίγη ταπεινότητα δε βλάπτει!
Να μου το θυμηθείτε: και φέτος στον πάγκο θά 'ναι ο Φετφατζίδης και επειδή είναι Έλληνας και επειδή πήραμε πολοούς και δε χωράει.
Αυτά. Συγγνώμη για τη μακρηγορία, αλλά έβγαλα το άχτι μου γιατί ο Φετφατζίδης είναι ταλαντούχος παίχτης που μπορεί να γίνει πολύ καλός και μ' όλες αυτές τις λάθος κινήσεις πάει χαμένος και γίνεται θυσία της σύγκρισης με το Νίνη και της "κυριαρχίας" των ξένων προπονητών και παικτών.

Ανώνυμος είπε...

Φοβάμαι πως είναι αργά. Μακάρι να βγω ψεύτης. ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Έχεις δίκιο. Ναι, έτσι είναι.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ: Διάβασε τί γράφει ο φίλος από πάνω. Σε χαιρετώ.

Γερόγαυρος είπε...

Εγώ θα σας πάω λίγο (αρκετά) πιο πίσω.
Θυμήσου Γιώργο πόσα από τα διαμάντια του Τζίνα Σιμονόφσκι (Μπέμπηδες) , δεν είχαν την λογική εξέλιξη, αφού κάθε Δευτέρα πρωί το ΦΩΣ είχε ολοσέλιδες φωτογραφίες, και ....... ιδιους με του Φετφά, ..... χαρακτηρισμούς!