26.7.13

ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΘΟΔΩΡΗ!


Διάβάζουμε στον "Κόκκινο Πλανήτη":

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου συμφώνησε με την πρόταση διακανονισμού  που του έγινε από την τωρινή Διοίκηση. Η πρόταση είναι ακριβώς η ίδια με την οποία είχαν συμφωνήσει, πριν από μερικούς μήνες,  όλοι οι υπόλοιποι αθλητές (οι οποίοι έχουν διακανονίσει) και έληξε οριστικά η όποια αντιδικία υπήρξε μεταξύ του έλληνα πολίστα και του Ολυμπιακού.

Αποχωρώντας από τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου τόνισε: "Είχα μία ουσιαστική συζήτηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Μιχάλη Κουντούρη σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Ξεκαθάρισα ότι οι όποιες οικονομικές διαφορές υπήρχαν αφορούσαν την προηγούμενη Διοίκηση του συλλόγου. Αντιθέτως η σημερινή Διοίκηση είναι αυτή που έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην οικονομική εξυγίανση και είναι αυτονόητο ότι δεν επιθυμώ να έχω καμία αντιδικία με την ομάδα που αγωνίστηκα τόσα πολλά χρόνια. Συμφώνησα στον ίδιο  διακανονισμό που είχε προταθεί και σε όλους τους υπόλοιπους αθλητές. Η κουβέντα για τον διακανονισμό κράτησε πολύ λίγο και συζητήσαμε και άλλα θέματα που αφορούν γενικότερα τον αθλητισμό. Εξήγησα επίσης στον πρόεδρο, ότι το όνειρό μου είναι να γυρίσω κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό και να προσφέρω από οποιοδήποτε πόστο τον σύλλογο".

2 σχόλια:

COSTANTINOS είπε...

άρτι αφιχθείς από τις διακοπές μπαίνω και διαβάζω για τον παικταρά που είχα την τιμή να γνωρίσω
Αυτός πρέπει να επιστρέψει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να κάνει το πόλο δύναμη στην Ευρώπη βοηθώντας να κατακτήσουμε και το δεύτερο Ευρωπαϊκό

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ CONSTANTINOS: Γειά σου, σύγγαυρε.