3.4.08

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3


Προσυπογράφω το σχόλιο του "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ" (http://www.froza1.blogspot.com/):

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού μας, δείχνει την εικόνα μιας ομάδας υπό διάλυση. Χωρίς αρχή και τέλος, αυτή η ομάδα καλείται να υπερασπιστεί τους τίτλους της και να κατακτήσει ξανά, πρωτάθλημα και κύπελλο. Το ρίσκο του Κόκκαλη, να αντικαταστήσει τον προπονητή με τον βοηθό του, αυτή τη φορά δεν του βγαίνει. Ο Ισπανός κοιμάται στον πάγκο και η ομάδα δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προσχήματα εντός Ελλάδος τουλάχιστον. Η άμυνα είναι για κλάματα και οι αντίπαλοι, μας το επιβεβαιώνουν σε κάθε αγώνα, τα γκολ τα τρώμε με το τσουβάλι πλέον. Πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τίτλους φέτος, είναι ένα ζήτημα αλλά από την άλλη, κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρουμε έναν προπονητή και να τον στηρίξουν ΟΛΟΙ, μέχρι να δούμε το έργο του. Δεν είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Την Κυριακή έρχεται η Λάρισα και το παιχνίδι κρύβει πολλές παγίδες, θα πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα, αλλιώς το πρωτάθλημα θα μοιάζει με θαύμα, όσο για το κύπελλο, εκεί έχουμε τον Άρη να ασχολούμαστε.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΤΕΛΟΣ.

ΣΚΟΡΕΡΣ: Μενδρινός, Νούνιες, Κοβάτσεβιτς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύρκος (Ηπείρου)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Σέζαρ, Ντομί, Πατσατζόγλου, Λεντέσμα, Μενδρινός, Κωνσταντίνου (46' Kοβάτσεβιτς), Σίσιτς (81' Τζόρτζεβιτς), Νούνιες (69' Μπελούτσι).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Όλοι ξέρουμε ότι δεν χάνει άλλο βαθμό ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος. Εκτός κι αν γίνει καμιά στραβή στη...Λωζάννη.

kos7 είπε...

η ομάδα απλά δεν μπορεί, μην το κουραζουμε παραπάνω.ας απαιτήσουμε μονο προσπαθεια 100% και τσαμπουκά μηπως καταφερουμε και πάρουμε το πρωτάθλημα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Krokus: Δεν "ανησυχώ" για "κανέναν" τίτλο. Δεν μπορώ όμως να είμαι βέβαιος ότι δεν θα κάνουμε και άλλες γκέλες. Για τη Λωζάννη δεν θέλω να μιλήσω. Προσωπικά, αυτή η ιστορία με την Καλαμαριά δεν μου άρεσε καθόλου. Τους βαθμούς τους παίρνεις στο γήπεδο. Σεβαστή πάσα διαφωνία, αλλά εγώ ως ολυμπιακός έχω μάθει ΚΑΙ να χάνω. Για να μπορώ να πανηγυρίζω με την καρδιά μου, όταν κερδίζω.

@ Kos7: Όντως δεν μπορεί. Και τυφλός το βλέπει. Πώς θα μπορέσει, λοιπόν, για να κατακτήσει το νταμπλ;

kos7 είπε...

μονο με τσαμπουκα και μαγκια και δινοντας ο καθενας ότι εχει, περα απο τακτικες και συστηματα, δυστυχως.τα λεω αυτα εγω που ειμαι μεγας υπερμαχος της τακτικης και της αγωνιστικης πειθαρχειας, αλλα η ομαδα ειναι αρρωστη.