23.4.08

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ!!!


Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. απέστειλε σήμερα στον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ κ. Θεμιστοκλή Νικολαΐδη και στον ποδοσφαιριστή της εν λόγω Π.Α.Ε. Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα Ριβάλντο εξώδικο διαμαρτυρία-πρόσκληση, με την οποία τους καλεί να διαψεύσουν, εντός 24 ωρών, τα όσα δυσφημηστικά για την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., φέρονται να ανέφεραν σε χθεσινή συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. και τα οποία δημοσιεύονται σήμερα τόσο στον αθλητικό, όσο και στον πολιτικό Τύπο.


ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ:
Μόλις τώρα πληροφορήθηκα ότι το ντεμάκι επέστρεψε στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την εξώδικη διαμαρτυρία-πρόσκληση με δικαστικό επιμελητή ως απαράδεκτη. Ο ριβαλντουλίνιο θα συμβουλευθεί τον δικηγόρρο του και θα πράξει αναλόγως της συμβουλής.
Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α !!!!!!!!!

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Τα έλεγα για τον Ριβαλντουλίνιο, κ. καθηγητά. Πουρσανίδης και πάλι Πουρσανίδης. Ο λαός του Θρύλου ξέρει να αναγνωρίζει πραγματικές αξίες. Έστω και αργά.

Hades είπε...

Αμ, το άλλο το άκουσες φίλε Γιώργο; Η ΑΕΚ χαρακτήρισε απαράδεκτο και προσβλητικό το εξώδικο του Ολυμπιακού! Τελικά έχει χαθεί κάθε μέτρο σε αυτόν τον τόπο...

Αναρωτιέμαι αν έγιναν αεκτζήδες επειδή γεννήθηκαν για να γίνουν, ή αν κατήντησαν έτσι επειδή έγιναν αεκτζήδες. Οπόυ μεταξύ μας, αν κρίνω από την συμπεριφορά Ριβάλντο, μάλλον το δεύτερο πρέπει να ισχύει.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ βαγγέλης: Όντως μου το είχες πει. Σε καλημερίζω.

George είπε...

NEW RED BLOG!

http://thegreatcaptain.blogspot.com/

ειστε ολοι καλοδεχουμενοι...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Το πέρασα ήδη!