10.4.08

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΠΑΜΕ


Παλέψαμε, τα δώσαμε όλα για την πρόκριση, αλλά τελικά δεν θα είμαστε παρόντες στο φετινό φάιναλ-φορ της Euroleague, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη.
Ο Θρύλος νίκησε μεν τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στο «Π. Καπαγέρωφ» με 12-8, ωστόσο δεν έφτανε, καθώς το -5 (10-5) του πρώτου αγώνα στην Κροατία δεν καλύφθηκε.
Η ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου θα μπορούσε να είχε πάει το παιχνίδι στην παράταση. Οι διαιτητές όμως είχαν διαφορετική άποψη και μας στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε στον έξτρα χρόνο το εισιτήριο, καθώς δεν σφύριξαν καταφανέστατο πέναλτυ σε κόντρα επίθεση στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς.
Αν δεν είχαμε "κάνει" στην Κροατία εκείνο το τραγικό τέταρτο οκτάλεπτο...

Στο μπάσκετ αποκλειστήκαμε από την καταφανώς ανώτερή μας ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στο γουώτερ-πόλο αποκλειστήκαμε από τη Γιουγκ - ομάδα του χεριού μας. Τέλος πάντων, του χρόνου.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 4-3, 3-1.
Ολυμπιακός: Κόχειλας 1, Χρ. Αφρουδάκης 4, Ντόσκας 2, Γ. Αφρουδάκης 2, Νίκιτς 2, Κομάντινα 1.
Γιουγκ: Μπόσκοβιτς 4, Ντόμπουντ 1, Ομπράντοβιτς 2, Σ. Σούκνο 1.

3 σχόλια:

George είπε...

κλοπή....

Ανώνυμος είπε...

Φημες αναφερουν πως ο καραφλος διαιτητης απο του χρονου θα βαλει μαγιο και θα βουταει στην πισινα για χαρη της γιουγκ..

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ george & red7white: Η αλήθεια είναι ότι η διαιτησία πάντετε υποστηρίζει τη Γιουγκ. Ποιος να ξεχάσει τον τελικό πριν κάτι χρόνια; Αλλά ας προσέχαμε και εμείς, να μη χάναμε με 5 γκολ διαφορά. Είμαστε καλύτεροι από τη Γιουγκ - αλλά πρέπει να το αποδεικνύουμε και στην πισίνα. Στο μπάσκετ δεν με πολυπείραξε ο αποκλεισμός, γιατί η ΤΣΣΚΑ είναι ομαδάρα. Η Γιουγκ είναι μεν μια κλάση κάτω από τον Θρύλο, αλλά...