21.4.08

ΡΙΒΑΛΝΤΙΝΙΟ & Co.


Ακολουθούν δηλώσεις τριών ΑΕΚτζήδων - και οι τρεις τους (ΑΕΚτζήδες και δηλώσεις) πέραν του γελοίου...

ΡΙΒΑΛΝΤΟ: "Η ΑΕΚ είναι ηθική πρωταθλήτρια. Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό είναι καλύτερο πρωτάθλημα από αυτά που πήρα με τον Ολυμπιακό. Ο,τι κερδίζω, το κερδίζω δίκαια και στο γήπεδο. Σε περίπτωση που το CAS δεν δικαιώσει θα ζητήσω από τον Ντέμη Νικολαϊδη να φύγω από την ΑΕΚ, να φύγω από την Ελλάδα και να πάω στη Βραζιλία. Αν δεν δικαιωθούμε, δεν αξίζει να παίζω σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ζητήσω να φύγω. Δεν αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα μια ομάδα που δεν το αξίζει στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο άθλημα και πρέπει να παίζεται στο γήπεδο".

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Αν δεν δικαιωθούμε θα ζητήσουμε από τη διοίκηση να βρει έναν ανώδυνο τρόπο για να μην πάρουμε μέρος στα πλέι-οφ".

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ: "Είμαστε πρώτοι παντού. Πριν από 4 χρόνια ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε πει ότι τα πρωταθλήματα κρίνονται στο γήπεδο αλλά τώρα κάνει το αντίθετο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν αξίζουν ούτε το ένα δέκατο της δικής σας αξία κι ας έχουν μερικοί από αυτούς έντεκα πρωταθλήματα".

5 σχόλια:

George είπε...

αυτος ο ανωνυμος πρέπει να ειναι κρυφογαυρος....τέτοιο έρωτα με τα ολυπμιακα μπλογκ....

όσο για τον ριμπο, λυμπε, ντεμη τι να πω? Άσχημο πραγμα ο εγωισμος.....

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ george: Όπως διαπιστώνεις, συνονόματε, τα ανώνυμα παιδάκια που λένε παλιολογάκια τα σβήνω άνευ ετέρου. Για το "τρίο ρεντίκολο" δεν θα πω τίποτε άλλο. Τα είπανε όλα μόνοι τους. Για τον Ρίμπο θα γράψω δυό-τρεις κουβέντες μέσα στη βδομάδα. Δεν θέλω να είναι τα λόγια μου πάνω στην... κάψα. Σε καλημερίζω.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΚ έχει ποτιστεί με τη γελοία νοοτροπία του Ντέμη Κλάψα Καζαντζίδη από την εποχή που ξάπλωνε στο χορτάρι και δυστυχώς μολύνει και σοβαρούς ανθρώπους όπως ο Ρίμπο. Για τον Λυμπερόπουλο δεν άλλαξε τίποτα, έτσι ήταν από τον Βάζελο, μια ζωή με τους χαμένους. Μέχρι και δικούς του κανονισμούς έβγαλε (να χάσει τους 3 βαθμούς η Καλαμαριά αλλά να μην τους πάρει ο Ολυμπιακός.
Και οι παπαρες δημοσιογράφοι που ωρύονται ότι οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο, αυτοί δε φωνάζουν χρόνια τώρα ότι νόμοι υπάρχουν, αλλά δεν τηρούνται; Γιατί δεν φωνάζει κανείς και για τον Πανθρακικό που του αφαίρεσαν 3 συν 1 βαθμούς; Γιατί το Χαϊδάρι να έχει δίκιο και όχι ο Ολυμπιακός;
Και πριν 4 χρόνια Ντεμάκο ο Ολυμπιακός δεν είχε χάσει κανένα αγώνα στο γήπεδο.
Λίγη μετριοπάθεια δεν βλάπτει, από έναν άνθρωπο που όλοι θυμόμαστε με τι πουστιές πήρε την ΑΕΚ καιπώς η ΑΕΚ χωρίς προϋποοθέσεις μπήκε στον 44
Αδικεί την όντως καλή ομάδα που προσπαθεί να φτιάξει και που με αυτή τη συμπεριφορά δεν θα τη φτιάξει ποτέ.
Τηγανητές πατάτες αυτή τη φορά, δεν είδα μπροστά από τον κύριο με τα άσπρα μαλλιά και ακόμα περιμένω τη διεύθυνση του κεμπαπτζίδικου

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ α.π.: Ο Ρίμπο δυστυχώς δεν είναι σοβαρός, και σου το λέει αυτός που με γραπτά του τον υπερασπιζόταν έως και χθές. Καλά έκανες Ρίμπο και έφυγες, αφού δεν σε ΄ληθελε ο Κόκκαλης, καλά έκανες και πήγες στην ΑΕΚ, καλά έκανες και σκύλιασες εναντίον μας και μας ποήρες μόνος σου με τέσσερα γκολ, καλά έκανες και μας έδειχνες τα τέσσερα δάχτυλα. Και όχι μόινο καλά, αλλά ΑΡΙΣΤΑ. Χθες μως, Ρίμπο μου, δεν μίλαγες. Χθές ΕΚΛΑΝΕΣ απ΄ το στόμα. Χθες έχασες και τον τελευταίο γαύρο υποστηρικτή σου (αν σ' ενδιαφέρει...)

Στο κεμπαπτζίδικο να πάμε μαζί με τον άλλο, τον τεθλιμμένο βάζελο.

Ανώνυμος είπε...

Τι να ξεχάσετε ... Η ΑΕΚ έκανε μία όλόκληρη νίκη παραπάνω από τον Ολυμπιακό, 22 νικές, 21 ο Ολυμπιακός (Ξεχάστε τις 6 ήττες ενώ ο Ολυμπιακός έκανε 2). Ξεχάστε επίσης ότι στο μέσο της χρονιάς ο κ. Ντεμης πήρε την ευθύνη για την κακή φετινή πορεία πάνω του και έδιωξε τον προπονητή.
Ξεχάστε ότι η ΑΕΚ νικήσε μόνο σε ένα από τα ντέρμπι (μαζέψε 5 βαθμούς τους ίδιους με τον Παναθηναικό). Ξεχάστε το Χαιδάρι και το Κύπελο Ξεχάστε ότι ο Ολυμπιακός που έχει τη διαιτησία με το μέρος του πήρε 6 κόκκινες ενώ η ΑΕΚ 4 (και ο ΠΑΟ μόλι 1).
Ξεχάστε ότι δώθηκαν 6 φορές λιγότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό για μεταγραφές (με 3 παίχτες που έδιωξε) Ξεχάστε ότι δεν υπαρχει γήπεδο και σύγχρονο προπονητήριο.
Να θυμάστε μόνο ότι η ΑΕΚ έπρεπε να βγει πρωταθλήτρια ... όμως του χρόνου σίγουρα (θα είναι σε όριμη ηλικια και ο Ριβάλντο)... και κάτι ακόμα ας μην ξεχνάμε τη λαμπρή ευρωπαική πορεία που τελειωσε με 4 γκολ στο ΟΑΚΑ (αν και κανεις δεν κουνησε τα δαχτυλάκια του προς τον κομπλεξικό αλλά και μεγάλο παίχτη Ριμπο...γιατι άραγε τον κράτησε μόνο 6 μήνες η Μιλαν;)