10.6.07

ΣΟΥΠΕΡ ΝΕΡΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ




Αν κι αποτελεί τη νεότερη... είσοδο στο ρόστερ της Εθνικής Μεξικού, αν και η προσχώρησή του στους «σομπρέρος» πέρασε από χίλια κύματα, ο Νέρι Καστίγιο αποτελεί το αγαπημένο παιδί των Μεξικανών φιλάθλων! Ο άσος του Ολυμπιακού, στην τρίτη μόλις εμφάνισή του με την πράσινη μεξικάνικη φανέλα, πραγματοποίησε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση και σκόραρε το νικητήριο γκολ της ομάδας του, στο ματς με την Κούβα, για την πρεμιέρα του Γκολντ Καπ!
Ο Καστίγιο έπιασε σπουδαία απόδοση, αγωνιζόμενος στην επίθεση πλάι στον Χαρέδ Μπορχέτι και ο Ούγο Σάντσες τον άφησε στο γήπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το Μεξικό βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 23’, όταν ο Αλκαντάρα έδωσε το προβάδισμα στην Κούβα, ο Μπορχέτι όμως ισοφάρισε στο 38’, για να έρθει ο Καστίγιο στο 56’ να σημειώσει το γκολ, που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του!

Μετά τον αγώνα ο άσος του Ολυμπιακού αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε τόσο στους γονείς του όσο και στον προπονητή του, Ούγκο Σάντσες. «Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ, το οποίο και μας χάρισε τη νίκη, γι’ αυτό το πανηγύρισα με αυτόν τον τρόπο. Το αφιερώνω στους γονείς μου, τους οποίους έχω κάνει τατουάζ στο στήθος μου και στον Ούγκο Σάντσες. Του είχα υποσχεθεί πως θα του αφιέρωνα το πρώτο γκολ που θα σημείωνα. Τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα του Μεξικού», δήλωσε ο Καστίγιο, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεταγραφές στη μπάλα κ. καθηγητά!!! Ποιος κολοκύθας από τα γραφεία της Διοίκησης δίνει τα ονόματα (Μακάι, Σαντα Κρουζ, Μακελελέ). Με τον Μέσι δεν γίνεται τίποτα;
Θα μας τρελλάνουν. Κάθε μέρα που περνάει αρρωσταίνουμε!!!
Στο περίμενε τον έχουμε τον Τόμασον, γιατί ψάχνουμε -άκουσον, άκουσον- κάποιον καλύτερο. Ο Ρόμενταλ κλεισμένος, αλλά μπορεί και να τον προσπεράσουμε για τον ... Άρτσε, που βάζει και 10 γκολ στην καθισιά του. Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα.
Φιρί-φιρί το πάνε να αηδιάσουμε στο τέλος και να μην περνάμε από το Καραϊσκάκη, ούτε με τον Ηλεκτρικό.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ kordopatis: Στο τελευταίο μόνο διαφωνούμε. Στα άλλα όλα -όπως πάντα- είμαστε σύμφωνοι. Μας έχουν κάνει τα νεύρα κουρέλια οι γνωστοί ηλίθιοι ολυμπιακοδοσάδες.