17.6.07

ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ



Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 78-68.

Σκορ στα πλέυ-οφ 2-2.

Μόνο δέκα πόντοι η διαφορά. Τους έχουμε νικήσει και με 35 (τριανταπέντε).

8 σχόλια:

pananap είπε...

Έτσι μόνο ο ΘΡΥΛΟΣ!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ολυμπιακός: Τά 'χουμε πει αυτά, σύγγαυρε. Τί ατμόσφαιρα ήταν αυτή σήμερα στο ΣΕΦ;! Ακόμα δεν μπορώ (ούτε θέλω) να συνέλθω!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Ενας καλός οιωνός. Σαν χτες, 16-6-1963 κερδίσαμε στην Λεωφόρο 5-3 γιά το Κύπελλο [Σιδέρης 2, Ψυχος, Σαββας και Αριστείδης Παπαζογλου] Αλλά σαν σήμερα, 17-6-64 το ίδιο ματς διεκόπη!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ θεόδωρος α. πέππας: Σαν χτες έγινα ολυμπιακός! Όσο και αν πιέσω τη μνήμη μου, πιό πίσω δεν θυμάμαι τίποτα. Σε ηλικία 5 ετών λοιπόν. Το γκολ που φέρεται να έβαλε ο Ψύχος, νομίζω ότι το είχε σκοράρει εναντίον της ομάδας του ο (μακαρίτης πια και διάσημη σκοτώστρα) Σωτήρης Αγγελόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Καθηγητα,
Ειμαι ο Θανος Πεππας, γυιος του ετερου Πεππα!
Ημουν στο Σ.Ε.Φ. και παρολο που δεν ειχα παει σε παλαιοτερο τετοιο παιχνιδι μπορω να πω οτι η ατμοσφαιρα θυμιζε... παλια!!!
Ειδικα οταν ο Ντομερκαντ εβαλε εκεινο το απιθανο καλαθι (σπασιμο μεσης στον αερα και πιρουετα) αρχισαμε να γελαμε οπως τοτε που τους γλενταγαμε με 35 ποντους. Αισιοδοξω για το ΟΑΚΑ και περιμενω!!!
Ερυθρολευκους χαιρετισμους
Θανος Πεππας

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ θάνος πέππας: Γεια σου σύγγαυρε. Σήμερα στο ΣΕΦ ήταν όλα συγκλονιστικά!

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι η εποχή θυμίζει κάπως την εποχή της 35άρας. Είχαν έρθει κουνάμενοι και σινάμενοι από το Παρίσι κουβαλώντας στα μπαγκάζια την απίστευτη απάτη του Βράνκοβιτς στην τελευταία φάση και εισπράξανε την ξεγυρισμένη 35άρα τους στο ΣΕΦ.
Τώρα πάλι μας ζαλίσανε με την Ευρωλίγκα και κινδυνεύουν να την ξαναπάθουν.
Και η τιμωρία τους; Ας είναι νικητήριο καλάθι στο 39'59", να τρέχουν και να μη φτάνουν ο Παυλάρας, ο Θανάσης και ο Ντερμπεντέρης (...Πρετεντέρης).

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ kordopatis: καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί γράφεις αυτά που γράφεια, αλλά φίλτατε σύγγαυρε εγώ θέλω να τους καθαρίσουμε με άνεση από το πρώτο δεκάλεπτο. Τα δικά μας να γράφουν όλα και τα δικά τους να μη γράφουν τίποτα. Πειράζει;